Starity

Dylan Sprouse megcsalta a barátnőjét

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. augusztus 17. 21:30 #41
Dorinadd
Dorinadd
Always

StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1937
Csatolások: 0
Azonosító: 259598
Nem szép Dylantől, de erre insta-sztorit csinálni...
2017. augusztus 17. 22:04 #42
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
Hozzászólás: 962
Azonosító: 213748
Idézet (viky_is_a_penguin @ 2017.08.17. 18:16)
Miss.Vicious
Igen, épp ahogyan te én is undorítónak tartom a megcsalást. És igaz, amiket mondtál.

Koszonom! smileeee.gif

Az elozo kommentre engem ha megcsalnának ,akkor sem tennék ilyet ki mert szerintem ezzel magunkat járatjuk le az ilyenekkel, hogy nézzétek a pasim megcsalt lol. unsure.gif

De ,azért ebben két jó dolog van: 1Meg mutassa a rajongóinak ,hogy azért Dylan sem egy angyal.
A másik tudni fogja az esetleg ,akinek legkozelebb udvarolni fog esetleg Dylan ,hogy vigyázzon picit vele.

Na meg attól ,hogy nem tudjuk ,hogy miért tette ,akkor egy féreg ,amiért ezt tette!! Szerintem egy megcsalásra nincsen bocsánat. Normális pároknál ha nincs valami renden:
1. Megpróbálják megoldanni
2. Ha ez nem megy szakítannak.. De nem megcsalni a másikat.
Lehet Dylannak meg volt az oka pl: így akart visszavágni ,de ,akkor azzal be is bizonyította ,hogy ugyan olyan ,mint o vagy rosszabb mert lesullyedt az o szintjére...
Szerintem egy kapcsolatban erre ha három ,dologra nincs magyarázat / bocsánat:
1. Ha a kapcsolatban valamelyik fél bántsa a másikat legyen az lelkileg vagy fizikailag!
2. Ha kihasználja a másikat / Átveri a másikat (pl: meglopja, érdekbol van vele stb..)
3. És a magcsalás..

Kulonben nem hiszem ,hogy Dylan okkal tette volna meg ezt. Amióta nem játszik a disney csatornán lehullott róla ez az ártatlanság lepel és botrányt csinál. Itt van most ez a megcsalásos eset, egy kulfoldi oldalon olvastam ,hogy táncos lányokat fogdosott, na meg volt az ,amikor a pocsét mutogatta.. ----> Ráadásul épp ,akkor lett vége a Disneyen a sorozatnak lehet ,hogy az USA-ban nem is adták már ezt a sorozatot ,de más országokban igen (pl: itt is adták még 2015ben) és netán valamilyen kisebb rajongó látta a sorozatot és kikereste ot a neten aztán rá talál a képekre hát milyen példát mutat neki? Ennyi esze lehetne már neki. ._.
2017. augusztus 18. 11:23 #43
Desteny419
Desteny419
új tag

Státusz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hozzászólás: 33
Azonosító: 241922
Ha fiú lennnék hülye lennék megcsalni egy ilyen lányt
2017. augusztus 18. 11:34 #44
Syden
Syden
visszatérő vendég

StátuszI don't belong to anyone but everybody knows my name
Hozzászólás: 320
Csatolások: 10
Azonosító: 261302
Idézet (Miss.Vicious @ 2017.08.17. 22:04)
...amikor a pocsét mutogatta...

És ez mégis hogy jön ide? Évekkel ezelőtt történt, ráadásul semmi köze ehhez a témához.

Rossz embernek tartod, utálod és szidod, mint a bokrot, holott neked az égvilágon semmit nem ártott. Elhiszem, hogy nem szereted őt és végre találtál egy olyan dolgot, amivel aztán elhordhatod mindennek, de már a harmadik hozzászólásodat írod és kb teljesen ugyanaz van mindháromban.

A csajt én is sajnálom és a megcsalást is elítélem, de hahó, nem velünk történt. A leányzó pedig valószínűleg két hét alatt túlteszi magát rajta.
2017. augusztus 18. 16:09 #45
- törölt felhasználó -    
Azzal van itt a legnagyobb gond, hogy Cole-t Dylan-hez hasonlítják, amikor a cikkben egyáltalán nincs szó az előbbi személyről. Egyáltalán nem értem az emberi hülyeséget, szóval ezt sem. blink.gif
Csak hogy ne offoljak: a lány helyében én is ezt tettem volna. A megcsalás a világon az egyik legundorítóbb dolog és kiráz tőle a hideg, ha meghallom ezt a szót valahol. Nyilván nem ismerjük a teljes történetet, de ez mindenki részéről egy mocskos lépés.
2017. augusztus 18. 17:12 #46
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
Hozzászólás: 962
Azonosító: 213748
Idézet (Syden @ 2017.08.18. 11:34)
És ez mégis hogy jön ide? Évekkel ezelőtt történt, ráadásul semmi köze ehhez a témához.
Rossz embernek tartod, utálod és szidod, mint a bokrot, holott neked az égvilágon semmit nem ártott. Elhiszem, hogy nem szereted őt és végre találtál egy olyan dolgot, amivel aztán elhordhatod mindennek, de már a harmadik hozzászólásodat írod és kb teljesen ugyanaz van mindháromban. 
A csajt én is sajnálom és a megcsalást is elítélem, de hahó, nem velünk történt. A leányzó pedig valószínűleg két hét alatt túlteszi magát rajta.

Hát már bocsánat ,hogy nem tartom normális embernek ezekért az ugyeiért.. rohog.gif Egy normális no egy olyan pasit ,aki ilyeneket csinál nem tart férfinek. rolleyes.gif Majd kiváncsi lennék ,hogy ha neked lenne lányod és neki egy ilyen alak ilyeneket csinálna ,akkor azt az alakot is így véddenéd - e. yes.gif

De amúgy meg képzeld azért jon ide mert ossze hasonlítottam a korábbi tetteit (amiket nem is olyan rég kovetett el) és ezt az ugyét és a mostanit és hát ugyan olyan maradt.

És neked meg ki mondta ,hogy utálom vagy valami? Mivel nem ismerem ezt nem tudom mondanni ,hogy utálom esetleg nem szimpatikus. De egy normális ember szemében ezekkel a tetteivel nem is lehetne szimpatikus mert nem csak ezek az ugyei vannak. Igaz nem tudjukés nem is tudjuk meg soha sem tudjuk meg szerintem miért ,de akkor is nincs kifogás a tettére ,akármi is vezérelte..
2017. augusztus 18. 17:12 #47
tweeety
tweeety
visszatérő vendég

Státusz"Oh it's too good to be young and stupid, baby..."
Hozzászólás: 404
Csatolások: 2
Azonosító: 207212
Az, hogy megcsalta szerintem csak a kettőjük dolga, nem értem miért kellett ezt így kiposztolni?! Az aki igazán szenved, nem hiszem, hogy így reagálná le a dolgot, hogy gyorsan tudatja az egész világgal, hogy mi történt vele. Csak, hogy elkerüljük a félreértést, nem védem Dylant, mert a megcsalás valóban szörnyű dolog, de szerintem a csajszi sem kezelte valami éretten a dolgot. Ahogy még sokan írtátok, a megcsalásnak számos oka lehet, nem kell ezért egyből elítélni és megbélyegezni Dylant.
2017. augusztus 18. 17:39 #48
Gyllenhaal
Gyllenhaal
antichrist superstar

StátuszLehet, hogy nem vagyok túl jó ember. Nem vagyok. Na de jó gengszter?
Hozzászólás: 1039
Azonosító: 238625
Biztos nagyon megrázhatta, ha volt kedve kirakni instagramra a magánéleti dolgát, amihez igazából senkinek semmi köze.
2017. augusztus 18. 20:27 #49
Syden
Syden
visszatérő vendég

StátuszI don't belong to anyone but everybody knows my name
Hozzászólás: 320
Csatolások: 10
Azonosító: 261302
Idézet (Miss.Vicious @ 2017.08.18. 17:12)
Hát már bocsánat ,hogy nem tartom normális embernek ezekért az ugyeiért.. rohog.gif Egy normális no egy olyan pasit ,aki ilyeneket csinál nem tart férfinek.  rolleyes.gif Majd kiváncsi lennék ,hogy ha neked lenne lányod és neki egy ilyen alak ilyeneket csinálna ,akkor azt az alakot is így véddenéd - e.  yes.gif 
De amúgy meg képzeld azért jon ide mert ossze hasonlítottam a korábbi tetteit (amiket nem is olyan rég kovetett el) és ezt az ugyét és a mostanit és hát ugyan olyan maradt. 
És neked meg ki mondta ,hogy utálom vagy valami? Mivel nem ismerem ezt nem tudom mondanni ,hogy utálom esetleg nem szimpatikus. De egy normális ember szemében ezekkel a tetteivel nem is lehetne szimpatikus mert nem csak ezek az ugyei vannak. Igaz nem tudjukés nem is tudjuk meg soha sem tudjuk meg szerintem miért ,de akkor is nincs kifogás a tettére ,akármi is vezérelte..

Erről csak annyit, hogy én akkor nem tartok férfinek valakit, ha megerőszakol vagy kezet emel egy nőre. Egy megcsalás még nem a világ vége, ezzel ellenben viszont tényleg mocskos dolog.
2017. augusztus 19. 20:27 #50
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Idézet (Syden @ 2017.08.17. 16:19)
Nem védeni akarom, hisz ahogy ti sem, úgy én sem tudom a sztori részleteit. Azzal viszont nem értek egyet, hogy idejöttök és azzal nyomjátok tele a kommenteket, hogy mekkora idióta és milyen gerinctelen. Nyilván nem szép dolog, amit tett, sőt, de amíg nem tudjuk, hogy miért tette, addig nem kéne a porig alázni. Meg amúgy egyébként sem...
A megcsalás mocskos dolog, főleg így, három év után, de legyetek szívesek, ne szidjátok már csoportosan. Ha meg igen, fejezzétek ki kicsit szebben magatokat. Kösz.

Hát a megcsalás azért igazán gerinctelen dolog..
2017. augusztus 20. 08:38 #51
Selz
Selz
leighade™

Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4448
Csatolások: 137003
Azonosító: 155975
Idézet (helloblaze @ 2017.08.18. 16:09)
Azzal van itt a legnagyobb gond, hogy Cole-t Dylan-hez hasonlítják, amikor a cikkben egyáltalán nincs szó az előbbi személyről. Egyáltalán nem értem az emberi hülyeséget, szóval ezt sem. blink.gif

meghajolo.gif meghajolo.gif

On: Persze a megcsalás nem egy szép dolog, de könyörgöm ne csináljunk már úgy, mintha főben járó bűn lenne. Nap, mint nap megtörténik, csak éppen Dylan kapja érte a sok szidást, mert híres. Senki nem tudhatja mi történt közöttük, senki. Szerintem senkinek semmi köze hozzá, és nem kéne itt játszani a lány védőügyvédjét. Mindenkinek meglehet a véleménye, de kulturáltan.
1 felhasználónak tetszik: Syden
2017. augusztus 20. 20:19 #52
AliciaAlice
AliciaAlice
visszatérő vendég

StátuszHa úgy érzed karambolozni fogsz csak lépj rá a gázra.
Hozzászólás: 284
Azonosító: 232137
Nem illik ide tudom...de csak szerintem olyanok mint a testvérek?
2017. augusztus 21. 22:17 #53
- törölt felhasználó -    
Egyszerűen gusztustalannak tartom, ha egy ember megcsalja a párját, attól függetlenül is, hogy már jó ideje szimpatizálok Dylan-el. A lánynak viszont ezt nem kellett volna kirakatba tennie az egész sajtó nagy örömére. Figyelemfelkeltésnél több értelmet nem látok benne. Persze ez egy mély fájdalom lehet, de sokkal ésszerűbb ezt zárt ajtók mögött lerendeznie magában neki is és Dylan-nek is.
2017. augusztus 28. 23:20 #54
Monalysa
Monalysa
visszatérő vendég

StátuszImádlak japán! szeretlek Dél-Korea!
Hozzászólás: 153
Azonosító: 261695
tweeety adom!:0

De azért, még is mint lány, én picit Cloe pártját fogom jobban... A másik, hogy rettentően ront az önbizalmon..
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok