Nemrég került fel a megszokottnál hosszabb, hat és fél perces videoklip Katy YouTube-csatornájára, de már a nézettsége meghaladja a 300 ezret.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Katy Perry – Swish Swish ft. Nicki Minaj
2017. augusztus 24. 11:03
2017. augusztus 24. 11:23
|
|
N_évi024visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.05. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 254541 offline
|
Nekem ez nagyon tetszik!
Az összes Katy videoklipet, és ez nem okozott csalódást.
Sőt, szerintem eléggé viccesre sikerült, nem az a tipikus Taylor féle Bad Blood, és ezért is tetszik annyira! A bárányba öltözött farkas pedig nagyon tetszik!
2017. augusztus 24. 12:12
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
A dal tetszetős, de ez a klip... kezd nagyon hiányzoni a régi Katy.
2017. augusztus 24. 13:02
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
02:20-ig bírtam. Az a shooting stars meme nekem már szörnyen erőltetett. Talán legközelebb r tudom venni magamat arra hogy megnézzem
2017. augusztus 24. 13:07
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
az egész klip twitter memekből áll, annyira erőltetett az egész. viszont a lyrics video gretchen főszereplésével nálam mindent vitt.
de a dal amúgy nagyon semmilyen. :/
nicki amúgy nagyon szép a videoban.
nicki amúgy nagyon szép a videoban.
2017. augusztus 24. 13:24
a dal számomra még mindig szörnyű, a klip nem lenne rossz, csak néha tényleg nagyon viccesre akarták csinálni, de inkább lett erőltetett, mintsem szórakoztató.
2017. augusztus 24. 15:55
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
A klip alapötlete jó lenne, de nagyon erőltetett lett a végeredmény.
Viszont engem nem zavarna ha visszavágó lenne Taylor-nak, vagy akárki másnak, ha a dal jó lenne, na de nem az!! És ez sajnos áll Katy egész albumára, borzalmas lett egy hallgatható szám sincs közte (talán csak a chained to the rhythm)
Viszont engem nem zavarna ha visszavágó lenne Taylor-nak, vagy akárki másnak, ha a dal jó lenne, na de nem az!! És ez sajnos áll Katy egész albumára, borzalmas lett egy hallgatható szám sincs közte (talán csak a chained to the rhythm)
2017. augusztus 24. 15:58
Hat ez a klipp es ez a dal valami fantasztikus lett. Nehol tenyleg kicsit eroltetett viszont osszegsegeben nagyon jo . Hajra Katy
2017. augusztus 24. 21:20
A kosárlabda jó sportág. Klassz választás volt a klipben! A zeneszám az elmegy kategória. De azért nem a legrosszabb fajtából!
2017. augusztus 25. 06:57
Nagyon tetszik a dal, a klip tényleg elég erőltetett, de nem rossz azért
Nicki pedig nagyon feldobja a számot, szeretem őt. ^^
Nicki pedig nagyon feldobja a számot, szeretem őt. ^^
2017. augusztus 29. 14:17
|
|
Barbimoonlightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266516 offline
|
Ez a tehetség?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: