Hol fáj a legjobban a tetoválás?
2017. augusztus 27. 20:17
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
ez embertől függ, nekem pl nem fájt a csuklóm belsején, de barátnőm pedig alig bírta ki. xd de szerintem, ha valaki szeretne tetoválást akkor a fájdalommal számolnia kell.
2017. augusztus 27. 22:54
Fájdalomküszöbtől függ. Amikor betették az orrkarikámat, mellettem egy csávónak a csuklója belső felétől kezdték a varrást, fel a könyökéig körvonal szinten és meg se nyikkant, még jót is beszélgetett közben a tetoválóval meg nevetgélt.
Ha valami rohadtul húzós, az az orrpiercing, borzasztóan éget, mintha tüzet gyújtanának a csontod belsejében xD Mondjuk nem adtam ki nála hangot, de észre se vettem és ömlött az egyik szememből a könny, mintha nyitott csapból jött volna... Fogadok, hogy sokan annál is ordítanak. Ez emberfüggő, de nagyon.
Ha valami rohadtul húzós, az az orrpiercing, borzasztóan éget, mintha tüzet gyújtanának a csontod belsejében xD Mondjuk nem adtam ki nála hangot, de észre se vettem és ömlött az egyik szememből a könny, mintha nyitott csapból jött volna... Fogadok, hogy sokan annál is ordítanak. Ez emberfüggő, de nagyon.
2017. augusztus 27. 23:39
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nem adnak valami érzéstelenítő spray-t vagy valami?
Nekem nem lesz az tuti, habár 16 évesen még tetszett és menőnek tartottam a tetkókat, de mára rájöttem, hogy nem áll jól mindenkinek, és nem is szeretném tönkretenni a bőröm. (mert ugye nem lehet eltávolítani ha meggondolnám magam). A fájdalomtól is félek, szóval ez egy BIG NO.
2017. augusztus 28. 00:45
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Tetováltasson a hóhér! Ennyi idiótát aki varrat, csak gratulálni tudok, ilyen szarságra pénzt költeni? Soha.
2017. augusztus 28. 01:03
Én is szeretnék majd több tetkót is. Azt már most biztosra tudom hogy a tarkómra is szeretnék egyet. Magas a fájdalomküszöböm szóval no problem.
2017. augusztus 28. 10:08
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Gyakorlatilag mindent felsoroltak... és fogadjunk olyan írta a cikket, akinek nincs is. Mellesleg én úgy tudom, hogy mellkason fáj a legjobban, mert ott a legvékonyabb a bőr, de amúgy is emberfüggő.
2017. augusztus 28. 12:25
Én egy pár betűt szeretnék az egyik ujjamra majd
Nem szeretnék nagyot, csak ilyen piciket
2017. augusztus 28. 16:10
Ismerősöm a legelső tetkóját a bordájára csináltatta, igaz, hogy kicsi a minta, de azt mondta, nem fájt neki. Furcsa érzés volt, de szerinte egyáltalán nem vészes.
2017. augusztus 28. 16:55
Édesanyámnak a fájdalomküszöbe a béka segge alatt van, boka fölé varratott egy 15-20 centis mintát és úgy írta le a fájdalalmat, hogy kicsivel jobban fáj mint amikor epilálja a lábát.
Én ellenben nagyon jól bírom a fájdalmat és a 'sok kicsi tetkó' híve vagyok. Az újjra és a csukló belső felére tetováltatok majd, de még csak elképzelésem van arról, hogy mit is akarok, konkrét ötlet még nincs sajnos.
Én ellenben nagyon jól bírom a fájdalmat és a 'sok kicsi tetkó' híve vagyok. Az újjra és a csukló belső felére tetováltatok majd, de még csak elképzelésem van arról, hogy mit is akarok, konkrét ötlet még nincs sajnos.
2017. augusztus 28. 21:23
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Én a csuklóm belső felére szeretnék majd. Ezek szerint jobb, ha felkészülök a fájdalomra.
2017. augusztus 28. 22:17
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Nem tudom, hogy a fejhez tartozik-e itt a cikk szerint a tarkó vagy sem, de nekem a tarkómon van tetkó és szinte alig éreztem. Barátnőm a csuklója belső felére tetováltatott ugyanakkor, ő azt mondta, nem is érezte
2017. augusztus 28. 22:24
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Az egész hülyeség
Ennyi erővel sehova ne tetováltassunk, mindenhol fáj. Nekem a csuklóm alatt, belső karon van egy nagyobb virág, kellemesen csípett (kivéve egy részen ahol ideget érintett), de amúgy nem volt semmi extra
Van egy betű a mutatóujjamon is, azt egyáltalán nem fájt, a gyógyulása is szinte semmi volt, igaz kikopott sajnos.
Van egy betű a mutatóujjamon is, azt egyáltalán nem fájt, a gyógyulása is szinte semmi volt, igaz kikopott sajnos.
2017. augusztus 29. 12:04
Én a fülem mögé szeretnék valami aprót, ott is elég vékony a bőr de hát csak kibírom
2017. augusztus 29. 14:25
Ez tényleg így van. Nekem a comb külsőmön van és annyira nem fájt. De igazából kinek mi.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: