Teljesen lehúzza rajongóit Taylor Swift
2017. augusztus 27. 20:48
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Asuuka-channal és Nikus12-vel egyetértek! Sztem ebbe nincs sok beleszólása Taylornak! A lemezei így is fogynak, a dalai a toplisták élén állnak mindig, neki nincs szüksége sztem még több pénzre! Ez valószínűleg marketingfogás! Egyébként meg én még így is megvenném, mert határozottan megéri, mégha nem olcsó, sőt!
2017. augusztus 27. 21:00
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ki olyan naiv, hogy azt hiszi, ezt a nőt érdeklik a rajongói? Csak a pénzre megy, és ezt már számtalanszor bizonyította is.
P.S. Egyszerű azzal magyarázni, hogy a mögötte álló szakemberek döntenek erről, de komolyan azt hiszik itt egyes emberek, hogy van olyan, hogy "elég pénz"?! Vagy hogy Taylornak semmi beleszólása a dolgokba? Nem pályakezdő ő már, hogy csak úgy felette döntsenek.
P.S. Egyszerű azzal magyarázni, hogy a mögötte álló szakemberek döntenek erről, de komolyan azt hiszik itt egyes emberek, hogy van olyan, hogy "elég pénz"?! Vagy hogy Taylornak semmi beleszólása a dolgokba? Nem pályakezdő ő már, hogy csak úgy felette döntsenek.
2017. augusztus 27. 21:15
|
|
Eviiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 258330 offline
|
Nem szép amit Taylor csinált, de azért a cikk író , is lehetne egy kicsit objektívabb, nem kell ekkora szörnynek beállítani Taylort semmi. Ha nem tudtok róla oblektiv cikket írni akkor adjatok át másnak a story-t
2017. augusztus 27. 21:18
Idézet (Diala @ 2017.08.27. 21:00)
Ki olyan naiv, hogy azt hiszi, ezt a nőt érdeklik a rajongói? Csak a pénzre megy, és ezt már számtalanszor bizonyította is.
számtalanszor bebizonyította? lehet, nem sikerült mindenről tudomást szereznem az elmúlt 3 évben mióta figyelemmel követem Taylor munkásságát, de eddig én ilyennel nem találkoztam. előfordulhat, hogy mi nem ugyanarról a személyről beszélünk, aki a koncertek után találkozott, beszélgetett, fotózkodott pár szerencsés rajongójával egy külön kis szobában teljesen ingyen? és aki szintén ingyen elment a rajongói házához és ajándékokat vitt nekik?
azt elfogadom, hogy ezzel a húzásával nem értesz egyet, de valótlanságokat ne állíts.
1 felhasználónak tetszik:
TheTruthAboutLove
2017. augusztus 27. 21:34
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Értem én, hogy a kedves cikkiró nem kedveli Taylort, de nem lehete függetlenül írni a cikkeket??? Nagyon érzékelhető, hogy le van húzva a csaj minden egyes cikkben. Már nem mintha én védeném vagy valami, nem is szeretem, de nem is utálom...
2017. augusztus 27. 22:02
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Nikus12 @ 2017.08.27. 21:18)
számtalanszor bebizonyította? lehet, nem sikerült mindenről tudomást szereznem az elmúlt 3 évben mióta figyelemmel követem Taylor munkásságát, de eddig én ilyennel nem találkoztam. előfordulhat, hogy mi nem ugyanarról a személyről beszélünk, aki a koncertek után találkozott, beszélgetett, fotózkodott pár szerencsés rajongójával egy külön kis szobában teljesen ingyen? és aki szintén ingyen elment a rajongói házához és ajándékokat vitt nekik?
azt elfogadom, hogy ezzel a húzásával nem értesz egyet, de valótlanságokat ne állíts.
Én nem három éve követem figyelemmel, hanem konkrétan a Love Story óta.
A meet&greetek szimpla marketingfogások - jó képet festenek az adott sztárról, és még szép kis bevételre is szert tesznek.
Azért ne tegyünk már úgy, mintha ismernénk! Ő egy közéleti személy, aki a valaha volt legprofibb stábbal rendelkezik a világon. Minden, amit ő tesz, képvisel, magából láttat, az egy jól megkomponált személyiség, amit az évek alatt tökélyre vittek a csapatával. Csak mikor Kimék belesz.rnak a tányérkájába, valahogy mindig kilóg a lóláb.
CandUs
2017. augusztus 27. 23:06
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Valóban, a managementnek hatalmas a befolyása, de ne tegyünk már úgy, mintha Taylor nem tudná kontrollálni a körülötte forgó dolgokat. Nem is tudott a szerződésről? Hm, ez érdekes, hiszen tudtommal az ő aláírása szükséges az érvényesítéshez. Az meg, hogy mire költi az ebből befolyt pénzt, abszolút legyen az ő dolga...
2017. augusztus 27. 23:13
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Nem értem miért kell annyira felfújni ezt... külföldön a megélhetési körülmények még egy normál családnak is ezerszer jobbak mint itthon és ahogy számolom ez kb 60-70ezer forint ami nekik kb aprópénz..
Akinek meg nem jut VIP jegyre de ott akar lenni az beéri majd rosszabb hellyel is olcsóbban.. És akinek ez végképp nem teszik az otthon marad ENNYI...
AMÚGY
Harrynél hiába olcsó a jegy (24ezer volt) a szolgáltatás egy nagy kaki.. már bocsánat én már 3 hónapja várok a Harrys jegyemre de még mindig nem jött meg és ahogy én tudom sokaknak az USA-ban sem
ÉS EZT CSAK EGY KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY VOLT
Akinek meg nem jut VIP jegyre de ott akar lenni az beéri majd rosszabb hellyel is olcsóbban.. És akinek ez végképp nem teszik az otthon marad ENNYI...
AMÚGY
Harrynél hiába olcsó a jegy (24ezer volt) a szolgáltatás egy nagy kaki.. már bocsánat én már 3 hónapja várok a Harrys jegyemre de még mindig nem jött meg és ahogy én tudom sokaknak az USA-ban sem
ÉS EZT CSAK EGY KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY VOLT
2017. augusztus 27. 23:20
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Amúgy meg mindenki jön ezzel a menedzsment dologgal de meglepődnétek ha tudnátok hogy mi folyik ott és hogy a hírességek akarata mennyire le van szarva.. azt csinálják amit mondanak nekik..
Ha már szóba jött Harry akkor szerintem elég ha megemlítem Simon Cowell nevét vagy a drága modest mendszment-et akik a 1D-vel bábuként játszottak vagy épp a Little Mix or fifth harmony-val...
HA SZERZŐDÉSÜK VAN EGY ADOTT KIADÓVAL ONNANTÓL KEZDVE NEM SOK SZABAD AKARATUK VAN... és ez a koncertere is igaz
Hiába akarja Taylor h olcsó legyen az ő szava pénz téren nem sokat ér.
Ha már szóba jött Harry akkor szerintem elég ha megemlítem Simon Cowell nevét vagy a drága modest mendszment-et akik a 1D-vel bábuként játszottak vagy épp a Little Mix or fifth harmony-val...
HA SZERZŐDÉSÜK VAN EGY ADOTT KIADÓVAL ONNANTÓL KEZDVE NEM SOK SZABAD AKARATUK VAN... és ez a koncertere is igaz
Hiába akarja Taylor h olcsó legyen az ő szava pénz téren nem sokat ér.
2017. augusztus 28. 00:05
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Ha még nem olvastátok a Leiner Laura Bexi-sorozatot akkor tegyétek mert a könyv által ha nem is teljesen de jobban beleláthatsz egy sztár mindennapjaiba és megérted valamennyire ezeket a dolgokat. Igen, szerintem se Taylor döntött az árakról amit elég nagy szemétségnek tartok. Manapság minden második embernek csak a pénz számít
2017. augusztus 28. 02:14
|
|
CeCeLovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 241240 offline
|
Szánalmas. Sír a cikkből, hogy az író utálja Taylort. És egyébként vegyünk már olyan apróságokat is figyelmébe mint például az a tény, hogy neki EBBE NINCS IS BELESZOLASA! És az se zavarjon senkit, hogy Amerikán kívül nem is lehet sehova jegyet vásárolni a programon keresztül, mert nincs még fent a többi helyszín!!!! És az is undorító, hogy egyesek elhiszik ezt a sok hazugságot! Úgy látszik, már elfelejtették a kedves utalkozok, hogy egyszer az ő kedvencük is megjárta valami ilyen helyzettel. Akkor most hogy is van ez? Mindenki jó csak Taylor a gonosz? Az a Taylor, aki ingyen meet&greeteket tart, az, aki a saját pénzéből vett a fanoknak ajándékot karácsonyra, mert tudja, hogy hátrányos helyzetűek? Vagy az, aki elmegy egy random bridal showerre, meglátogatja a második világháborús veteránt, aki 96 évesen a rajongója? Vagy aki sütit süt és 1989 secret sessionöket tart? Az, aki 2013 óta mindig a top 10 legtöbbet adakozó sztár listáján van? Akinek minden egyes koncertje sellout? Akinek a 3. legnagyobb rajongói bázisa van, és azon fáradozik, hogy a lehető legtöbb dologban segíthessen nekünk, és hogy segítsen? Aki kaját vesz a hajléktalan rajongónak? Aki nem engedi kiüríteni a Sephorát, ha vásárol, mert találkozni akar a fanokkal? Aki akkor is megáll egy fotó vagy aláírás erejéig ha éppen nagyon durván siet? Aki a legtöbb ember, köztük Ed Sheeran véleménye szerint, idézem: "Taylor couldn't be a nicer person"???? Hagyjuk már a Kardashian tehetségtelen bandat... Azok közül is csak Kylie ér valamit.... Hagyjuk már hogy majd pont ők fognak belekötni Taybe.... Taylort mindenki fikazza, de itt már valaha valaki dalt az anyjának, egy leukémiás gyereknek, aki előtt szó szerint letérdelt? Akit Alfie Deyes és Zoe Sugg is imád? Engedjük el ezt szépen, mert mindenkinek világos lehet, hogy ezek után és még sorolhatnám, nem Taylor a hibás, és nem, ő nem talál ki ilyent. Igaza van BeckyGforevör-nek, olvassátok el a Bexit, és rájöttem, hogy a Big Machinnek is van egy Balogh ura, aki pont úgy rángatja Tayt, mint Ő Bekát....
2017. augusztus 28. 02:34
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Gurs: ez a cikkíró híres arról, hogy nem tud objektíven megírni egy cikket sem
2017. augusztus 28. 08:31
|
|
Xabi03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.31. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 263371 offline
|
Ööö... Nem tudom hogy az emberek miért követik az oldalt. Nem fogok magyarázkodni. A média azt akarja hogy ő legyen a rossz. És ez a kedves "cikkíró" sem ért a dolgához. Mindegy, a naiv látogatói az oldalnak elhisznek mindent. Az a fontos, hogy csak szertené az oldal hogy látogatottsága legyen az ilyen címekből. Szennylap. Nem ajánlom hogy bárki is látogassa az oldalt. Én se fogom.
2017. augusztus 28. 08:50
|
|
Skandtielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 263784 offline
|
Kedves Xabi03!
Azt írtad, hogy te sem fogod látogatni az oldalt, de mégis megtetted, akkor miről beszélünk?! Attól mert például Én rühellem ezt a nőt, akkor is leírom a véleményem róla ha tetszik a fanjainak vagy sem.
CeceLove hiába írod le a "jó" cselekedeteit akkor se fog változni a véleményem róla, mert úgy látszik NAGY fanja vagy mert ezekről a dolgokról amiket te állítasz NEM olvastam sehol, úgy hogy ennyit erről.
Azt írtad, hogy te sem fogod látogatni az oldalt, de mégis megtetted, akkor miről beszélünk?! Attól mert például Én rühellem ezt a nőt, akkor is leírom a véleményem róla ha tetszik a fanjainak vagy sem.
CeceLove hiába írod le a "jó" cselekedeteit akkor se fog változni a véleményem róla, mert úgy látszik NAGY fanja vagy mert ezekről a dolgokról amiket te állítasz NEM olvastam sehol, úgy hogy ennyit erről.
2017. augusztus 28. 09:07
|
|
Blemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.27. Hozzászólás: 388 Csatolások: 4 Azonosító: 247256 offline
|
Idézet (Skandtiel @ 2017.08.28. 08:50)
Attól, hogy te nem olvastál róla még meg sem történt? Ez azért elég énközpontú, nem gondolod? A legtöbb dolog, amit CeceLove leírt nem jelent meg itt starityn, de mondjuk a DailyMailen igen. ( Akkoriban is elég nagy divat volt utálni Taylort, akárcsak most.) Szóval attól, hogy te nem hallottál valamiről, attól még létezik. Ilyen lehet például a nukleáris fizika, esetleg a molekuláris biológia, amikhez mondjuk nem konyítasz, de mégis több száz ember dolgozik ezen a téren.
De ha ragaszkodsz hozzá, belinkelgetem neked az összes eseményt, ma úgy is ráérek.
(Na igen, régen szerettem Taylort, de ma már nem mondanám magam a rajongójának, de nem azért, mert a véleményem változott róla, hanem csupán az én zenei ízlésem változott. )
2017. augusztus 28. 11:47
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
A Spotify miatt be akarja biztosítani az első heti 1 milliós eladást, ennyi azegész.
CandUs
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.