A Star Wars univerzum rajongói örülhetnek, hiszen Han Solo után az egyik legikonikusabb karakter saját filmet kap.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb Star Wars film érkezik!
2017. augusztus 18. 10:15
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
2017. augusztus 18. 10:26
Jöhetnek a Star Wars filmek! Mindegyikre kíváncsi vagyok!
2017. augusztus 18. 14:45
Nagyon rossz napom van ma, de ez marhára feldobta a hangulatomat. Sőt. Leírhatatlanul.
2017. augusztus 19. 15:07
Idézet (überA @ 2017.08.18. 10:36)
Szeretem a Star Wars-t de hova folytatják már?
A Star Wars nem a hat (most már 8) filmből áll, hanem egy univerzum, rengeteg sorozattal, animációval, képregénnyel és videójátékkal, amik mind-mind az univerzum jelentős részét alkotják, ezért konkrétan bármivel bővíthetik azt. Én személy szerint nagyon örülök, hogy lesz Obi-Wan film.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. augusztus 19. 20:54
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Am Ewan McGregor régebben többször is mondta hogy szivesen eljátszaná újra Kenobit sztem nem kérdés, hogy belemenne.Szerintem már csak a rendezőkön múlik kit osztanak be a szerepbe, de én nagyon remélem Ewan lesz.
2017. augusztus 20. 09:30
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Egy Obi-Wan filmet én is megnéznék, de Boba Fetteset neee! Utáltam őt meg Jangót is...
2017. augusztus 20. 10:53
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Férfiasan bevallom, hogy felsikítottam, mikor megláttam a hírt az egyik külföldi oldalon. Obi-Wan a kedvenc karakterem, az előzménytrilógia megnézése óta várom az önálló filmet. Kíváncsi vagyok, hogy életének melyik részét viszik filmvászonra, gondolom a két trilógia közötti évek lennének a legevidensebbek. Az viszont biztos, hogy a készítők nagy bakot lőnek, ha nem Ewan-t kérik fel Kenobi mester újbóli eljátszására. McGregor volt a trilógia egyik legnagyobb fénypontja, nem mellesleg többször is elmondta, hogy boldogan mondana igent a szerepre. Szóval én nagyon reménykedem.
2017. augusztus 20. 16:14
Nagyon nem szeretnék abba hagyni a filmet pedig már itt lenne az ideje. Már csak lefele fognak menni mint tartalmilag, mint minőségileg. El kell engedni és a csúcson abba hagyni. Harry Potterrel is ez volt a baj. Tökéletes lezárás volt .Nem kellett volna az a varázslatos állatok cimű film vagy mi.
2017. augusztus 20. 17:43
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Idézet (DemSeAr @ 2017.08.20. 16:14)
Nagyon nem szeretnék abba hagyni a filmet pedig már itt lenne az ideje. Már csak lefele fognak menni mint tartalmilag, mint minőségileg. El kell engedni és a csúcson abba hagyni. Harry Potterrel is ez volt a baj. Tökéletes lezárás volt .Nem kellett volna az a varázslatos állatok cimű film vagy mi.
A Legendás állatok és megfigyelésük egy teljesen különálló történet, ami csak abban hasonlít a Harry Potter-hez, hogy ugyanabban a világban játszódik és egy-két szereplő feltűnik benne, például a fiatal Dumbledore a következő részben.
Ugyanez a helyzet a Star Wars-szal is. Csak a magam nevében nyilatkozhatok, de én nagyon örültem, mikor először szó volt egy esetleges új trilógiáról, mert mindig is kíváncsi voltam, hogy mi történt a szereplőkkel a jövőben. Igaz, ami igaz, a Han Solo filmre nem vagyok kíváncsi, de a Zsivány egyes-t imádtam és már előre tudom, hogy ugyanezt fogom érezni az Obi-Wan Kenobi filmnél is. Szóval én személy szerint rettentően örülök, hogy folytatták a Star Wars-t, illetve, hogy betekeintést kaptunk az amerikai varázslóközösség életébe is.
Nem veszekedni szeretnék, csak leírtam a véleményem.
2017. augusztus 21. 01:15
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Őszintén szólva a Han Solo életét feldolgozó filmet is várom, valószínűleg az első héten nézni fogom, ahogy megjelenik, de ez Obi-Wanról szóló már nagyon kell. Szerintem hihetetlenül jó ötlet, hogy filmes téren is bővítik a Star Wars univerzumot, azaz mozivászonra hozzák azt, amit a könyvek olvasása során elképzeltünk már. Bár nem vagyok nagy rajongója az új trilógia első részének, a Rogue One borzasztóan tetszett, remélem a további "különálló" filmekben sem kell csalódnom.
Azt pedig egyenesen elvárom, hogy Ewan alakítsa majd Kenobit, mert nála nem hiszem, hogy lenne alkalmasabb jelölt a szerepre. Kevésbé kedvelt ugyan az előzményszéria (shame on me, de én talán jobban is szeretem), viszont ahhoz kétség sem fér, hogy Obi-Wan karaktere, Ewan alakítása vitte a második, illetve harmadik részt a hátán. Persze, kedvenc karakterem Anakin, de ez még változhat, ha valami szuper jön ki ebből a tervezgetésből - főleg akkor, ha a rendező úr nm tér el túlzottan a könyvektől.
Azt pedig egyenesen elvárom, hogy Ewan alakítsa majd Kenobit, mert nála nem hiszem, hogy lenne alkalmasabb jelölt a szerepre. Kevésbé kedvelt ugyan az előzményszéria (shame on me, de én talán jobban is szeretem), viszont ahhoz kétség sem fér, hogy Obi-Wan karaktere, Ewan alakítása vitte a második, illetve harmadik részt a hátán. Persze, kedvenc karakterem Anakin, de ez még változhat, ha valami szuper jön ki ebből a tervezgetésből - főleg akkor, ha a rendező úr nm tér el túlzottan a könyvektől.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.