20 tény, amit talán még nem tudtál Ariana Grandéról
2017. augusztus 19. 23:25
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Imádom
2017. augusztus 20. 00:10
|
|
Moonlightchildúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.02. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 264641 offline
|
En tudtam oket
imádom ezt a csajt ♡
2017. augusztus 20. 09:11
|
|
Lanellaʚ♡ɞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 1022 Csatolások: 0 Azonosító: 255197 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2017.08.19. 19:50)
Ott nem tudták volna autotune-nal korrigálni, hogy élvezhető legyen 
inkább az után vélekedj így, hogy megnéztél pár autotune nélküli előadást tőle. elég sokan mondják, hogy kellene egy feljavítás nélküli teljes albumot csinálnia, mert sokkalta gyönyörűbb a természetes hangja.
ha pedig már néztél róla, akkor én csak sajnálni tudom, hogy bot füllel rendelkezel.
2017. augusztus 20. 14:28
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Az első szava a buborék volt, jesszus, szerintem ez irtó cuki dolog ♥
2017. augusztus 20. 17:07
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Hát nem szeretem Arianát, mégis mindet tudtam majdnem
Amúgy nekem túlságosan mesterkélt ez a lány, nagyon mű. A médáiának beadja, hogy ő a cuki lány, miközben ki tudja hogy vélekedik a dolgokról? (jut eszembe itt az "Utálom Amerikát" akciója, ami miatt a Fehér Házban sem léphetett fel, és nem mondja nekem senki, hogy a stressztől csinálta, vagy mert besokkalt. Nem, ő csak ilyen és ezzel nincs is baj, én jobban kedvelnélm, ha önmagát adná, csak az sajna ezen a piacon lehetetlen)
Kérlek, Ariana fanok kíméljetek, mert mindenkinek lehet véleménye.
Néhány számát kifejezetten szeretem, de nem nevezném azt az öh dolgot, amit előad, éneklésnek. Számomra túl magas a hangja, már kicsit vonyítós (KÖNYÖRGÖM a fanok még mindig kíméljenek) és nem is erős.
És most ne jöjjenek azok a kommentek, hogy "az után írjak, miután megismertem őt", mert lehet, hogy nem ismere annyira, mint a legelvetemültebb fanok, de ananak idején én is néztem a Victoriust, én is ismerem Ariana számait és én is elolvasom a róla szóló cikkeket, úgyhogy kérlek ne kezdjétek el elvakultan védeni, mert van véleményem, amit elmondtam, és nem szeretnék ostoba válaszkommenteket olvasni, amik hozzám vannak címezve. Engem sem érdekel más véleménye, az enyém se érdekeljen mást.
Amúgy nekem túlságosan mesterkélt ez a lány, nagyon mű. A médáiának beadja, hogy ő a cuki lány, miközben ki tudja hogy vélekedik a dolgokról? (jut eszembe itt az "Utálom Amerikát" akciója, ami miatt a Fehér Házban sem léphetett fel, és nem mondja nekem senki, hogy a stressztől csinálta, vagy mert besokkalt. Nem, ő csak ilyen és ezzel nincs is baj, én jobban kedvelnélm, ha önmagát adná, csak az sajna ezen a piacon lehetetlen)
Kérlek, Ariana fanok kíméljetek, mert mindenkinek lehet véleménye.
Néhány számát kifejezetten szeretem, de nem nevezném azt az öh dolgot, amit előad, éneklésnek. Számomra túl magas a hangja, már kicsit vonyítós (KÖNYÖRGÖM a fanok még mindig kíméljenek) és nem is erős.
És most ne jöjjenek azok a kommentek, hogy "az után írjak, miután megismertem őt", mert lehet, hogy nem ismere annyira, mint a legelvetemültebb fanok, de ananak idején én is néztem a Victoriust, én is ismerem Ariana számait és én is elolvasom a róla szóló cikkeket, úgyhogy kérlek ne kezdjétek el elvakultan védeni, mert van véleményem, amit elmondtam, és nem szeretnék ostoba válaszkommenteket olvasni, amik hozzám vannak címezve. Engem sem érdekel más véleménye, az enyém se érdekeljen mást.
2017. augusztus 20. 17:47
Mindent tudtam róla <3 . A világ egyik legtehetségesebb előadója .
@Ariella2001 . Ariana a való életben-- nem mintha ismernem személyesen --de elmondása szerint nagyon csúnyán szokott beszélni
és a személyisége is inkább lezser
és tényleg nem az a szende kis csaj akit a mediának kell mutatnia.Ezt el is mondta egy interjúban amit be akartam linkelni de nem találtam.
Lehet kedvelnéd is ha olyan stílusa lenne mint amilyen valójaban. A "vonyitás" az meg egy igen ritka hangi adottság amire nem mindenki képes
. A legmagasabb női hangot tudja kiénekelni. Szerintem gyönyörű hangja van és mikor hallottam rappelni hát majdnem leestem a székről.
Hihetetlen milyen sokoldalú tehetség. Persze ez csak én gondolom nem akartan rád erőszakolni
@Ariella2001 . Ariana a való életben-- nem mintha ismernem személyesen --de elmondása szerint nagyon csúnyán szokott beszélni
2017. augusztus 21. 15:44
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Lanella @ 2017.08.20. 09:11)
inkább az után vélekedj így, hogy megnéztél pár autotune nélküli előadást tőle. elég sokan mondják, hogy kellene egy feljavítás nélküli teljes albumot csinálnia, mert sokkalta gyönyörűbb a természetes hangja.
ha pedig már néztél róla, akkor én csak sajnálni tudom, hogy bot füllel rendelkezel.
Pont ilyen élőben, ha nem szól alatta a lemezfelvétel is, amire ráénekel vagy, ha túl halkan megy alatta:
De egész ilyen gyűjteményeket találhatsz a fellépéseiről...
Lehet, hogy egy egyszerű semmitmondó kis dalt el tud énekelni, de ahová tényleg erős hang kellene, ott elvérzik az előadása...
1 felhasználónak tetszik:
Jenny Lawliet
2017. augusztus 21. 16:26
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
Volt pár olyan infó,amit nem kellett volna írni.Mac Miller-el jár és szeretn énekelni ki nem tudta?Amúgy ő tényleg jól énekel,nem hamis,még a magasabb hangoknál sem az.
2017. augusztus 21. 21:50
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2017.08.21. 15:44)
Pont ilyen élőben, ha nem szól alatta a lemezfelvétel is, amire ráénekel vagy, ha túl halkan megy alatta:
Lehet, hogy egy egyszerű semmitmondó kis dalt el tud énekelni, de ahová tényleg erős hang kellene, ott elvérzik az előadása...
Még jó, hogy az a videó fake
https://www.youtube.com/watch?v=rPGCSKkdIPg
2017. augusztus 22. 01:44
Nagyon szeretem Arianat! Végtelenül aranyos, hogy az első szava a buborék volt❤
2017. augusztus 23. 09:15
|
|
WhiteSparkleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 265823 offline
|
Az én kutyusom neve is Csubakka de csak Csubinak szólítjuk .
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.