Rengeteget kell perkálnod, ha jó helyet akarsz kapni Taylor Swift következő koncertsorozatán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Teljesen lehúzza rajongóit Taylor Swift
2017. augusztus 27. 19:15
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4448 Csatolások: 137003 Azonosító: 155975 offline
|
Nem értem miért kell ilyen lépésekhez folyamodnia.. A lemezei amúgy is fogynak, a koncertjegyek is, pénze meg van bőven, akkor miért csesz ki a rajongóival?
2017. augusztus 27. 19:23
Szeretem Taylor-t de ezek után jobban meggondolom, hogy megvegyem-e majd az albumát, vagy se.
2017. augusztus 27. 19:28
|
|
Skandtielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 263784 offline
|
Innen is látszik milyen kígyó ez a nő! Kis pénz éhes nő. Eddig se kedveltem,de ezek után még jobban utálom. Talán azért vetemedik erre, mert nem fogynak a lemezei?! XD
2017. augusztus 27. 19:29
|
|
Asuuki-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.18. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 259025 offline
|
És arról mikor fogunk beszélni, hogy ezeket nem Taylor Swift találja ki, hanem az őt körülvevő munkatársak?
2017. augusztus 27. 19:29
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Hát úgy tűnik a régi Taylor tényleg halottxd
2017. augusztus 27. 19:39
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (Asuuki-chan @ 2017.08.27. 19:29)
És arról mikor fogunk beszélni, hogy ezeket nem Taylor Swift találja ki, hanem az őt körülvevő munkatársak? 
Pont ezt akartam írni én is. Ebbe a dologba, hogy hogyan is kap kódot egy fan, Taylornak semmi beleszólása sincs. Ezt a manager és a jegyárusító oldal találja ki, nem pedig ő.
De igen, megint Taylor a gonosz..szegényt, minden apróságért letorkoljátok, holott sokszor nem is ő tehet arról, ami történik.xd
2017. augusztus 27. 19:39
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
És van különbség abban, hogy Taylor vagy az őt körülvevő munkatárasak? Gondolom tud róla, és gondolom tehetne ellene ha akarna! De miért akarná? Ennyire fél attól, hogy az emberek nem kíváncsiak rá? És miért kell Harryt mindig együtt emlegetni vele? Megértem miért dobta anno a csajt, és bár Harry egy úriember, és sosem vetemedne arra, hogy rosszat mondjon róla, de szerintem még a neve hallatán is kirázza a hideg, és átkozza a napot mikor megismerte.... Sajnálom a nő rajongóit, meg a rengeteg tini szüleit! Sok anyuka, és apuka fog még keményebben dolgozni az elkövetkezendő hónapokban, hogy ezt kiperkálják!
2017. augusztus 27. 19:42
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Sose volt szimpi ez a csaj...most még úgy se... nem értem,hogy minek kell ennyire drágának lennie mindennek? Igaza van az előttem szólónak.. van pénze, amiből szerintem ha kétszer a nulláról kezdené és megélne.. És még is. Nem értem. Persze, #sajátvélemény ..
2017. augusztus 27. 19:42
az első, amit megjegyeznék, az az hogy ez a cikk mennyire szánalmasan undorítóra sikeredett. igazából már észrevettem, hogy ha egy kevésbé kedvelt sztárról van szó, könnyebben elfelejtődik az objektivitás fontossága, na de hogy ennyire. a kezdeti sokk után egyébként én kicsit utána néztem ennek, kíváncsi voltam, hogy mások miként vélekednek erről. és mondjuk úgy, hogy egyet értek azokkal is, akik szerint ez rossz módszer meg azokkal is, akik megpróbálják meglátni ebben is az értelmet. az például kimaradt a cikkből, hogy a rajongók online aktivitása is felviszi azt a bizonyos mércét, ami alapján eldőlhet honnan nézik a műsort, tehát ha posztolsz valamit Taylor új daláról, az is számít. nem csak a vásárlás.
2017. augusztus 27. 19:56
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Uhh..hát..ez..sokkoló. Még, ha nagyon elszánt rajongója is lennék, akkor is párszor meggondolnám, hogy megéri-e ez az egész.
2017. augusztus 27. 20:06
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Olyan elszánt itt néhány utálkozó, de azt nem tudják, hogy nem is ő találta ki ezt az egészet. Ebben legtöbbször a menedzsment keze szokott benne lenni.. Általában ő/ők azok akik mindig a pénzt veszik figyelembe, minnél több, annál jobb, könnyebb nekik. Azt azért ne felejtsük, hogy míg néhány nagyon felkapott "sztár" a rajongóktól bezsebelt pénzt piára, drogokra költi, és még sorolhatnám, addig ő karrierjének kezdete óta örömmel, jószívvel adományoz, segít ott ahol tudd, sajnos ezt sokan figyelmen kivül hagyják, és mindennek bedőlnek amit a média eléjük tár..
1 felhasználónak tetszik:
Blemi
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.