Ezek a legkeresettebb cuccok idén a fiatalok között: nézzük, mivel bolondíthatod meg a szürke hétköznapokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
10 dolog, amivel feldobhatod a sulikezdést
2017. augusztus 17. 18:07
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Ennyi helyesírási hibát is régen láttam már, bocsi. Pedig a cikk maga nem lenne rossz.
2017. augusztus 17. 18:13
Az iskolakezdést nem lehet feldobni.
De ezek jó dolgok.
2017. augusztus 17. 18:15
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Fura, de én most sem vettem észre a helyesírási hibákat, mert nem azokat kerestem
Egyébként szerintem a nagy része felesleges, mármint a suli miatt miért vennék kitűzőt, vagy termoszt? De amúgy jópofa cikk, kár, hogy ez is a sulira emlékeztet
Egyébként szerintem a nagy része felesleges, mármint a suli miatt miért vennék kitűzőt, vagy termoszt? De amúgy jópofa cikk, kár, hogy ez is a sulira emlékeztet
2017. augusztus 17. 18:46
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
Harry-s és Drag Me Down-os kitűző kell *-* <3
2017. augusztus 17. 18:54
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Számomra semmivel nem lehet feldobni a sulikezdést.
Egyébként sajnos sokan vannak olyanok, akik olyan bandák lógóit viselik magukon, akikről azt sem tudják, hogy ki és az rohadt gáz.
Egyébként sajnos sokan vannak olyanok, akik olyan bandák lógóit viselik magukon, akikről azt sem tudják, hogy ki és az rohadt gáz.
2017. augusztus 17. 18:58
"Érdemes arra figyelni, hogy csak olyan bandát válassz, akit valóban szeretsz" Kösz a tanácsot. Magamtól nem jutott volna eszembe.
2017. augusztus 17. 19:16
Idézet (ScreamQueen @ 2017.08.17. 18:54)
Számomra semmivel nem lehet feldobni a sulikezdést.
Szerintem senkinek sem
2017. augusztus 17. 19:28
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (nikiiii2 @ 2017.08.17. 18:17)
Hát, nem tudom, én nem adnék ki azért a noteszért 35€-t... Mit tud az, beszélni?
Magától beírja az emlékeztetőt
2017. augusztus 17. 20:05
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
jo, hogy irtatok a termoszt, regota szeretnek egyet es /vagy kulacsot, de mindig elfelejtem. nekem sosincs se tollam, se tolltartom es a fuzeteim/konyveim sincsenek soha befedve, alap zold-kek-piros ugye fajtatol fuggoen xd igazan stilusos, tudom. a hataridonaploktol pedig a hideg raz, (a szines szovegkiemeloktol is!) nemhogy vezessek is egyet. hatizsak, farmer es creeper nalam pedig amugy is alap. egyebkent en vagyok az egyetlen, aki szerint nevetseges, mikor egy emberkenek minden masodik cucca bandas? nem ettol leszel nagy rajongo meg amugy is idegesito egy ido utan. mindenesetre semmire nem erdemes sokat kiadni szerintem, egy sima fuzet es toll se tud kevesebbet, mint a tobbezres, csilivili valtozatuk.
2017. augusztus 17. 20:26
Ennek az egyik fele felesleges, a másik fele meg alapszükséglet a tanévkezdéshez. Akinek például egy cikkre van szüksége van ahhoz, hogy tudja, "az iskolába bizony kellenek tollak meg tolltartók", az mehet vissza az óvodába, ennyi ésszel "-.-
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2017. augusztus 17. 20:39
Inkább legyen egy gomb, amivel visszatekerjük az időt a szünet első napjára. Inkább dolgozom végig újra a nyarat, minthogy visszamenjek a suliba
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.