Ezúttal semmit nem hagyott a képzeletre a valóságshow-sztár: ledobta a melltartóját egy fotózás kedvéért.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Nem tartotta be ígéretét! Ledobta a textilt Kylie Jenner (18+)
2017. augusztus 26. 13:55
|
|
vizelettartásigondokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 133149 offline
|
...egyébként ahhoz képest, hogy szilikon egészen szép természetes formájuk van. Piros pont a plasztikai sebésznek.
2017. augusztus 26. 14:21
|
|
Blemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.27. Hozzászólás: 388 Csatolások: 4 Azonosító: 247256 offline
|
Igazán csodálatos, büszke lehet magára, gyönyörű a képeken. ( irónia, ne izgulj )
Amúgy EBBŐL látszódik, hogy semmihez nincs tehetsége, a magamutogatáson kívül! Csak úgy születhet róla cikk, ha levetkőzik. Tudom, hogy itt minden második cikk róla szól, de mind olyan hírértekű, mint ez. Kérdem én, mi ebben a tehetség? Vagy csak én nem értek ehhez?
Amúgy EBBŐL látszódik, hogy semmihez nincs tehetsége, a magamutogatáson kívül! Csak úgy születhet róla cikk, ha levetkőzik. Tudom, hogy itt minden második cikk róla szól, de mind olyan hírértekű, mint ez. Kérdem én, mi ebben a tehetség? Vagy csak én nem értek ehhez?
2017. augusztus 26. 15:03
|
|
Seli Stoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 255421 offline
|
Dícséret a plasztikai sebésznek, illetve annak az embernek aki a ilyen jól össze photoshoppolta a hasát
2017. augusztus 26. 15:13
Öhm... Csak én látom úgy, hogy azon a sárga fátyolos képen irreális a hasa? Úgy értem teljesen aránytalan.
2017. augusztus 26. 16:39
|
Sarha H.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.25. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 266404 offline
|
Ha még nem lett volna elég most ib bebizonyította h mekkora ribi. Látszik róla h buta magamutogató beképzelt senki. (tudjátok mit "imádok"? Mikor snapchatra kitesz egy videót a valagáról meg a melleiről... ill azt amikor elkezd a kamerába suttogni...jézusom aggh)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: