Viszlát, Despacito! Spanyol remixszel jelentkezett most a Little Mix!
2017. augusztus 19. 16:35
Nekem jobban tetszik, mint az eredeti, de a Despacito sikeréhez egyik sem fog felérni.
2017. augusztus 19. 17:31
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
A cím tényleg erős egy picit, ennek ellenére én reménykedem benne, hogy sikeres lesz a dal, mert nagyon kedvelem a srácokat (ismeri őket itt egyáltalán valaki?). Szeretem az eredetit is, és ez is nagyon bejön, a lányok baromi jó énekesek, örülök, hogy létrejött köztük ez a kollab.
Egyébként mielőtt jönnének a Despacito-kopi kommentek, az eredeti verzió korábbi dal, mint a Despacito, és nagyon sikeres is a spanyol ajkú országokban (az első fiúbanda, akinek a videóklipje egymilliárd megtekintést produkált). Viszont hasonlítani hasonlítanak, aki kicsit is ismeri a reggaeton műfaját, az tudja, hogy (sajnos) ugyanazt a basic ütemet használja majdnem az összes dal.
Egyébként mielőtt jönnének a Despacito-kopi kommentek, az eredeti verzió korábbi dal, mint a Despacito, és nagyon sikeres is a spanyol ajkú országokban (az első fiúbanda, akinek a videóklipje egymilliárd megtekintést produkált). Viszont hasonlítani hasonlítanak, aki kicsit is ismeri a reggaeton műfaját, az tudja, hogy (sajnos) ugyanazt a basic ütemet használja majdnem az összes dal.
2017. augusztus 19. 18:18
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4455 Csatolások: 139013 Azonosító: 155975 offline
|
Imádom a dalt, nekem sokkal jobban tetszik, mint a Despacito
De szerintem sem a lányoknak, sem a fiúknak nem célja, hogy lekörözzék azt. Már most ostromolja a slágerlistákat, de remélem a világhírnevet is eléri
2017. augusztus 19. 18:52
Kicsit tartottam ettől a remixtől, mert imádom az eredetit és a srácok is nagy kedvenceim, de pozitívan csalódtam. Soha életemben nem hallgattam Little Mixet, de nagyon jó hangjuk van. Viszont szerintem maradok az eredetinél, spanyolul milliószor jobb. (:
2017. augusztus 19. 18:53
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
BLulu88: ez a "vattát köpök" kifejezés pöppet mást jelent, de sebaj
Amúgy nem lett rossz, bár az eredeti jobban tetszik, míg a Despactónál a Justinos verzióért élek-halok, míg az eredeti nem igazán fogott meg
Amúgy nem lett rossz, bár az eredeti jobban tetszik, míg a Despactónál a Justinos verzióért élek-halok, míg az eredeti nem igazán fogott meg
2017. augusztus 20. 14:51
Ez a cím azért erős túlzás! Jó dal, de a Despacitot nem fogja túlszárnyalni.
2017. augusztus 20. 18:16
|
|
ungerenciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 254979 offline
|
Erről nyílván nem tudhattok, de mielőtt megint megkapom hogy "erős a cím", szeretném leszögezni, hogy eredetileg nem ezt a címet adtam a cikknek, és IMÁDOM a Despacitó-t.
2017. augusztus 20. 21:47
|
|
Zyebraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 259060 offline
|
Az eredeti szám mérföldkövekkel jobb. Nyár elején bukkantam rá és azóta az egyik nagy kedvencem. A spanyol dalszöveg, szerintem jobban "pörög" az ütemhez és engem kimondottan idegesítenek a lányok "nyávogási" is. Ja és sokkal gyorsabb az eredeti dallam. Nem értem abból minek kellett visszavenni. Így az egész olyan lagymatag lett.
2017. augusztus 21. 14:58
|
|
Illuminati11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.14. Hozzászólás: 11 Csatolások: 2 Azonosító: 264323 offline
|
Valaki írta hogy ez a szám egy "latin tucatszám" (vagy valami ilyesmit xD) és hogy a despacito sokkal jobb. Miért a despacito nem egy tucatszám? XD
2017. augusztus 22. 16:34
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Idézet (ungerenci @ 2017.08.20. 18:16)
Erről nyílván nem tudhattok, de mielőtt megint megkapom hogy "erős a cím", szeretném leszögezni, hogy eredetileg nem ezt a címet adtam a cikknek, és IMÁDOM a Despacitó-t.
Igen, a "fejesek", vagy a cikkírók előszerettel szeretik átírni az ember cikkjének címét, ezért sem lepődtem meg.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: