Készülj fel, mert az Utódok 2-től garantáltan leesik az állad! Az Evie-t alakító Sofia Carson válaszolt az összes kérdésünkre a régóta várt filmmel kapcsolatban – mesélt többek között a táncos és a romantikus jelenetekről is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sofia Carson: „Nem volt szükségem kaszkadőrre"
2017. augusztus 17. 09:12
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
Megnéztem angolul, és nagyon jó. Nekem jobban tetszett, mint az első.
2017. augusztus 17. 09:50
nem vagyok oda a filmért. egyikért sem voltam, egyedül az ő karakterét szeretem és remélem lesz harmadik mivel szeretném ha Evie és Ben összejönne
2017. augusztus 17. 10:02
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Tök jó volt ez a cikk. Én személy szerint a ruhákért főként a báli ruhákért vagyok oda ami az utódok filmeket illeti ugyanis jelmez ügyileg nagyon odateszik magukat mindig a készítők úgyhogy már eleve ezért érdemes megnézni de gondolom a történet is nagyon szuper lesz.
2017. augusztus 17. 10:33
Ez igen Sofia elég merész és szép bízott magában hogy megtanult vívni a film kedvéért és hitt magában hogy sikerül nagyon-nagyon szeretem őt és a filmet is és nagyon várom már!!:*
2017. augusztus 17. 14:57
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Már láttam angolul. Nekem jobban tetszett mint az első. Várom a következőt.
2017. augusztus 17. 16:28
nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre. hiába vagyok már tizenhat éves, szerettem az első részét, és ezt is várom:)
2017. augusztus 17. 21:32
Nem ismerem ezeket a filmeket. De tervezem megnézni őket! Már csak Sofia Carson és Dove Cameron miatt is várom! Remélem jó lesz majd!
2017. augusztus 18. 00:21
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Már láttam angolul,jobb volt az elsőnél.A dalok,a ruhák...minden szuper benne^^
2017. augusztus 18. 11:18
Én még sajnos angolul se láttam, de majd ha lesz időm, tuti megnézem. Az Utódok 1 volt a kedvenc filmem régebben (akkor még nem jött a HP-lázam) és most majd' megőrülök a 2. részért, most is a Chillin' Like a Villant hallgatom
2017. augusztus 20. 16:12
|
|
rebeka91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.12. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 263609 offline
|
Úristen, ki gondolta volna hogy ilyen hirtelen jön a 2. rész. Én imádtam ezt a filmet, visszavezetett a gyerekkoromhoz.A szüleim is szeretik. Igazából ez a film mindíg is többet jelentett annál ami az üzenet. Visszavezet a gyökereidhez, a múlthoz, előhoz rég elfelejtett gyönyörű és érdekes történeteket. Megváltoztatja a látásmódot az egész világról.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: