Ezúttal semmit nem hagyott a képzeletre a valóságshow-sztár: ledobta a melltartóját egy fotózás kedvéért.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Nem tartotta be ígéretét! Ledobta a textilt Kylie Jenner (18+)
2017. augusztus 26. 13:55
|
|
vizelettartásigondokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 133149 offline
|
...egyébként ahhoz képest, hogy szilikon egészen szép természetes formájuk van. Piros pont a plasztikai sebésznek.
2017. augusztus 26. 14:21
|
|
Blemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.27. Hozzászólás: 388 Csatolások: 4 Azonosító: 247256 offline
|
Igazán csodálatos, büszke lehet magára, gyönyörű a képeken. ( irónia, ne izgulj )
Amúgy EBBŐL látszódik, hogy semmihez nincs tehetsége, a magamutogatáson kívül! Csak úgy születhet róla cikk, ha levetkőzik. Tudom, hogy itt minden második cikk róla szól, de mind olyan hírértekű, mint ez. Kérdem én, mi ebben a tehetség? Vagy csak én nem értek ehhez?
Amúgy EBBŐL látszódik, hogy semmihez nincs tehetsége, a magamutogatáson kívül! Csak úgy születhet róla cikk, ha levetkőzik. Tudom, hogy itt minden második cikk róla szól, de mind olyan hírértekű, mint ez. Kérdem én, mi ebben a tehetség? Vagy csak én nem értek ehhez?
2017. augusztus 26. 15:03
|
|
Seli Stoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 255421 offline
|
Dícséret a plasztikai sebésznek, illetve annak az embernek aki a ilyen jól össze photoshoppolta a hasát
2017. augusztus 26. 15:13
Öhm... Csak én látom úgy, hogy azon a sárga fátyolos képen irreális a hasa? Úgy értem teljesen aránytalan.
2017. augusztus 26. 16:39
|
Sarha H.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.25. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 266404 offline
|
Ha még nem lett volna elég most ib bebizonyította h mekkora ribi. Látszik róla h buta magamutogató beképzelt senki. (tudjátok mit "imádok"? Mikor snapchatra kitesz egy videót a valagáról meg a melleiről... ill azt amikor elkezd a kamerába suttogni...jézusom aggh)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: