Az MTV sikersorozatának egyik legizgalmasabb epizódja szeptember 10-én kerül képernyőre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Teen Wolf: Jackson és Ethan egy párként térnek vissza
2017. augusztus 26. 20:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 26. 21:58
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Annyira nem "Teen Wolfos" ez a kis bejátszás. Mint amikor Mexikóba mentek. Talán jobb is, ha vége lesz ennek is, nagyon eltértek már az alap sztoritól. Örülök, hogy ők ketten visszatérnek, bár így együtt kicsit fura, mert ez meg nem "Jacksonos".
Amúgy nagyon cukik.
2017. augusztus 26. 22:20
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
"legizgalmasabb rész" hát akkor valami nagy extrára számítok emellett is, mert volt már meleg szál a sztoriban, szóval... :'D
2017. augusztus 26. 23:39
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Én ezt a videót már kedden láttam ! ❤ És azt kell hogy mondjam , nem lep meg Jackson melegsége , sőt örülök neki !
2017. augusztus 27. 10:40
|
|
PinkiePievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 229070 offline
|
Ezentúl Colton csak meleg szerepeket fog elvállalni? Ne értsetek félre, nagyon imádom, de Jason tipikusan az a nőcsábász karakter volt. Fura így látni. De ugyanakkor meg mégsem mivel Colton játssza. Már nagyon várom egyébként.
2017. augusztus 27. 10:45
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Örülök hogy mindketten visszajönnek, de őszintén szólva elég furcsa őket így látni :/ Oké, Ethan már az elejétől fogva meleg volt, de Jackson... hát, majd meglátjuk. Remélem nem rontják el.
2017. augusztus 27. 11:29
Idézet (Lisanne @ 2017.08.27. 01:04)
amit legjobban varok, az Lydia reakcioja.. 
Na arra én is kíváncsi leszek.
2017. augusztus 27. 15:08
Lydia, hogy én milyen kíváncsi vagyok arra, milyen fejet fogsz látni, amikor besétálnak a friss szerelmesek...
Egyébként nem tudom, miért annyira nagy szám most, hogy ők összejöttek, amikor a szentjánosbogarak által megtámadott lányok, Danny és Ethan, majd ha a jelen részeit nézzük, Mason és Corey által már nem újdonság a meleg szál...
Mindenesetre nekem ez így kicsit furcsa lesz, mert Jackson mindig is egy sekélyes idióta volt a számomra, aki játssza a nagy legényt, mögötte meg egy nagy nulla... Tudom, hogy Colton nem ilyen, így a színészhez végül is illik ez a normalizálódott, törődő személyiség, de a karakterét nézve érdekes lesz, hogy ennyit változott...
Egyébként nem tudom, miért annyira nagy szám most, hogy ők összejöttek, amikor a szentjánosbogarak által megtámadott lányok, Danny és Ethan, majd ha a jelen részeit nézzük, Mason és Corey által már nem újdonság a meleg szál...
Mindenesetre nekem ez így kicsit furcsa lesz, mert Jackson mindig is egy sekélyes idióta volt a számomra, aki játssza a nagy legényt, mögötte meg egy nagy nulla... Tudom, hogy Colton nem ilyen, így a színészhez végül is illik ez a normalizálódott, törődő személyiség, de a karakterét nézve érdekes lesz, hogy ennyit változott...
2017. augusztus 28. 05:32
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Annyira szükségtelen volt ez a spoiler.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: