Starity

Politikai témájú videoklippel tért vissza P!nk

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. augusztus 17. 10:41 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
P!nk sosem félt felszólalni, amikor a politikáról van szó – gondoljunk csak a Dear Mr. President felvételére.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. augusztus 17. 18:34 #2
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Megnőtt, mi? rohog.gif Az agyhalott liberálisok száma nőtt meg, semmi más, akik nem látják a fától az erdőt és rasszizmust, utálatot kiáltanak a józan ésszel szemben és akiknek csak addig tart a demokrácia, amíg ők nyernek és ők vannak hatalmon...
2017. augusztus 17. 18:54 #3
dori08
dori08

Státusz#kisskisss
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 969
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
Sose csíptem ezt a nőt...totonak igaza van
2017. augusztus 17. 20:14 #4
- törölt felhasználó -    
A dal maga nagyon szép ahogy a klip is viszont tulzásnak tartom hogy már szinte minden énekes/hireség utálja trumpot. Meg értem nem egy jo ember de ez kicsit tulzás mert mindenki azt mondja hogy utálja és hirtelen menyien tüntetek amerikába! De ez lehetet volna máskép is ha az a sok ember akik most tüntetnek a , szavazásnál is megjelent volna és akor clinton nyeri a választásokat és nem lenne cirkusz.
2017. augusztus 17. 21:07 #5
- törölt felhasználó -    
Én nem tartom jónak, ha egy híresség politizál... Persze joga van felszólalnia, csak nem olyan szerncsés dolog! tongue.gif A számról: jó dal. Tetszik! smileeee.gif
2017. augusztus 18. 08:34 #6
- törölt felhasználó -    
Nekem nagyon tetszik!
2017. augusztus 18. 08:50 #7
EnGreta
EnGreta
visszatérő vendég
Hozzászólás: 211
Csatolások: 0
Azonosító: 264744
Egy baj van a híresekkel és gazdagokkal, mégoedig hogy totál nem értik a kisembert, a szegényeket. Könnyű felszólalni, tüntetgetni utána pedig hazamennek a csillivilli palotáikba és élvezik az életet. A kisembernek meg nem marad más csak Trumpra szavazni, mert azt ígéri hogy nekik is jó lesz. Aztán persze nem lesz jó, mert nem tartja be az ígéreteit, de ezt nem tudhatták. Totál elcseszett ez a világ. Színészek, énekesek, focisták halálra keresik magukat a kisemberen, aztán pedig még ugrálnak is ha a szegények máshogy látják az életet mint ők. Ettől függetlenül Pinket nagyon szeretem, bár ez a dala nem jön be, de remélem az új albuma jobb lesz smileeee.gif
2017. augusztus 18. 09:20 #8
ninirwin
ninirwin
új tag

Státuszit´s going to get weird
Hozzászólás: 5
Azonosító: 265718
Nem értem miért van majdnem mindegyikőtönek rossz véleményére erről a dalról. Szerintem zseniális. Régóta nem jelentetett meg saját dalt és szerintem ez egy nagyszerű comeback volt a részéről, mert sajnos szörnyen aktuális és az emberekhez szól.Még hozzánk magyarokhoz is, mert bár nem vagyunk amerikaiak Trump nagyon is hatással van a mi jövőnkre is. Amíg ti itt Starityn okoskodtok addig észre sem veszitek, hogy kint ugye egyre melegebb van, ami a globális felmelegedés következménye ugyebár. Trump pedig felbontotta nemrég a globális felmelegedéssel összefüggő párizsi egyezményt, miszerint ők márpedig nem fognak spórolni a gyárak kiengedett gázaival stb. biggrin.gif Hát ha ezt így folytatjuk 100 év múlva kihal az emberiség. Visszatérve a dalra, a dallama, szövege, ritmusa nekem nagyon tetszik és a videoklip pedig szörnen jó lett. Nekem nagyon tetszett a kicsit elvont stílusú, táncos alkotás. Pink meg persze megint bruáisat énekelt, de ez már szinte meg sem lep. Az külön tetszik hogy meleg árt is szerepeletett benne. A sm pdig azért is zseniális mert nem csak komondottan Trumpról szól, ha olyan kedvere vagy érheted a szöveget a vot barátodra is. Mindig is inspirált ez a nő, 10 éves korom óta ismerem és hallgatom a számait. Most sem okozott csalódást, sőt ha lehet még jobban tisztelem. smileeee.gif
2017. augusztus 18. 17:36 #9
Dorinadd
Dorinadd
Always

StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
Hozzászólás: 1937
Azonosító: 259598
Nagyon nagyon tetszik!!!!
2017. augusztus 18. 21:06 #10
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (ninirwin @ 2017.08.18. 09:20)
nem vagyunk amerikaiak Trump nagyon is hatással van a mi jövőnkre is. Amíg ti itt Starityn okoskodtok addig észre sem veszitek, hogy kint ugye egyre melegebb van, ami a globális felmelegedés következménye ugyebár. Trump pedig felbontotta nemrég a globális felmelegedéssel összefüggő párizsi egyezményt, miszerint ők márpedig nem fognak spórolni a gyárak kiengedett gázaival stb. biggrin.gif Hát ha ezt így folytatjuk 100 év múlva kihal az emberiség.

Ez az, amit a CNN, idehaza az RTL és társai próbálnak az emberek fejében elültetni, holott a valóság egészen más, csak arról nem beszélnek, mert ellenségképet kell gyártaniuk, ha ha 4 év múlva esélyt akarnak a választásokon...

Az Egyesült Államok a teljes kibocsátás mintegy 16 százalékáért felel, az ígéret pedig az volt Amerika részéről, hogy ezt leviszik 12 százalék alá egy kicsivel.

Az Egyesült Államok egy főre lebontva a legnagyobb károsanyag-kibocsátó, a világátlag háromszorosát képviseli. Ám az országban az utóbbi hat esztendőben a 20 (egy főre eső) tonna kibocsátás 16 ugyanilyen tonnára csökkentminden meghatározó egyezmény nélkül.

Trump nyilatkozata szerint az Egyesült Államokban 2030-ig 207 millió munkahely szűnne meg csak a párizsi egyezmény betartása miatt.

Donald Trump világossá tette, hogy őt nem érdeklik a demokraták, a sajtó, sem az európai vezetők, számára az a legfontosabb, hogy Amerika érdekeit képviselje és meggyőződése, hogy az egész egyezmény nem más, mint egy nemzetközi összeesküvés, amelynek célja, hogy az Amerikai Egyesült Államok gazdasági fejlődését visszaszorítsák.

Trump azt is elmondta vonatkozó beszédében, hogy nem kívánnak a környezetvédő „jellegből” visszalépni, csupán ezt az egy konkrét megállapodást tagadták meg.

2017. augusztus 20. 14:27 #11
- törölt felhasználó -    
Már P!nk is? Azt hittem, legalább ő nem áll be a sorba sad.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Pink Pink 36.