- Még a pöttyös labdának is?
Megszólalt a megcsalás kapcsán Dylan Sprouse
2017. augusztus 18. 00:06
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
Engem csaltak már meg érdekes, nem raktam ki sehova sírós képet lol
Az, hogy mi, hogy történt teljesen az ő dolguk. Innen kiindulva a kommentelők 99% nem értem. Írják, hogy mindig is utálták Dylan-t pedig sosem ismerték. Nem tudhatjátok miért tette és egy rossz cselekedétől még nem lesz halálra való utolsó szemét.
Megtörtént. Minden nap történik hasonló az ő körükben meg még cifrább is.
Nem értem minek kell így felfújni.
Az, hogy mi, hogy történt teljesen az ő dolguk. Innen kiindulva a kommentelők 99% nem értem. Írják, hogy mindig is utálták Dylan-t pedig sosem ismerték. Nem tudhatjátok miért tette és egy rossz cselekedétől még nem lesz halálra való utolsó szemét.
1 felhasználónak tetszik:
Syden
2017. augusztus 18. 11:41
|
|
Sydenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.11. Hozzászólás: 320 Csatolások: 10 Azonosító: 261302 offline
|
Idézet (Kittyblack1 @ 2017.08.18. 00:06)
Engem csaltak már meg érdekes, nem raktam ki sehova sírós képet lol
2017. augusztus 18. 13:15
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
nem tartom etikusnak azt amit tett és minden esetben elítélem, de az nem azt jelenti,hogy csak ő lehet a hibás. A csaj reakciójáról pedig ne is beszéljünk! Vagy túlságosan figyelemhiányos vagy leragadt az 5 évesek szintjén. Egyik sem túl jó lehetőség. Szóval attól függetlenül,hogy amit Dylan tett az elítélendő és erkölcstelen, nem gondolom,hogy az exe jobb lenne nála.
2017. augusztus 18. 15:04
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Szerintem a csaj bosszúból tette amit tett..neki nincs akkora hírneve amit lerombolhatott volna ezzel sőt ellenkezőleg csak nőt.. de Dylan-nek van mit veszteni-e mert az önérzetes lány rajongóinka a többsége (tisztelt a kivetélnek)most szépen megharagudtak Dylan-re.
Bár én is hasonlóan gondolom mint Dylan
Bár én is hasonlóan gondolom mint Dylan
2017. augusztus 18. 18:14
Bunkóság megcsalni valakit. Ha meguntál valakit, add ki az útját és jöhet a következő. De egyébként igaza van Dylan-nek. Ez magánügy és nem ismerjük őt... És a csajt sem ismerjük... Mi van ha Dylan mar többszor ki akarta adni a csaj útját de az nem tágított? Ha ez tortent nincs oka kamera előtt vergődni. Lehet a csaj is csajta Dylant es ezert ugy dontott ő is meglép egy ilyet. Ki tudja??
Amúgy meg tényleg minden ember más és más. Szerintem nyilvánosan vergődni épp úgy undorító mint megcsalni valakit. Mondjuk ez van. A tömegemberek egyedül senkik...
Van akinek tömeg kell hogy valaki legyen.
Amúgy meg tényleg minden ember más és más. Szerintem nyilvánosan vergődni épp úgy undorító mint megcsalni valakit. Mondjuk ez van. A tömegemberek egyedül senkik...
2017. augusztus 19. 01:57
|
|
Baribuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.21. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 263174 offline
|
Egyetèrtek az elöttem szólókkal, hogy Dylan nem túlzottan etikus viselkedèst tanusított.
De; a(z) (ex)barátnőjètől sem volt fer, hogy ezt szèt kürtölte a világnak, ráadásul egy insta posztban.
Mellesleg Daylan tweetje nagyon szímpatikus volt, ès hozzáteszem igaza van.
Nem kène messziremenő következtetèseket tenni, mert nem tudjuk pontosan mi is törtènt, mi okból törtènt.
A sztárok magánèletei mindig is bajosak voltak, pontosan ezèrt, mert csak a foltokat láttuk, de ha tudnánk az egèsz sztorit átlagosabb lenne mint a szomszèdban lakó nènike..
||||||fogalmam sincs mit írtam kèső van, de úgyse tudja senki, hogy ki vagyok, szóval.. *küldès*|||||
De; a(z) (ex)barátnőjètől sem volt fer, hogy ezt szèt kürtölte a világnak, ráadásul egy insta posztban.
Mellesleg Daylan tweetje nagyon szímpatikus volt, ès hozzáteszem igaza van.
Nem kène messziremenő következtetèseket tenni, mert nem tudjuk pontosan mi is törtènt, mi okból törtènt.
A sztárok magánèletei mindig is bajosak voltak, pontosan ezèrt, mert csak a foltokat láttuk, de ha tudnánk az egèsz sztorit átlagosabb lenne mint a szomszèdban lakó nènike..
||||||fogalmam sincs mit írtam kèső van, de úgyse tudja senki, hogy ki vagyok, szóval.. *küldès*|||||
2017. augusztus 20. 11:13
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Sosem értettem hogy miért kell megcsalni a másikat, meg lehet gy is oldani hogy szakítanak és utána veti rá magát másra, így nem ejt a másik félen nagyobb sebet. Azt sem értem hogy ennek a csajnak miért kellett világgá kürtölnie hogy megcsalták... O.o
2017. augusztus 28. 23:29
|
|
Monalysavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.02. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 261695 offline
|
Na a jó büdös klsjgpwáqw4hpá -be menny szívem! Én a szívem mélyén bíztam benne hogy csak túl van dramatizálva, féltékeny a csaj... De ez ... Ez rohadtul pofátlan viselkedés... Gerinctelen mocsok. Szerencsétlen lány :// (bár nem kellett volna kirakatba tennie, egy kicsit butuska volt ez az ötlet tőle, és gyerekes... de azért, az egy ponton még is, aranyos:$ és át lehet érezni a szitut. )
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.