Önálló filmet kap Harley Quinn és Joker
2017. augusztus 24. 17:23
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Júúúúj, de jó!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2017. augusztus 24. 18:07
Hála a jó istennek, más sem hiányzott az életemből...
2017. augusztus 24. 18:28
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
az a baj, hogy a suicide squad miatt mindenki odavan ezért a párosért, pedig aki ismeri az eredeti, képregényes sztorit azt tudja, hogy az ő kapcsolatuk korántsem relationship goals, ahogy azt manapság egyre többen vélik, sőt. joker csak kihasználta harleyt, aki viszont teljesen odavolt érte.
nemhiszem, hogy megnézem a filmet, pedig nagyon szeretem őket a képregényben, kedvenc szereplőim, de úgyis valami nyálas hülyeség lesz, az pedig nem igazán érdekel.
nemhiszem, hogy megnézem a filmet, pedig nagyon szeretem őket a képregényben, kedvenc szereplőim, de úgyis valami nyálas hülyeség lesz, az pedig nem igazán érdekel.
2017. augusztus 24. 23:38
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Jesszus, a történet önmagában még érdekes is lenne, de ha a Suicide Squadhoz kapcsolódik, akkor valószínűleg ebből is egy zagyva szörnyszülöt lesz, aminek soha nem lett volna szabad létrejönnie...
Ráadásul kétlem, hogy Joker karaktere elbír még egy Leto-féle ripacskodást anélkül, hogy teljesen ellehetetlenítenék az eredetit.
Ráadásul kétlem, hogy Joker karaktere elbír még egy Leto-féle ripacskodást anélkül, hogy teljesen ellehetetlenítenék az eredetit.
2017. augusztus 25. 09:16
Én megfogom nézni, de úgy, hogy elkülönítettem őket az SS-sel, mert az eredeti és a Suicide Squad beli karaktereik tök mások. Joker egy tébolyodott, hatalommániás fickó, Harley meg csak egy áldozat. De a mai tiniknek inkább a szivárvány kell, csak nehogy megszívják ha tényleg kifognak egy Joker szerű pasit, mert sokan nem kimaszkírozva járkálnak és nincs rájuk írva, hogy gondok vannak. Szóval megint örömteli lesz végignézni a Conon végigmasírozó Joker és Harley cosplayeket, mert azok olyan kreatívak és egyediek.
2017. augusztus 27. 20:12
A nagy Harley Quinn fanok (akik csak a SS-ból ismerik)majd mennek nyáladzani és tele sírni a zsebkendőt, mert annyira "goals", "legjobb páros"..
fluorine teljesen egyetértek
fluorine teljesen egyetértek
2017. augusztus 28. 09:50
Az előttem hozzászólók mindent leírtak, amit gondolok. Biztos, hogy nem nézem meg, a SS is szörnyű volt, sose értettem mások mit esznek azon a filmen.
2017. augusztus 28. 22:52
|
|
Monalysavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.02. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 261695 offline
|
EZAAAAAZ!!!♥♥♥ mindig is utáltam, mint a rajzfilmben, mint a képregényben hogy lehetetlen hogy összejönnének..
Én elég romantikus vagyok, és az egyik kedvenc shippemről van szó!!! YAAAAS♥♥♥♥ BIZTOS HOGY MEGNÉZEMMMM*o*
Én elég romantikus vagyok, és az egyik kedvenc shippemről van szó!!! YAAAAS♥♥♥♥ BIZTOS HOGY MEGNÉZEMMMM*o*
2017. augusztus 31. 09:27
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
ÉLETEM LEGJOBB NAPJAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: