Már Instagramján olvashattuk, hogy mára ígérte legújabb dalát, aminek a címét is elárulta, egy kis kori képet csatolva magáról. Ma látott napvilágot a dal és annak klipje, alig pár órája.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dal– és klippremier: Miley Cyrus – Younger Now
2017. augusztus 18. 12:22
2017. augusztus 18. 13:26
|
tothmarci156új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.10. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 265978 offline
|
Picy ha nem tetszik ne hallgasd
2017. augusztus 18. 13:26
|
tothmarci156új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.10. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 265978 offline
|
Szerintem nagyon jó lett mind a klipp, mind a zene! Miley megint a legjobb formáját hozta mint mindig!
2017. augusztus 18. 13:53
Nem mondom, hogy a legjobb, de nem rossz. Az ő dala jobb lett szerintem, mint Justiné.
2017. augusztus 18. 14:46
|
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline
|
Hát ez ...
még a fülemig sem mászott el a dallama, szegény annyira próbál jókislány lenni hogy megfeleljen a husbandjének hogy az már fáj.
Ja és még mielőtt 320-an ugranátok nekem hogy fikázom őt, úgy gondolom mindenkinek megvan a saját véleménye (nekem is) amit elvileg szabadon leírhatok legyen az akár negatív, akár pozitív. Mert szerintem ha Taylor Swiftet meg Selena Gomezt meg az összes többit lehet negatív véleménnyel illetni akkor Miley Cyrust is lehet.
Ja és még mielőtt 320-an ugranátok nekem hogy fikázom őt, úgy gondolom mindenkinek megvan a saját véleménye (nekem is) amit elvileg szabadon leírhatok legyen az akár negatív, akár pozitív. Mert szerintem ha Taylor Swiftet meg Selena Gomezt meg az összes többit lehet negatív véleménnyel illetni akkor Miley Cyrust is lehet.
2017. augusztus 18. 15:24
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Blackdahlia, pont ezen gondolkodtam, hogy mi lehet az oka ennek a letisztult imidzsnek azután a sok éven át lenyomott ízléstelenség után. Talán van abban valami, amit mondasz, hogy Liam miatt van.
2017. augusztus 18. 18:36
|
thelittlevaleskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 263693 offline
|
Vasasreka8, blackdahlia: Tobb cikk is volt regebben ahol Miley nyilatkozott arrol, hogy most hogy ujra egyutt van Liammel megint onmaga lehet es jobban erzi magat, boldogabb stb. Nem Liam miatt ilyen, hanem a szerelem miatt.
2017. augusztus 18. 21:01
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Imádom a számot és a klipet is, nagyon tetszik, hogy "belecsempészte" karrierjének fontos mérföldköveit, mint pl a start all over, a can't be tamed, a the climb és a we can't stop. Nagyon ötletes
2017. augusztus 18. 23:13
hű, nem is számítottam rá, hogy ez ennyire tetszeni fog. nagyon édes lett, le a kalappal Miley előtt^^
2017. augusztus 18. 23:28
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
A dal nem lett rossz, egész fülbemászó is, a klip viszont borzalmas. Rosszabb mint a Wrecking Ball. Bár ennek a vége tetszatt azért az igaz, az a táncos jelenet
2017. augusztus 19. 13:14
Csodás lett mint az összes többi dala és klipje!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: