Starity

Új kisfilmjében saját magát figurázza ki Taylor Swift

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. augusztus 28. 11:33 #21
ciel
ciel
Carat
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
A dal még mindig nem tetszik, viszont a klip baromi jól sikerült.
2017. augusztus 28. 11:42 #22
- törölt felhasználó -    
Ezért maradtam fel hajnalig, hogy élőben lássam a premiert és ahhh utána nem bírtam visszaaludni, amint feltették Youtubra újra és újra lejátszottam. Tele van utalással, nem csak a magánéletéből vett példákat, hanem a sok "beszólok Taylornak" féle celebekre is fektetett némi hangsúlyt (az elején a kádas jelenet egyben utal arra is, hogy régen azt pletykálták Taylor a Grammy után a kádjában sírt, valamint Kim Kardashianre, akit elvileg miközben kiraboltak és elvitték az ékszereit, a fürdőkádjában volt összekötözve, erre utal a "perfect crime" is, ami annyit jelent, hogy Taylor se hiszi el, hogy valóban kirabolták ). Ott van a ketrec és az autóbaleset is, amiknek a jelentését már előttem Yuri Stylinson (♥) leírta, a squados dolog, a régi Taylorok, akik vissza akarnak térni a csúcsra, Tay tigrises felsője (Katyre utal), ahogy kiönti a kígyó a teát (Madonna amikor arról beszéltek vele, mit szól ahhoz, hogy Lady Gaga koppintotta a dalát) a végén pedig ahogy a Taylorok veszekednek xD Sosem hittem volna, hogy kimondja egyszer a B betűs szót. Hihetetlen lett ez a klip, biztos, hogy Grammyt nyer majd vele. Imádom!
2017. augusztus 28. 11:59 #23
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
A dal még mindig nem a kedvencem, de már egyre jobban kezd megtetszeni. Na de ez a klip! w00t.gif Csodálatos a látványvilág, és teljesen átjött, hogy mi mit jelent. Nagyon jól össze lett hozva! thumbsup.gif
Bár nem tudom, meddig fog tartani ez a nagy stílusváltás, Badass-Taylor, még nem annyira áll jól neki, mert nem ezt szoktuk meg tőle. Kíváncsi leszek, hogy mostantól tényleg ilyen beszólogatós, rossz lány lesz. rohog.gif
2017. augusztus 28. 12:10 #24
- törölt felhasználó -    
nem vagyok nagy Taylor rajongó, de szerintem jó kis szám lett, illetve a klip sem lett rossz happy.gif
2017. augusztus 28. 12:45 #25
SellyFan92
SellyFan92
visszatérő vendég

Státusz"Like a goddamn soldier that just can't forget the battle, i am stained by you"
Hozzászólás: 269
Azonosító: 257855
Ez nagyon tetszik, mind a szám, mind a klip! Az a rengeteg rejtett utalás benne meg a régi klipekből, vagy vörös szőnyeges megjelenései!! Iszonyatosan jól sikerült! Bye Despacito, hello LWYMMD!!
2017. augusztus 28. 13:57 #26
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
NÉHÁNY REJTETT UTALÁS REMÉLEM LESZ AKI ELOLVASSA
A zombis jelenetben a ruha az Out Of the Woods klipjéből van ami Tay utolsó klipje volt ez is azt jelent hogy az az énje meghalt.

Az egyik sírkövön a Nils Sjoberg név áll ami Calvin Harris-re utal hiszen Taylor azt állítótta hogy ő is társszerzője volt a This Is What You Came For c. dalban amit ezen az álnéven írt elvileg.

Aztán a következő jelenetben a 2014-es Met gála ruháját viseli.

A kádban amiben fekszik Taylor van egy darab 1 dolláros ami a nemrég perre utal hiszen Taylor csak 1 dollárt kért David Mueller-től mert neki az igazság fontosabb volt.
Illetve a Kim Kardashian dologra is utal.

Aztán van az a jelenet amiben Taylor egy összetört kocsiban fekszik ez egy utalás Katy Perrie Waking Up in Vegas klipjére a kocsi és tay haja is nagyon hasonlít Katy klipjéhez amit Taylor nyilvánosan mondta egyszer h szereti.

A hintás jelenetben van egy kígyó tetoválva a combjára és ugye az a kalitka amiben van arra is utal hogy a hírességek csak ketrecbe zárt "állatok" akiket az emberek bámulnak

Aztán ott az a jelenet amiben ki van írva a squad felirat és Taylor áll az élükön ez arra a dologra utal hogy a média az mondta rá hogy ő csak hírességekkel barátkozik.

Taylor táncosai az i <3 love feliratú pólót viselnek ami Tom Hiddleston-ra utal amikor tavaly július 4-én viselt a parton Tay-el.

Az új Taylor a régi énjeinek a "hegyén" áll ezzel jelezve hogy már nem lesz többé ugyan olyan.

Aztán a kövi jelenetben a kezén a 13-as szám van írva ami Tay kedvenc száma és a fearless turnéján folyton a kezére volt írva.

Taylor klónjai azt mondják, amit a kritikusok mondtak róla
pl az egyik azt mondja h ne felejts el meglepett arcot vágni.. Taylorból sok meme készült a díjátadós arcaiból.

amikor a "You Belong With Me-ból a pólót viseli a pólóra a barátainak a neve van írva Selena Gomez, Gigi Hadid, Martha Hunt, Lena Dunham, Ed Sheeran, Blake Lively és Ryan Reynolds, Haim nővérek, Lily Aldridge, Todrick HallAbigail Anderson és Claire Kislinger.

Aztán nem tudni van-e jelenése de a végén a zombi Taylornak hiányzik a keze..
2017. augusztus 28. 14:27 #27
- törölt felhasználó -    
A szam nem jon be. A csajt utalom DE ez a klip valami FANTASZTIKUS LETT.
2017. augusztus 28. 15:22 #28
Hyerin-ah
Hyerin-ah
visszatérő vendég
Hozzászólás: 202
Azonosító: 259651
Bár utálom magát az embert elismerem jó abban, amit csinál. Imádom a dalait meg a hangját. Én nagyon örülök ennek a stílusnak rohadtul jó klipp sok az utalás is, mint ahogyan azt Wendy17 is írta. Imádom első hallás óta a dalt és a klip is eszméletlen. Várom az albumot is! Mióta ezt a country stílust elhagyta nagyon tetszenek a dalai!
2017. augusztus 28. 15:22 #29
Hyerin-ah
Hyerin-ah
visszatérő vendég
Hozzászólás: 202
Azonosító: 259651
Megint egy fantasztikus dolgot hozott össze!
2017. augusztus 28. 15:25 #30
Ten Thousand
Ten Thousand
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Azonosító: 255291
Régen szerettem a számait, de aztán sikerült megutáltatnia magát velem, VISZONT ez nem lett rossz, a klip is tetszik, és a "honey I rose up from the dead, I do it all the time" rész annnnnyira zseniális, ez lesz az új mottóm. biggrin.gif
A fiatalabb énje kiparodizálása pedig szerintem ötletes volt, és igaz. xD
2017. augusztus 28. 15:35 #31
Selz
Selz
leighade™

Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4458
Csatolások: 139255
Azonosító: 155975
Tetszik a dal, csak kicsit idegesít az "oh, look what you made me do" folytonos ismétlődése. A klip viszont valami fantasztikus lett, elismerésem Taylornak és a készítő(k)nek! wub.gif
2017. augusztus 28. 16:02 #32
kíváncsi-fáncsi
kíváncsi-fáncsi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 174
Azonosító: 180904
Brutál jó lett! Nem különösebben rajongok Taylorért, de mind a szám mind a klip nagyon jó lett!
2017. augusztus 28. 16:42 #33
- törölt felhasználó -    
Egyszerűen zseniális!! heart.gif
A dal alapból megfogott, de a klip!
2017. augusztus 28. 17:39 #34
Cara Delevingne2017
Cara Delevingne2017
visszatérő vendég
Hozzászólás: 301
Azonosító: 265596
Talán mégiscsak tetszik ez a szám... biggrin.gif
2017. augusztus 28. 17:49 #35
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
Elképesztően epic mind maga a szám, mind ez a klip hozzá. Nagyon hiányzott már, alig várom a lemezét. wink.gif
2017. augusztus 28. 18:48 #36
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Őszintén? Engem már a dal megvett, első hallásra szerelmes lettem, komolyan mondom, ez a dal olyan powerful, hogy ezt kifejezni is nehéz. Taylor mindig is szuper klipeket hozott, és most is hozta a nálam várva várt színvonalat. Sohasem gondoltam, hogy dicsérni fogom, mert eddig se zeneileg, se személyiségileg nem volt hozzá közöm, néha, ha feldobta a youtube a számait, meghallgattam, de ennyi. Ezzel a dallal viszont megvett, és rájöttem, hogy a köré épített sok, negatív kritika mellett ő még is egy tehetséges, kreatív, és emellett iszonyatosan jó fej lány. A videó klipje már az első tíz másodpercben megszerettette magát velem, de ahogy növekedett a másod és a sima percek száma, észre sem vettem, hogy letelt négy perc, és én még mindig csak ülök a képernyő előtt, és csodálkozom. Ez a klip olyasmit mutatott meg, amit még egyetlen egy előadótól sem láttam. Egytől sem. Ez, hogy belerakta régi önmagának kinézetét a videóklipjeiből, nálam vitt mindent. És miközben néztem, egy univerzumban találtam magam, Tayloréban. Szavakkal kifejezhetetlen, mennyire tetszett a videó, és még mindig csak értelmetlenségekről beszélek, mert kifejezni nem tudom, mennyire kreatív, és számomra inspiráló.
2017. augusztus 28. 19:43 #37
Alison DiLaurentis
Alison DiLaurentis
új tag

StátuszI was late for this,late for that,late for the love of my life
Hozzászólás: 82
Csatolások: 1
Azonosító: 265510
Szerintem nagyon menőre sikerült biggrin.gif Tetszenek az utalások.
2017. augusztus 28. 20:01 #38
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Jó klip lett, főleg a vége tetszik mikor magával beszél.
2017. augusztus 28. 20:13 #39
BIRTHDAY
BIRTHDAY
új tag

StátuszSelenator FOREVER !!!
Hozzászólás: 80
Azonosító: 234558
És jött Taylor Swift és megmutatta a világnak, hogy hogyan kell ezt csinálni.
1 felhasználónak tetszik: Lisanne
2017. augusztus 28. 20:52 #40
Filled-with-love
Filled-with-love
új tag
Hozzászólás: 25
Azonosító: 261482
A dal tetszik, a klip pedig egészen lenyűgöző. ohmy.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!