A két fiatal egy közös film, a Midnight Sun kedvéért talált egymásra...
A teljes cikkhez kattints ide!
Patrick Schwarzeneggerrel romantikázik Bella Thorne
2017. augusztus 22. 12:54
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online
|
2017. augusztus 22. 13:14
Hát a cimböl én azonal arra gondoltam hogy megint össze jöt valakivel ( vagy csak össze boronálták öket fölöslegesen ) Igy kicsit meg könyebültem a film sztorija meg elég érdekesen hangzik kiváncsi vagyok mit hoznak ki belöle
2017. augusztus 22. 13:40
Hihetetlen, hogy mennyire arra megy itt pár kedves cikkíró, hogy minél többen kattintsanak rá a cikkre, és bizony vannak, akik még csak el sem olvassák azt, csak szidják Bellát, hogy úristen, megint másik pasi. Ez kérlek, undorító. A film pedig rettentően hasonlít nekem a Minden, minden-re, és annak ellenére, hogy Bella szerepel benne, nem szívesen nézném meg.
2017. augusztus 22. 14:16
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Kíváncsi vagyok rá.
2017. augusztus 22. 15:51
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Eléggé jó a film alapötlete, remélem nem lesz klisés.
2017. augusztus 22. 15:51
A Minden mindennek ugyanez a nagy komoly betegség az alapja,minek legyártani még egy olyan filmet?
2017. augusztus 22. 17:01
szörnyen unom már az olyan történeteket, melyeknek középpontjában valamilyen betegség áll. manapság az egyik legnagyobb klisé, hogy valamelyik főszereplő - legtöbb esetben a lány - betegségben szenved, ami így meg úgy akadályozza az igaz szerelem megtalálásban. szerintem ez egyáltalán nem romantikus, ezért a Fault in Our Stars óta nem szívesen olvasok/nézek ilyeneket, egyedül a Me Before You volt az, ami tetszett, bár abban nem teljesen egy betegség nehezíti a szereplők életét.
2017. augusztus 22. 17:56
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Annyira örülök, hogy a cikkíró már megint próbálja bemocskolni Bellát. A cím félreérthető, van aki csak a címet olvassa el, és emiatt rosszra gondol. Nem lehetett volna mondjuk egy olyan cím, hogy "Bella Thorne és Patrick Schwarzenegger együtt dolgoznak" vagy bármi más?
Ez az első mondat kiakasztott: "Patrick Schwarzenegger személyében ezúttal nem Bella Thorne legújabb hódítását köszönthetjük..."
Ez komoly? Annyira süt az egész cikkből, hogy a cikkíró nem szívleli Bella Thorne-t, csak legalább a cikkjeiben ne mutassa.
Zita Krajner lehet kicsit hasonlít a Minden, mindenhez, de kérlek...ugyanez? Láttad te azt a filmet? Nem napérzékeny a főszereplő lány, hanem hogyha kimegy a házból éjjel/nappal, bármikor akkor súlyosan megbetegszik, mert a szervezete gyenge, és nem bírja a baktériumokat. Szerintem a két film egyáltalán nem ugyanolyan.
Kíváncsi vagyok a filmre, főleg Bella miatt nézem meg.
Ez az első mondat kiakasztott: "Patrick Schwarzenegger személyében ezúttal nem Bella Thorne legújabb hódítását köszönthetjük..."
Ez komoly? Annyira süt az egész cikkből, hogy a cikkíró nem szívleli Bella Thorne-t, csak legalább a cikkjeiben ne mutassa.
Zita Krajner lehet kicsit hasonlít a Minden, mindenhez, de kérlek...ugyanez? Láttad te azt a filmet? Nem napérzékeny a főszereplő lány, hanem hogyha kimegy a házból éjjel/nappal, bármikor akkor súlyosan megbetegszik, mert a szervezete gyenge, és nem bírja a baktériumokat. Szerintem a két film egyáltalán nem ugyanolyan.
Kíváncsi vagyok a filmre, főleg Bella miatt nézem meg.
2017. augusztus 22. 20:38
|
|
Shadowsarcasmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.20. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 266267 offline
|
már megint üdvözlöm a cikkírót,ne irjon clickbait-es című híreket pls
2017. augusztus 22. 21:58
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
VIGYÁZAT! CLICKBAIT VESZÉLY!!!
2017. augusztus 23. 07:20
Kedves kommenteleők! Ezt hívják szándékos félrevezetésnek. Szerintetek a nagyobb internetes hírportáloknál nem használnak ilyen címeket? Pontosan azért csinálják így, hogy mindenképpen megtekintsék a cikkeket
2017. augusztus 23. 16:17
A cím láttán persze, hogy ismét rosszra gondolt mindenki..azonban én a filmre nagyon kíváncsi vagyok. Érdekesnek találom a történetet a leírtak alapján, így szerintem meg fogom tekinteni:)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: