Starity

Camila Cabello számára fájdalmasabb egy baráttal való szakítás, mint egy szerelem elmúlása

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. augusztus 24. 08:04 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A 20 éves énekesnőt az utóbbi hónapokban főként a szakítás témaköre foglalkoztatta, és nagyrész első stúdiólemeze, a szeptember 22-én megjelenő The Hurting. The Healing. The Loving. is erről szól majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. augusztus 24. 08:19 #2
- törölt felhasználó -    
Barátságok jönnek és mennek! Ez is folyamatos változások sorozata az életben! Persze valakinél állandóság is van! smileeee.gif
2017. augusztus 24. 08:50 #3
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Kicsit sem szerette volna lejáratni a csajokat.. Mintha ők hagyták volna ott őt, hagyjuk már.
2017. augusztus 24. 10:00 #4
Hope111
Hope111
új tag

Státusz~Ez csak egy szikra de elég ahoz hogy folytassam~
Hozzászólás: 94
Csatolások: 0
Azonosító: 258320
Úgy mondja mintha nem ő lépett volna ki a bandából.... Nem a többiek rúgták ki, hanem ő döntött úgy, hogy kilép akkor mit panaszkodik
2017. augusztus 24. 10:17 #5
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Igaza van, szépen megfogalmazta.
Hiába fogjátok itt írni, hogy jaj de mégis otthagyta őket, ez csak rájuk tartozik és ők tudják, hogy pontosan mi történt. Attól, hogy a menedezserük, ők és a média az orrunk alá dugta, hogy Camila többre vágyott, ezért kilépett, még nem biztos, hogy ez az igazság.
2017. augusztus 24. 11:31 #6
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Attól még, hogy Camilla lépett ki, megérthették volna, ha köztük igaz barátság lenne. Ő csak a saját álmait akarta követni, kifejtené valaki, mi ezzel a gond? Ha nem érezte jól magát a Fifth Harmony-ban, miért ne állhatna arrébb? A rajongóknak kellene legjobban támogatniuk, hogy azt csináljon, amit szeret... Nehogy már Camillának legyen bűntudata, mivel mert lépni. Sajnálom, aki nem érti meg, mi itt a probléma a többi taggal. Hiába tagadja bárki, biztosan féltek, mi lesz a banda sorsa. Ez érthető, de felnőttként tudniuk kéne kezelni a helyzetet.
Mindenesetre ami elmúlt, az elmúlt... Szerintem be kellene fejezni a veszekedést. Az úgysem hozza vissza Camillát és a Fifth Harmony-nak sem lesz könnyebb.

A cikkhez: Én is így érzek... Egy barátot elveszíteni az egyik legfájdalmasabb. Főleg, ha mindez ok nélkül történik. Elvégre elhagy az, akiben legjobban bíztál, elmondhattál neki mindent... :\ Azt hiszem, az élet már csak ilyen.
2017. augusztus 24. 11:38 #7
Selz
Selz
leighade™

Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4458
Csatolások: 139265
Azonosító: 155975
Egyetértek vele, nagyon fájdalmas tud lenni. De az interjúban az I Have Questions című dalt fejtette ki ezzel a szöveggel, amit még azelőtt írt, hogy kilépett volna, szóval szerintem nem a 5H-es lányokra gondolt.
2017. augusztus 24. 13:28 #8
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Hana-chanaxX: Mintha a számból vetted volna ki a szót. meghajolo.gif
2017. augusztus 24. 13:31 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hana-chanxX @ 2017.08.24. 11:31)
Attól még, hogy Camilla lépett ki, megérthették volna, ha köztük igaz barátság lenne. Ő csak a saját álmait akarta követni, kifejtené valaki, mi ezzel a gond? Ha nem érezte jól magát a Fifth Harmony-ban, miért ne állhatna arrébb? A rajongóknak kellene legjobban támogatniuk, hogy azt csináljon, amit szeret... Nehogy már Camillának legyen bűntudata, mivel mert lépni. Sajnálom, aki nem érti meg, mi itt a probléma a többi taggal. Hiába tagadja bárki, biztosan féltek, mi lesz a banda sorsa. Ez érthető, de felnőttként tudniuk kéne kezelni a helyzetet. 
Mindenesetre ami elmúlt, az elmúlt... Szerintem be kellene fejezni a veszekedést. Az úgysem hozza vissza Camillát és a Fifth Harmony-nak sem lesz könnyebb.
A cikkhez: Én is így érzek... Egy barátot elveszíteni az egyik legfájdalmasabb. Főleg, ha mindez ok nélkül történik. Elvégre elhagy az, akiben legjobban bíztál, elmondhattál neki mindent... : Azt hiszem, az élet már csak ilyen.

minden szavaddal egyetértek^^
2017. augusztus 24. 21:51 #10
Dorinadd
Dorinadd
Always

StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
Hozzászólás: 1937
Csatolások: 0
Azonosító: 259598
Egyetértek vele.
2017. augusztus 25. 03:59 #11
- törölt felhasználó -    
Sajnos nagyon jol tudom hogy ez milyen érzés eben az évben volt " szerencsém " meg tapasztalni
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok