Riverdale-be látogat Supergirl
2017. augusztus 25. 13:05
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Nem értem a kettőt. Az egyik úgymond természetfelettis sorozat, a másik meg a valóságban játszódik. Melissát alapból amúgy szeretem, de ez a Supergirl szerintem borzasztó, míg a Riverdale nagy kedvencem. Remélem nem lesz semmilyen crossover
2017. augusztus 26. 16:07
|
|
CataMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.28. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 259365 offline
|
Nemrégiben kezdtem el nézni a Riverdalet, és hát mit ne mondjak azonnal belopta magát a szívembe. Szerintem hülyeség lenne, ha ez a két sorozat valóban "összetalálkozna". A korábbi kommentelőkkel értek egyet, a kép alapján szerintem is csak beugrott megnézni a forgatást vagy max. egy special edition-féle halloween-i részbe nyerhettünk bepillantást.
2017. augusztus 27. 11:30
Nem tudom elképzelni valahogy ezt a crossovert.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: