Októberben tér vissza hetedik évadával az ABC fantasy sorozata, melyben több új szereplő is feltűnik majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így fog kinézni Drizellaként Adelaide Kane az Egyszer volt, hol nem voltban
2017. augusztus 26. 17:12
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 26. 19:08
már rég feladtam a sorozatot, de adelaideért talán majd egyszer befejezem.
2017. augusztus 26. 19:17
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Nagyon szeretem ezt a sorozatot, ezért vagyok szomorú, hogy olyan sok, számomra kedves szereplő távozott a 6. évad végén. Viszont, adok egy esélyt a 7. évadnak, hiszen ettől még lehet jó, és nagyon várom már, hogy lássam Adelaide alakítását mint Drizella.
2017. augusztus 27. 08:49
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Nagyon várom már!
2017. augusztus 29. 15:58
Nagyon szeretem a sorozatot de miért kell még tovább vinni?Engem nem érdekelnek az új szereplők mert velük már nem olyan lesz mint régen.És a főszereplő elmegy a sorozatból?Emma nélkül egy nagy katyvasz lesz...
2017. augusztus 30. 19:36
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Teljesen ugyan úgy néz ki, mint az Uralkodónőben
I mean, korona stb
I mean, korona stb
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: