Oly sok híresség után most az Alkonyat sztárjára és modell barátnőjére is lecsaptak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hackertámadás áldozata lett Kristen Stewart és Stella Maxwell
2017. augusztus 23. 07:15
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 23. 08:29
|
|
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline
|
Nem lennék Amerikában híresség. Kell a szarnak ennyi stressz, nem csoda hogy mi lett bellával meg miley-val is...
2017. augusztus 23. 08:55
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Imádom, hogyha ez egy atlag lánnyal történne meg a kutyat nem erdekelne.
2017. augusztus 23. 11:09
Én ezt a meztelen fotós dolgot soha nem értettem.És ha valaki random megnézi a telefonod és megtalálja?Szerintem ezek a sztárok magukra vethetnek a leginkább,nem kéne olyan képeket készíteni amiket később megbánhatnak.
2017. augusztus 23. 14:23
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
nem védem őket, sőt egyáltalán nem kedvelem őket, bár szerintem szívük-joguk képeket készíteni bármiről. itt csak a hackert tudom undorítónak minősíteni
viszont mindkét félnek igazat tudok adni, hiszen már annyi hacker támadás történt, egy kicsit lehetnének óvatosabbak, lehetett volna tanulni az ilyesmi esetekből, mint pl. Jennifer Lawrence-nél
2017. augusztus 23. 16:26
Nem lehetne őket ilyen csúnyán meghackelni, ha nem készítenének magukról ennyire kompromittáló felvételeket.
2017. augusztus 23. 21:15
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Mi?! Ők járnak??
Most egy kicsit meglepődtem! Mostanra már egy sztárnak sincsenek biztonságban a képei, sajnálom őket ezért. De mondjuk nem értem miért csinálnak magukról ilyen képeket...
2017. augusztus 24. 09:02
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Aki azt írja "Minek kellett magukat lefotózni"...ezt hívják áldozathibáztatásnak, manapság igen népszerű. A magánéletükben azt csinálnak, amit akarnak. A hackert nem akarjátok megvédeni?
2017. augusztus 24. 09:36
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Tény azt tesznek a magánéletükben amit csak akarnak,de sose értetem ezt a "lefotózóm a páromat meztelenül nem is egyszer"és ha ilyet tennék eléggé levédetném.
2017. augusztus 24. 11:48
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nem értem, miért kell ezt... Egyik félt sem védem, de itt mindenki hibás volt. Érdekelne, milyen okból csinálnak ilyen képeket. Nem bírnak ki egy napot anélkül, hogy a másikat látnák? A "saját magunkat fotózzuk meztelenül, mert csak"-ot még ennyire se értem. v_v Vagy jó, csináljanak, ha ez boldoggá teszi őket, de akkor rendesen védessék le. Nyomtassák ki, rakják be a tárcájukba vagy tudom is én. lol, igen, ennél jobb ötletem nem volt
2017. augusztus 24. 13:40
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Hana-chanxX: volt már példa többször is arra, hogy nem a netről lopták le a képeket, hanem betörtek a sztárok házába és adathordozón vitték el a képeket. Vagy épp ház felújítás volt és úgy. Tök mindegy, hogy lopnak tőlük, ez akkor is lopás, a személyes szféra megsértése és becsületsértés. Stb stb. Ne őket hibáztassuk.
2017. augusztus 24. 20:32
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Privát fotókat készíteni nem bűncselekmény, viszont más magándolgait lehackelni már az. Kristenék nem egy észlények, viszont nem kérdés, hogy azt kell hibáztatni, aki nem tiszteli a másikat, és bűntettet hajt végre.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: