Nagy Seherezádé példaértékű dolgot tett! Elmondta ország-világ előtt, hogy igazából neki milyen baja volt a múltjában. A célja az volt vele, hogy a többi ember tanuljon a hibájából!
A teljes cikkhez kattints ide!
Zugevő volt Seherezádé
2017. augusztus 20. 11:40
2017. augusztus 20. 11:42
Én is zugevő vagyok, és? Leginkább azért, hogy ne kelljen adni a férjemnek...
2017. augusztus 20. 13:51
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Engem is rávitt a sok stressz, hogy kajával próbáljam csillapitani magam. Szerencsére nem vagyok hízékony, de a gyomromat tönkrevágom vele, pláne mert refluxos vagyok. Emiatt, ha elmegyek itthonról, csak annyi kaját rakok be, amit egészséges megenni, és kevés pénzzel járok, hogy ne költsem nasira. Így sikerült leszoktatnom magam a "zabálásról", és azóta szerintem a pénztárcám és a gyomrom is jobban szeretnek.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: