A két fiatal egy közös film, a Midnight Sun kedvéért talált egymásra...
A teljes cikkhez kattints ide!
Patrick Schwarzeneggerrel romantikázik Bella Thorne
2017. augusztus 22. 12:54
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 22. 13:14
Hát a cimböl én azonal arra gondoltam hogy megint össze jöt valakivel ( vagy csak össze boronálták öket fölöslegesen ) Igy kicsit meg könyebültem a film sztorija meg elég érdekesen hangzik kiváncsi vagyok mit hoznak ki belöle
2017. augusztus 22. 13:40
Hihetetlen, hogy mennyire arra megy itt pár kedves cikkíró, hogy minél többen kattintsanak rá a cikkre, és bizony vannak, akik még csak el sem olvassák azt, csak szidják Bellát, hogy úristen, megint másik pasi. Ez kérlek, undorító. A film pedig rettentően hasonlít nekem a Minden, minden-re, és annak ellenére, hogy Bella szerepel benne, nem szívesen nézném meg.
2017. augusztus 22. 14:16
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Kíváncsi vagyok rá.
2017. augusztus 22. 15:51
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Eléggé jó a film alapötlete, remélem nem lesz klisés.
2017. augusztus 22. 15:51
A Minden mindennek ugyanez a nagy komoly betegség az alapja,minek legyártani még egy olyan filmet?
2017. augusztus 22. 17:01
szörnyen unom már az olyan történeteket, melyeknek középpontjában valamilyen betegség áll. manapság az egyik legnagyobb klisé, hogy valamelyik főszereplő - legtöbb esetben a lány - betegségben szenved, ami így meg úgy akadályozza az igaz szerelem megtalálásban. szerintem ez egyáltalán nem romantikus, ezért a Fault in Our Stars óta nem szívesen olvasok/nézek ilyeneket, egyedül a Me Before You volt az, ami tetszett, bár abban nem teljesen egy betegség nehezíti a szereplők életét.
2017. augusztus 22. 17:56
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Annyira örülök, hogy a cikkíró már megint próbálja bemocskolni Bellát. A cím félreérthető, van aki csak a címet olvassa el, és emiatt rosszra gondol. Nem lehetett volna mondjuk egy olyan cím, hogy "Bella Thorne és Patrick Schwarzenegger együtt dolgoznak" vagy bármi más?
Ez az első mondat kiakasztott: "Patrick Schwarzenegger személyében ezúttal nem Bella Thorne legújabb hódítását köszönthetjük..."
Ez komoly? Annyira süt az egész cikkből, hogy a cikkíró nem szívleli Bella Thorne-t, csak legalább a cikkjeiben ne mutassa.
Zita Krajner lehet kicsit hasonlít a Minden, mindenhez, de kérlek...ugyanez? Láttad te azt a filmet? Nem napérzékeny a főszereplő lány, hanem hogyha kimegy a házból éjjel/nappal, bármikor akkor súlyosan megbetegszik, mert a szervezete gyenge, és nem bírja a baktériumokat. Szerintem a két film egyáltalán nem ugyanolyan.
Kíváncsi vagyok a filmre, főleg Bella miatt nézem meg.
Ez az első mondat kiakasztott: "Patrick Schwarzenegger személyében ezúttal nem Bella Thorne legújabb hódítását köszönthetjük..."
Ez komoly? Annyira süt az egész cikkből, hogy a cikkíró nem szívleli Bella Thorne-t, csak legalább a cikkjeiben ne mutassa.
Zita Krajner lehet kicsit hasonlít a Minden, mindenhez, de kérlek...ugyanez? Láttad te azt a filmet? Nem napérzékeny a főszereplő lány, hanem hogyha kimegy a házból éjjel/nappal, bármikor akkor súlyosan megbetegszik, mert a szervezete gyenge, és nem bírja a baktériumokat. Szerintem a két film egyáltalán nem ugyanolyan.
Kíváncsi vagyok a filmre, főleg Bella miatt nézem meg.
2017. augusztus 22. 20:38
|
|
Shadowsarcasmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.20. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 266267 offline
|
már megint üdvözlöm a cikkírót,ne irjon clickbait-es című híreket pls
2017. augusztus 22. 21:58
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
VIGYÁZAT! CLICKBAIT VESZÉLY!!!
2017. augusztus 23. 07:20
Kedves kommenteleők! Ezt hívják szándékos félrevezetésnek. Szerintetek a nagyobb internetes hírportáloknál nem használnak ilyen címeket? Pontosan azért csinálják így, hogy mindenképpen megtekintsék a cikkeket
2017. augusztus 23. 16:17
A cím láttán persze, hogy ismét rosszra gondolt mindenki..azonban én a filmre nagyon kíváncsi vagyok. Érdekesnek találom a történetet a leírtak alapján, így szerintem meg fogom tekinteni:)
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: