Én őt kedveltem jobban az ikrek közül, mondjuk ettől függetlenül annyira nem voltam elragadtatva tőle sem, de ezek után végleg nem várok már tőle semmit. Gerinctelen, aljas dolog, amit tett.
A csaj viszont szerintem sincs a helyzet magaslatán, de ezt az intsás kirohanást betudom a kiborulásának, ami teljesen érthető ilyen helyzetben.
Dylan Sprouse megcsalta a barátnőjét
2017. augusztus 16. 19:53
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Sajnálom szegény lányt, foleg hogy emiatt mostmar a Dylan fanatikusok ot fogjak támadni. Mindig is Cole-t birtam jobban.. Dylan meg egy....
2017. augusztus 16. 20:02
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Undorító... csak ennyit tudok mondani, ez tényleg nagyon undorító...
2017. augusztus 16. 20:06
A csaj se lehet semmi, hogy ilyen szépen közzé teszi... Lehet azzal jönni, hogy nem ismerem, de ez a módszer elég gyerekes...
2017. augusztus 16. 20:37
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
hát szerintem nincs annál sz*rabb érzés mikor párkapcsolatban vagy, nem vitáztok te szereted a másikat, a másik meg elhiteti vele, hogy szeret, majd egyszer csak hopp kiderül, hogy megcsalt. Nem tudok erről a kapcsolatról semmit (és lusta is vagyok utána nézni mivel annyira nem is érdekel, de véleményem az van és meg is osztom!) de azért ez elég gerinctelen, gyökér húzás volt a palitól. Tényleg, akit még sosem csaltak meg el se tudja képzelni, milyen lehet ücsörögni a szobádba a zsepieiddel és a kilos Nutellákkal, hogy mit tettél, hogy ezt érdemeld...
Szerintem ha van egy párunk, nem hűtlenkedjünk a másikkal, mert előbb utóbb úgyis kiderül, meg rossz lesz a lelkiismereted (már ha van lol)
de azért a csajszi se semmi, hogy így kipakolja a magánéletét...mondjuk az is lehetséges, hogy bánatában már nem tudott mit csinálni, vagy ennyire elkeseredett lenne? Nem tudom.
Szerintem ha van egy párunk, nem hűtlenkedjünk a másikkal, mert előbb utóbb úgyis kiderül, meg rossz lesz a lelkiismereted (már ha van lol)
de azért a csajszi se semmi, hogy így kipakolja a magánéletét...mondjuk az is lehetséges, hogy bánatában már nem tudott mit csinálni, vagy ennyire elkeseredett lenne? Nem tudom.
2017. augusztus 16. 20:42
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Valószínű hirtelen felindulásból tette közzé. Ebben a helyzetben, a csalódottság keserű érzése miatt nem tud mindenki józanul gondolkodni. Bár nem ismerem a részleteket, teljesen megértem, és sajnálom, hogy át kell esnie ezen, elég retek dolog volt ez Dylantől.
2017. augusztus 16. 22:02
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Sajnálom meg minden, de azért ezt nem kell kirakni!
2017. augusztus 16. 22:06
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Én is elítélem azokat, akik megcsalják a párjukat, valóban ez a leggerinctelenebb dolog, amit tenni lehet egy kapcsolatban, de azért a csajon is látszik, hogy figyelemhiányban szenvedett. Amikor megcsal a pasim nem az instára rakok ki egy smink nélküli, "frappánsnak tűnő" szöveggel ellátott képet...
2017. augusztus 17. 15:07
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Gerinctelen idióta.....az ilyen pasikat annyira megvetem hogy ez nem igaz
2017. augusztus 17. 15:27
|
|
viky_is_a_penguinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 260785 offline
|
Nem szeretem ezeket a megcsalás dolgokat én sem,viszont szerintem az sem rendjén való, hogy csak így megossza a közösségi oldalon azt, hogy megcsalták. Most mindenki utálni fogja(Dylant), mert ilyet tett ami jogos is, de mndjuk a csajt szimplán sajnálni fogják mert kiteregette a magánéletét... Jóformán max annyit kéne tudni, hogy szétmentek, nem azt, hogy miért s, hogy hogyan. A magánélet, az magánélet. És egyébként nem hinném, hogy a csajnak tényleg annyira fájna, ha így fotózgatja magát. Akit megcsalnak, szerintem nem egyből veszi a kezébe a telefont, hogy fotót csináljon és ország-világnak elmondja, hogy jajj de rossz megcsalták. Én inkább tartom ezt gerinctelen dolognak, hogy tudja, hogy felfordulás lesz ... És ez már részben rosszindulat. (kövezzetek meg ha nem így van én viszont ezt gondolom. )
1 felhasználónak tetszik:
Syden
2017. augusztus 17. 15:46
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Idézet (viky_is_a_penguin @ 2017.08.17. 15:27)
Nem szeretem ezeket a megcsalás dolgokat én sem,viszont szerintem az sem rendjén való, hogy csak így megossza a közösségi oldalon azt, hogy megcsalták. Most mindenki utálni fogja(Dylant), mert ilyet tett ami jogos is, de mndjuk a csajt szimplán sajnálni fogják mert kiteregette a magánéletét... Jóformán max annyit kéne tudni, hogy szétmentek, nem azt, hogy miért s, hogy hogyan. A magánélet, az magánélet. És egyébként nem hinném, hogy a csajnak tényleg annyira fájna, ha így fotózgatja magát. Akit megcsalnak, szerintem nem egyből veszi a kezébe a telefont, hogy fotót csináljon és ország-világnak elmondja, hogy jajj de rossz megcsalták. Én inkább tartom ezt gerinctelen dolognak, hogy tudja, hogy felfordulás lesz ... És ez már részben rosszindulat. (kövezzetek meg ha nem így van én viszont ezt gondolom. )
Igazad van! Bár azért elég undorító dolog ,ha valaki megcsalja a másikat így szerintem jó ha tudják az elvakult rajongók ,hogy milyen ember is az ,akiért oda vannak ,de nem ilyen képen kell kozolni a világgal... (Na meg jó figyelmeztetés a kovetkezonek ,hogy vigyázzanak vele azért)
A másik dolog ,hogy szerintem mint a ketten megérdemlig egymást ,mert: 1 Dylan megcsalta ezt a csajt ,ami undorító dolog és azzal ,hogy megcsalta azzal megis alázta egyben a csaját.. ( Mondjuk ,amióta volt róla az a cikk ,hogy a péniszét mutogassa azóta nem lepodom meg rajta ._. )
A csaj meg szerintem is direkt tette ki ezt a képet afféle bosszú ,hogy utálják Dylant..
Na meg ha engem csalt volna meg tuti nem raknék ki ilyen képet (ha fájna ,hogy ezt tette) mert ezzel megalázom magamat is szerintem ,hogy lássák az emberek milliói (a kovetoi na meg ,akikhez ez a kép elért) ,hogy elbánt vele stb..
2017. augusztus 17. 15:46
És ezt azért kellett nyilvánosan megosztani mert? Amikor meg a magánéletükben vájkálnak az újságírók az a baj.
2017. augusztus 17. 16:19
|
|
Sydenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.11. Hozzászólás: 320 Csatolások: 10 Azonosító: 261302 offline
|
Nem védeni akarom, hisz ahogy ti sem, úgy én sem tudom a sztori részleteit. Azzal viszont nem értek egyet, hogy idejöttök és azzal nyomjátok tele a kommenteket, hogy mekkora idióta és milyen gerinctelen. Nyilván nem szép dolog, amit tett, sőt, de amíg nem tudjuk, hogy miért tette, addig nem kéne a porig alázni. Meg amúgy egyébként sem...
A megcsalás mocskos dolog, főleg így, három év után, de legyetek szívesek, ne szidjátok már csoportosan. Ha meg igen, fejezzétek ki kicsit szebben magatokat. Kösz.
A megcsalás mocskos dolog, főleg így, három év után, de legyetek szívesek, ne szidjátok már csoportosan. Ha meg igen, fejezzétek ki kicsit szebben magatokat. Kösz.
2017. augusztus 17. 16:38
|
|
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline
|
Szegény lány. :/ Nagyon át tudom érezni, milyen, amikor az embert megcsalják. Lehetne védeni, hogy "nem tudjuk miért tette", de azt komolyan meg lehet magyarázni, ha más lányra mászik rá, vagy tudjuk mit csinál? Nem hiszem. Mondhat bármit, akkor is így marad. Ezen nem tud változtatni. Okokat pedig hiába keres rá. Megtörtént. Erre nincs magyarázat.
Szerintem Dayna pedig azért tette ki a képet, mert dühös volt Dylanre és valamilyen szinten bosszút akart állni. Gyerekesen hangozhat, de mint mondtam, tudom milyen a szitu.
Szerintem Dayna pedig azért tette ki a képet, mert dühös volt Dylanre és valamilyen szinten bosszút akart állni. Gyerekesen hangozhat, de mint mondtam, tudom milyen a szitu.
2017. augusztus 17. 18:16
|
|
viky_is_a_penguinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 260785 offline
|
Miss.Vicious
Igen, épp ahogyan te én is undorítónak tartom a megcsalást. És igaz, amiket mondtál.
Igen, épp ahogyan te én is undorítónak tartom a megcsalást. És igaz, amiket mondtál.
2017. augusztus 17. 19:19
Most ezt minek kell kiírni istagramra, tarcsa meg 4 fal között.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.