Teljesen lehúzza rajongóit Taylor Swift
2017. augusztus 28. 14:38
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (bestdamnfan @ 2017.08.28. 11:47)
A Spotify miatt be akarja biztosítani az első heti 1 milliós eladást, ennyi azegész.
Nem kötelező feltenni a Spotify-ra a lemezét.
2017. augusztus 28. 16:25
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Úgyis lesz olyan aki megveszi, egészségükre. Vannak olyan elvetemültek egyes rajongók, hogy ezek az összegek nem tántorítják el őket.
Amúgy meg, ha nem tudsz Swiftről objektíven cikket írni akkor hanyagold a vele való foglalkozást. Az objektivitás az újságírás egyik alapköve. Mondom ezt úgy, hogy Taylor nem a szívem csücske, sőt!
Amúgy meg, ha nem tudsz Swiftről objektíven cikket írni akkor hanyagold a vele való foglalkozást. Az objektivitás az újságírás egyik alapköve. Mondom ezt úgy, hogy Taylor nem a szívem csücske, sőt!
2017. augusztus 29. 15:01
|
|
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1354 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline
|
Undorító!Ha valaki meg akarja venni a lemezét akkor megveszik.Szerintem,ha magát a jegyet megvenné jobban megérné mintha egy csomó mindent megvenne tőle utána pedig kiderül,hogy nincs számára jegy..
2017. augusztus 29. 15:35
|
|
Joannexoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.10. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 262403 offline
|
Imádom Taylort de ez tényleg megfizethetetlen, én is mentem volna szívesen de ha valami változás nem lesz a jegyek árban nem hiszem hogy esélyes lenne. És ezt most nem Tay ellen mondtam mer tudom nem ő akarja lehúzni a rajongókat, hanem a csapatja (és elég undorító a média ismét hogy Taylort mocskolja be).
2017. augusztus 31. 10:02
Hát ez a cikk egy nagy hazugság, én még nem tudok regisztrálni mert európai dátumok még nincsenek, de olvastam, hogy mások ingyen regisztráltak és 6 dollárt költöttek arra, hogy legelőre jussanak, valamint nekik tetszett ez az új rendszer, mert sokkal átláthatóbb.
2017. szeptember 02. 07:28
|
|
WhiteSparkleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 265823 offline
|
Ez mit zavarja a ,, rajongókat ?
2017. szeptember 02. 08:53
|
|
Miri13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.27. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 265688 offline
|
Persze mert mindig ♥Taylor♥. Aliga ha van beleszólás ebbe az egészbe. Nem tudtam megállni, hogy ne nézzek utána egy kicsit. És kiderült a fele nem igaz és egy csomó mindent kihagytál belőle..... De ha még mindig ő a gonosz akkor másik érv. Szereti a rajongóit és rendszeresen találkozgat is velük, vagy kórházaknak különböző intézményeknek és beteg gyerekeknek adományozkat.... De lenne rá még számtalan ok amit most csak azért se fogok leírni mert ezek a rosszindulatú kommentek úgy fölidegesítettek hogy a továbbiakban biztos nem bírnámki káromkodás nélkül... De tényleg olyan "gonosz" ♥Taylor Swift♥
2017. szeptember 04. 23:09
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
Ezt ugy irtak minth O lenne a marketink reszleg fejese...Raadasul cikk el van tulozva...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: