A 20 éves énekesnőt az utóbbi hónapokban főként a szakítás témaköre foglalkoztatta, és nagyrész első stúdiólemeze, a szeptember 22-én megjelenő The Hurting. The Healing. The Loving. is erről szól majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Camila Cabello számára fájdalmasabb egy baráttal való szakítás, mint egy szerelem elmúlása
2017. augusztus 24. 08:04
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 24. 08:19
Barátságok jönnek és mennek! Ez is folyamatos változások sorozata az életben! Persze valakinél állandóság is van!
2017. augusztus 24. 10:17
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Igaza van, szépen megfogalmazta.
Hiába fogjátok itt írni, hogy jaj de mégis otthagyta őket, ez csak rájuk tartozik és ők tudják, hogy pontosan mi történt. Attól, hogy a menedezserük, ők és a média az orrunk alá dugta, hogy Camila többre vágyott, ezért kilépett, még nem biztos, hogy ez az igazság.
Hiába fogjátok itt írni, hogy jaj de mégis otthagyta őket, ez csak rájuk tartozik és ők tudják, hogy pontosan mi történt. Attól, hogy a menedezserük, ők és a média az orrunk alá dugta, hogy Camila többre vágyott, ezért kilépett, még nem biztos, hogy ez az igazság.
2017. augusztus 24. 11:31
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Attól még, hogy Camilla lépett ki, megérthették volna, ha köztük igaz barátság lenne. Ő csak a saját álmait akarta követni, kifejtené valaki, mi ezzel a gond? Ha nem érezte jól magát a Fifth Harmony-ban, miért ne állhatna arrébb? A rajongóknak kellene legjobban támogatniuk, hogy azt csináljon, amit szeret... Nehogy már Camillának legyen bűntudata, mivel mert lépni. Sajnálom, aki nem érti meg, mi itt a probléma a többi taggal. Hiába tagadja bárki, biztosan féltek, mi lesz a banda sorsa. Ez érthető, de felnőttként tudniuk kéne kezelni a helyzetet.
Mindenesetre ami elmúlt, az elmúlt... Szerintem be kellene fejezni a veszekedést. Az úgysem hozza vissza Camillát és a Fifth Harmony-nak sem lesz könnyebb.
A cikkhez: Én is így érzek... Egy barátot elveszíteni az egyik legfájdalmasabb. Főleg, ha mindez ok nélkül történik. Elvégre elhagy az, akiben legjobban bíztál, elmondhattál neki mindent... :\ Azt hiszem, az élet már csak ilyen.
Mindenesetre ami elmúlt, az elmúlt... Szerintem be kellene fejezni a veszekedést. Az úgysem hozza vissza Camillát és a Fifth Harmony-nak sem lesz könnyebb.
A cikkhez: Én is így érzek... Egy barátot elveszíteni az egyik legfájdalmasabb. Főleg, ha mindez ok nélkül történik. Elvégre elhagy az, akiben legjobban bíztál, elmondhattál neki mindent... :\ Azt hiszem, az élet már csak ilyen.
2017. augusztus 24. 11:38
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4458 Csatolások: 139265 Azonosító: 155975 online
|
Egyetértek vele, nagyon fájdalmas tud lenni. De az interjúban az I Have Questions című dalt fejtette ki ezzel a szöveggel, amit még azelőtt írt, hogy kilépett volna, szóval szerintem nem a 5H-es lányokra gondolt.
2017. augusztus 24. 13:31
Idézet (Hana-chanxX @ 2017.08.24. 11:31)
Attól még, hogy Camilla lépett ki, megérthették volna, ha köztük igaz barátság lenne. Ő csak a saját álmait akarta követni, kifejtené valaki, mi ezzel a gond? Ha nem érezte jól magát a Fifth Harmony-ban, miért ne állhatna arrébb? A rajongóknak kellene legjobban támogatniuk, hogy azt csináljon, amit szeret... Nehogy már Camillának legyen bűntudata, mivel mert lépni. Sajnálom, aki nem érti meg, mi itt a probléma a többi taggal. Hiába tagadja bárki, biztosan féltek, mi lesz a banda sorsa. Ez érthető, de felnőttként tudniuk kéne kezelni a helyzetet.
A cikkhez: Én is így érzek... Egy barátot elveszíteni az egyik legfájdalmasabb. Főleg, ha mindez ok nélkül történik. Elvégre elhagy az, akiben legjobban bíztál, elmondhattál neki mindent... : Azt hiszem, az élet már csak ilyen.
A cikkhez: Én is így érzek... Egy barátot elveszíteni az egyik legfájdalmasabb. Főleg, ha mindez ok nélkül történik. Elvégre elhagy az, akiben legjobban bíztál, elmondhattál neki mindent... : Azt hiszem, az élet már csak ilyen.
minden szavaddal egyetértek^^
2017. augusztus 25. 03:59
Sajnos nagyon jol tudom hogy ez milyen érzés eben az évben volt " szerencsém " meg tapasztalni
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: