Starity

Dylan Sprouse megcsalta a barátnőjét

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. augusztus 16. 19:34 #21
LollyPoop
LollyPoop

StátuszLollyPoop még nem állította be a státuszát... és nem is fogja.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 943
Csatolások: 0
Azonosító: 262892
Én őt kedveltem jobban az ikrek közül, mondjuk ettől függetlenül annyira nem voltam elragadtatva tőle sem, de ezek után végleg nem várok már tőle semmit. Gerinctelen, aljas dolog, amit tett.
A csaj viszont szerintem sincs a helyzet magaslatán, de ezt az intsás kirohanást betudom a kiborulásának, ami teljesen érthető ilyen helyzetben.
2017. augusztus 16. 19:53 #22
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Sajnálom szegény lányt, foleg hogy emiatt mostmar a Dylan fanatikusok ot fogjak támadni. Mindig is Cole-t birtam jobban.. Dylan meg egy....
2017. augusztus 16. 20:02 #23
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Undorító... csak ennyit tudok mondani, ez tényleg nagyon undorító...
2017. augusztus 16. 20:05 #24
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Ugyanolyan, mint Cole. rohog.gif
2017. augusztus 16. 20:06 #25
- törölt felhasználó -    
A csaj se lehet semmi, hogy ilyen szépen közzé teszi... Lehet azzal jönni, hogy nem ismerem, de ez a módszer elég gyerekes...
2017. augusztus 16. 20:08 #26
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
De miért kell mindent közzétenni????? mellow.gif
2017. augusztus 16. 20:29 #27
nori-bb
nori-bb
új tag
Hozzászólás: 97
Azonosító: 142275
Most komolyan amikor otthon bőg valaki mert megcsalták, hogy jut az eszébe, hogy lefotózza és egyből nyomja az instagramra???
1 felhasználónak tetszik: Syden
2017. augusztus 16. 20:37 #28
stellaxoxo
stellaxoxo
visszatérő vendég

StátuszYou can say what you want about me as long as you pay me
Hozzászólás: 238
Azonosító: 258257
hát szerintem nincs annál sz*rabb érzés mikor párkapcsolatban vagy, nem vitáztok te szereted a másikat, a másik meg elhiteti vele, hogy szeret, majd egyszer csak hopp kiderül, hogy megcsalt. Nem tudok erről a kapcsolatról semmit (és lusta is vagyok utána nézni mivel annyira nem is érdekel, de véleményem az van és meg is osztom!) de azért ez elég gerinctelen, gyökér húzás volt a palitól. Tényleg, akit még sosem csaltak meg el se tudja képzelni, milyen lehet ücsörögni a szobádba a zsepieiddel és a kilos Nutellákkal, hogy mit tettél, hogy ezt érdemeld...
Szerintem ha van egy párunk, nem hűtlenkedjünk a másikkal, mert előbb utóbb úgyis kiderül, meg rossz lesz a lelkiismereted (már ha van lol)
de azért a csajszi se semmi, hogy így kipakolja a magánéletét...mondjuk az is lehetséges, hogy bánatában már nem tudott mit csinálni, vagy ennyire elkeseredett lenne? Nem tudom.
2017. augusztus 16. 20:42 #29
Maiko
Maiko
Hozzászólás: 1722
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Valószínű hirtelen felindulásból tette közzé. Ebben a helyzetben, a csalódottság keserű érzése miatt nem tud mindenki józanul gondolkodni. Bár nem ismerem a részleteket, teljesen megértem, és sajnálom, hogy át kell esnie ezen, elég retek dolog volt ez Dylantől.
2017. augusztus 16. 20:53 #30
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
nori-bb: hat ezaz..biggrin.gif
2017. augusztus 16. 22:02 #31
Cara Delevingne2017
Cara Delevingne2017
visszatérő vendég
Hozzászólás: 301
Azonosító: 265596
Sajnálom meg minden, de azért ezt nem kell kirakni!
2017. augusztus 16. 22:06 #32
jennette13
jennette13
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 266018
Én is elítélem azokat, akik megcsalják a párjukat, valóban ez a leggerinctelenebb dolog, amit tenni lehet egy kapcsolatban, de azért a csajon is látszik, hogy figyelemhiányban szenvedett. Amikor megcsal a pasim nem az instára rakok ki egy smink nélküli, "frappánsnak tűnő" szöveggel ellátott képet...
2017. augusztus 17. 15:07 #33
fuckingprincess
fuckingprincess
visszatérő vendég
Hozzászólás: 487
Csatolások: 13
Azonosító: 263883
Gerinctelen idióta.....az ilyen pasikat annyira megvetem hogy ez nem igaz
2017. augusztus 17. 15:27 #34
viky_is_a_penguin
viky_is_a_penguin
új tag

StátuszYou are what you eat, so I'm a slice of pizza
Hozzászólás: 26
Azonosító: 260785
Nem szeretem ezeket a megcsalás dolgokat én sem,viszont szerintem az sem rendjén való, hogy csak így megossza a közösségi oldalon azt, hogy megcsalták. Most mindenki utálni fogja(Dylant), mert ilyet tett ami jogos is, de mndjuk a csajt szimplán sajnálni fogják mert kiteregette a magánéletét... Jóformán max annyit kéne tudni, hogy szétmentek, nem azt, hogy miért s, hogy hogyan. A magánélet, az magánélet. És egyébként nem hinném, hogy a csajnak tényleg annyira fájna, ha így fotózgatja magát. Akit megcsalnak, szerintem nem egyből veszi a kezébe a telefont, hogy fotót csináljon és ország-világnak elmondja, hogy jajj de rossz megcsalták. Én inkább tartom ezt gerinctelen dolognak, hogy tudja, hogy felfordulás lesz ... És ez már részben rosszindulat. (kövezzetek meg ha nem így van én viszont ezt gondolom. )
1 felhasználónak tetszik: Syden
2017. augusztus 17. 15:46 #35
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
Hozzászólás: 962
Azonosító: 213748
Idézet (viky_is_a_penguin @ 2017.08.17. 15:27)
Nem szeretem ezeket a megcsalás dolgokat én sem,viszont szerintem az sem rendjén való, hogy csak így megossza a közösségi oldalon azt, hogy megcsalták. Most mindenki utálni fogja(Dylant), mert ilyet tett ami jogos is, de mndjuk a csajt szimplán sajnálni fogják mert kiteregette a magánéletét... Jóformán max annyit kéne tudni, hogy szétmentek, nem azt, hogy miért s, hogy hogyan. A magánélet, az magánélet. És egyébként nem hinném, hogy a csajnak tényleg annyira fájna, ha így fotózgatja magát. Akit megcsalnak, szerintem nem egyből veszi a kezébe a telefont, hogy fotót csináljon és ország-világnak elmondja, hogy jajj de rossz megcsalták. Én inkább tartom ezt gerinctelen dolognak, hogy tudja, hogy felfordulás lesz ... És ez már részben rosszindulat. (kövezzetek meg ha nem így van én viszont ezt gondolom. )

Igazad van! Bár azért elég undorító dolog ,ha valaki megcsalja a másikat így szerintem jó ha tudják az elvakult rajongók ,hogy milyen ember is az ,akiért oda vannak ,de nem ilyen képen kell kozolni a világgal... (Na meg jó figyelmeztetés a kovetkezonek ,hogy vigyázzanak vele azért)

A másik dolog ,hogy szerintem mint a ketten megérdemlig egymást ,mert: 1 Dylan megcsalta ezt a csajt ,ami undorító dolog és azzal ,hogy megcsalta azzal megis alázta egyben a csaját.. ( Mondjuk ,amióta volt róla az a cikk ,hogy a péniszét mutogassa azóta nem lepodom meg rajta ._. )
A csaj meg szerintem is direkt tette ki ezt a képet afféle bosszú ,hogy utálják Dylant..

Na meg ha engem csalt volna meg tuti nem raknék ki ilyen képet (ha fájna ,hogy ezt tette) mert ezzel megalázom magamat is szerintem ,hogy lássák az emberek milliói (a kovetoi na meg ,akikhez ez a kép elért) ,hogy elbánt vele stb.. unsure.gif
2017. augusztus 17. 15:46 #36
- törölt felhasználó -    
És ezt azért kellett nyilvánosan megosztani mert? Amikor meg a magánéletükben vájkálnak az újságírók az a baj.
2017. augusztus 17. 16:19 #37
Syden
Syden
visszatérő vendég

StátuszI don't belong to anyone but everybody knows my name
Hozzászólás: 320
Csatolások: 10
Azonosító: 261302
Nem védeni akarom, hisz ahogy ti sem, úgy én sem tudom a sztori részleteit. Azzal viszont nem értek egyet, hogy idejöttök és azzal nyomjátok tele a kommenteket, hogy mekkora idióta és milyen gerinctelen. Nyilván nem szép dolog, amit tett, sőt, de amíg nem tudjuk, hogy miért tette, addig nem kéne a porig alázni. Meg amúgy egyébként sem...
A megcsalás mocskos dolog, főleg így, három év után, de legyetek szívesek, ne szidjátok már csoportosan. Ha meg igen, fejezzétek ki kicsit szebben magatokat. Kösz.
2017. augusztus 17. 16:38 #38
eszti136
eszti136
ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ

Státuszthe future is bright, because we are in it.
Hozzászólás: 3306
Csatolások: 1063
Azonosító: 155335
Szegény lány. :/ Nagyon át tudom érezni, milyen, amikor az embert megcsalják. Lehetne védeni, hogy "nem tudjuk miért tette", de azt komolyan meg lehet magyarázni, ha más lányra mászik rá, vagy tudjuk mit csinál? Nem hiszem. Mondhat bármit, akkor is így marad. Ezen nem tud változtatni. Okokat pedig hiába keres rá. Megtörtént. Erre nincs magyarázat.
Szerintem Dayna pedig azért tette ki a képet, mert dühös volt Dylanre és valamilyen szinten bosszút akart állni. Gyerekesen hangozhat, de mint mondtam, tudom milyen a szitu.
2017. augusztus 17. 18:16 #39
viky_is_a_penguin
viky_is_a_penguin
új tag

StátuszYou are what you eat, so I'm a slice of pizza
Hozzászólás: 26
Azonosító: 260785
Miss.Vicious
Igen, épp ahogyan te én is undorítónak tartom a megcsalást. És igaz, amiket mondtál.
2017. augusztus 17. 19:19 #40
- törölt felhasználó -    
Most ezt minek kell kiírni istagramra, tarcsa meg 4 fal között.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok