Starity

Élőben énekelt Britney Spears

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. augusztus 25. 15:37 #21
BeckyGforevör
BeckyGforevör
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 501
Csatolások: 0
Azonosító: 258339
The Nort Face! Biztosíthatlak róla, hogy se süket se halláskárosult nem vagyok smileeee.gif ami a linkedet illeti ezek a fellépések szörnyen rosszul sikerültek de amit itt előadott az sokkal jobb volt legalábbis nekem teszett bár kétség kívül persze, hogy vannak nála jobb énekesek. Szóval részben neked és nekem is igazam van wink.gif
2017. szeptember 03. 12:02 #22
Britney Spears Fun
Britney Spears Fun
Fuck you

StátuszHinni annyit tesz, mint nem tudni semmit
Hozzászólás: 1534
Azonosító: 192261
Életemben nem voltam még ilyen büszke ❤ Szép volt Britneym❤❤
2017. szeptember 03. 12:19 #23
Britney Spears Fun
Britney Spears Fun
Fuck you

StátuszHinni annyit tesz, mint nem tudni semmit
Hozzászólás: 1534
Azonosító: 192261
Idézet (The Nort Face @ 2017.08.20. 18:46)
Hát ha azt a nyögdécselést éneklésnek lehet nevezni.....és egyébként mióta minősül szenzációnak az hogy egy koncerten ami "élő" előadás a zenészek élőben zenélnek???? Mondjuk az ő esetében az. mivel köztudott hogy nem tud énekelni....ezért playbackel.

Igazán nagyra értékelném, ha ismeretlenül nem ítélkeznél. Merthogy a playbackelés oka nem abban rejlik, hogy nem tud énekelni. El vagy tévedve. Semmit nem tudsz róla, hogy milyen csodálatos hangja volt mielőtt ráerőltették a nyögdécselést. Hogy évekig kínozta magát és a hangszálait csak hogy megfeleljen az elvárásoknak. Ezáltal le kellett mondania a valódi hangjáról amivel a csillagokat is leénekelte. Ez viszont mit sem változtat azon, hogy világszerte 100 millió albumeladással, és többek között a Pop Hercegnője címmel rendelkezik, nem is beszélve az óriási rajongótáborról, ami a kezdetek óta, azaz egészen pontosan 20 éve támogatja szüntelenül. Ha nem tudna énekelni, mégis mire fel lennénk ennyien mi, rajongók? Britney egy legenda, akár tetszik akár nem, ha a mai "menőnek" számító ""énekesek"", mondvacsinált bandák közül (tisztelet a kivételnek) bárki befut 20 vagy annál több éves karriert az érdeklődés csökkenése nélkül, akkor elismerem hogy ezt bárki meg tudja csinálni. Britneyt a tehetsége juttatta oda, ahol most van. Szóval pls. Ha nem tudsz ssmmit akkor inkább meg se szólalj.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok