Ezek a modellek lejtenek végig a kifutón az idei Victoria's Secret Fashion Show-n
2017. augusztus 25. 14:33
|
|
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline
|
Edbe mi az Isten ütött? Hol van a listáról Izabel Goulart,Joan Smalls és Maryna Linchuk? Izabel nélkül főleg,hogy nem tudom elképzelni a VSFShowt.
2017. augusztus 26. 10:34
|
|
Strawberrybabeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.19. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 265519 offline
|
Grace Elizabeth Úristen de gyönyörű. Külön örülök neki hogy Bella, Gigi és Kendall nincs ott.
2017. augusztus 26. 20:42
|
|
Becca26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 393 Csatolások: 1 Azonosító: 209447 offline
|
Ezek után elbújok a szekrénybe
nagyon szépek, az embereken én először mindig is a szemüket szoktam megfigyelni, most is így tettem, sokuknak nagyon különleges, de ezen kívül maguk az arcuk is nagyon szépek...mondjuk az egyiküket különösen soványnak találtam, ami azért eléggé zavart... :/
nagyon szépek, az embereken én először mindig is a szemüket szoktam megfigyelni, most is így tettem, sokuknak nagyon különleges, de ezen kívül maguk az arcuk is nagyon szépek...mondjuk az egyiküket különösen soványnak találtam, ami azért eléggé zavart... :/
2017. augusztus 27. 16:55
Nagyon csodálkozom, hogy ezúttal Kendall és Gigi nem került fel a listára.
2017. augusztus 27. 21:56
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Ennek a Brunának nagy karriert jósolok! Van egy olyan érzésem, hogy fel fogják kapni...Sokkal normálisabb ez a lista, mint a tavalyi, Kendall meg Karlie Kloss, meg Gigi nincs benne, bár most olvasom kommentben, hogy Bella mégis...oh, hát, veszít így a presztízséből a show...olyan ellenszenvesek:P
2017. augusztus 29. 02:35
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Idézet (Judit107 @ 2017.08.25. 14:33)
Edbe mi az Isten ütött? Hol van a listáról Izabel Goulart,Joan Smalls és Maryna Linchuk? Izabel nélkül főleg,hogy nem tudom elképzelni a VSFShowt.
Felejtsd el őket.
Helyettük lesz kendull & the hadid sisters + karlie és az egyik rendező mostohalánya.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: