Starity

Döntött a bíróság Taylor Swift szexuális zaklatási ügyében

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. augusztus 17. 21:41 #41
Dorinadd
Dorinadd
Always

StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1937
Csatolások: 0
Azonosító: 259598
Szerintem nagy ügyet csinál belőle. Ez az egész valóban legfeljebb egy dollárt ér.
2017. augusztus 18. 16:23 #42
- törölt felhasználó -    
Jajj istenem ez a csaj már megint a középpontba került... Mindenből nagy ügyet csinál. És akkor mi van? Letapizta? Igen, ez egy kellemetlen dolog, a legtöbb nő átesett már ilyenen, de azért oké, kellemetlen, viszont szerintem ezt le kell tudni annyival, hogy maguk között lerendezik egy veszekedéssel, aztán a csaj pedig megpróbálja elfelejteni ezt a kellemetlenséget. Nem pereskedni és 4 évig ezen rágódni, nem mellesleg meg megint ez kerül mindehova...
2017. augusztus 19. 23:48 #43
- törölt felhasználó -    
Egyáltalán nem túlzás a büntetés.Amit ez az ember csinált undoritó.Látszik Taylor-on,hogy nem érzi jól magát....Én megértem én is ezt tettem volna a helyében.Azt is megértem ha ezután megalázva érezte magát.
2017. augusztus 22. 10:58 #44
- törölt felhasználó -    
Az a komoly probléma, hogy az ehhez hasonló incidens ma már minden egyes nap előfordul hétköznapi emberekkel is. Ez az eset azért kapott most ekkora figyelmet, mert Taylorral történt. Nincs rendjén a dolog..Kétlem, hogy Taylor ennyit pereskedett volna, ha nem az Ő oldalán lett volna a tényleges igazság.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok