Döntött a bíróság Taylor Swift szexuális zaklatási ügyében
2017. augusztus 15. 16:51
Taylor ebbe szerelmes,Taylor abba szerelmes,Tayloral ez történt,Tayloral az történt.Ő egy énekes?A számairők kéne ennyit hallani nem ezekről.Lassan olyan lesz mint a Kardasienék... -.-
2017. augusztus 15. 17:05
|
|
Expectationsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.12. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 264282 offline
|
ki gondolta volna xd szegény Taylorka már megint a csúnya, gonosz férfiak áldozata xd
2017. augusztus 15. 17:51
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Aki szerint a tapizás nem nagy dolog, szó nélkül tűrné, hogy idegenek csak úgy megfogdossák, ha úgy tartja kedvük?
Mint korábban is írták, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kivel akar fizikai kontaktusba kerülni, és mint néhány komment is mutatja, egy ilyen ügy mellett fel kell szólalni, mert az emberekben nulla empátia van, és emiatt se mernek sokan kitálalni, ha ilyen, de sokkal durvább támadás is éri őket.
2017. augusztus 15. 19:04
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Istenem, annyira tudtam hogy élvezet lesz olvasni a kommenteket... pont itt a baj, ezért van az, hogy a szexuális molesztálást elkövetők jó része megússza büntetés nélkül, mert ennyi ember van, aki úgy gondolkodik, mint ahogyan azt a kommentek is bizonyítják... annyira látom, hogy kiből beszél a rosszindulat, meg kiből nem. Volt itt már bárki szexuális molesztálás áldozata? Nem? Az látszik. Itt nem arról van szó, hogy a buszon, véletlenül valaki hozzáért hátulról, itt tudatosan ki lett használva Taylor helyzete. Képet készített, fapofát kellett vágnia, nem volt olyan helyzetben, hogy lekeverjen egyet a csávónak, még ha azt is érdemelte volna! Joga van hozzá, hogy eldöntse, ki érhet hozzá, és ki nem, az meg, hogy ezért ki lesz nevetve, az egész egyszerűen csak elszomorító!
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. augusztus 15. 19:21
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Még csodálkoznak az emberek ha a nemi erőszak áldozatok nem tesznek feljelentést hiába ők az áldozatok de őket teszik felelősé vagy nem hisznek nekik. Tavaly egy nemi erőszak áldozatának azt mondta a bíró a tárgyaláson jobban össze kellett volna szoritania a lábát, Dubaiban egy angol nőt letartóztattak miután feljelentést tett mert egy férfi megerőszakolta házasságon kivül létesített szexuális kapcsolatot így börtönben a helye az már mindegy hogy nem önszántából Gureka10 igazad van ha valaki más lenne nem támadnák ennyire és nem neveznék hazugnak. Az erőszak áldozatainak ép elég feldolgozni a történteket semmi szükség idióta beszólásokra marháktól akik hazugnak nevezik őket és őket teszik felelőssé a történtekért
2017. augusztus 15. 19:34
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Számomra elég kiábrándító elolvasni egy-két kommentet, sajnos az ehhez hasonló gondolkodás miatt is tart ott a világ ahol. Félre kéne tenni azt a tényt, hogy Taylorról van szó és meglátni a valódi lényegét és jelentőségét ennek az egésznek. Bizony, nagyon sokan vannak, akik ehhez hasonló vagy még durvább zaklatásnak vannak kitéve nap mint nap és nem mernek felszólalni, beszélni róla vagy ha megteszik, akkor őket teszik felelőssé. De Taylor megtette és még ha itt néhány embernek lényegtelennek és túlzásnak is tűnik az egész, egyáltalán nem az. Ki tudja, rajta kívül hány áldozata volt még ennek a féregnek?
És jól olvastam, hogy valaki szerint a pénzért csinálta? Elolvastad? Jelképes 1 dollár kártérítést kapott.
És jól olvastam, hogy valaki szerint a pénzért csinálta? Elolvastad? Jelképes 1 dollár kártérítést kapott.
2017. augusztus 15. 19:47
|
homervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 134354 offline
|
Rosa82 taylor kisasszonyt senki sem erőszakolta meg. Megfogták a fenekét! Érted?
A normális ilyenkor az ha az illető kap egy nagy pofont, vagy swift helyzetéből ki indulva ráküldi a gorilláit. Helyette hatalmas bírósági tárgyalás, média visszhang, és leányzo elképesztő önsajnáltatása. Meg szegényt lelkileg tönkretette az eset:) Jézus mária.
Ha nem érzed a különbséget a valódi erőszak, és egy részeg ember s.gg markolászása között, akkor nálad van a nagy baj.
A normális ilyenkor az ha az illető kap egy nagy pofont, vagy swift helyzetéből ki indulva ráküldi a gorilláit. Helyette hatalmas bírósági tárgyalás, média visszhang, és leányzo elképesztő önsajnáltatása. Meg szegényt lelkileg tönkretette az eset:) Jézus mária.
Ha nem érzed a különbséget a valódi erőszak, és egy részeg ember s.gg markolászása között, akkor nálad van a nagy baj.
2017. augusztus 15. 20:02
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Gyerekek. Itt szo sincs megeroszakolasrol. A feneket megfogtak. Ezrekkel tortenik meg naponta meg is lesz@rja a birosag magasrol es senki eletet nem teszi tonkre egy fenek tapi. (Tudom h senkiek semmi joga hozzanyulni, de hagyjuk mar h tonkretette az eletet)
2017. augusztus 15. 20:09
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Szerintem is kicsit túl lett tolva ez az eset. Engem is mérhetetlenül felháborít, ha vki másokat fogdos, ritka gusztustalan megnyilvánulás, de sztem ilyenkor egy visszakézből adott pofon, vagy Taylor esetében a biztonságiak bevetése bőven elegendő retorzió lett volna. Az ilyen történések sajnos mindennaposak, de szerintem nem érik el egy bírósági tárgyalás szintjét; mint ahogy az sem számít testi sértésnek, ha vki sípcsonton rúg.
2017. augusztus 15. 20:55
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Mindenhol azt írják a hírportálok, hogy mennyire erős és mennyire bátor nő ez a Taylor Swift, én meg nem győzöm forgatni a szemem. Ariana Grande koncertjén bombát robbantottak, Keshát a saját producere erőszakolta meg nem is egy alkalommal, Avril Lavigne a Lyme-kór miatt majdhogynem elveszítette az egész karrierjét, Taylor Swiftnek meg megfogták a fenekét. Szerintem érezni a különbséget.
Ha egy jóképű, milliárdos sztárficsúr tette volna, nem zavarta volna őt a dolog.
Érzem, hogy a következő lemezen lesz egy dal, amit erről az esetről írt, hiába vagy 4 éve történt, a médiaszenzáció friss és ezt ki kell használnia. Mindig mindennek akkora feneket kerít, és ez az, amit ki nem állhatok benne.
Ha egy jóképű, milliárdos sztárficsúr tette volna, nem zavarta volna őt a dolog.
Érzem, hogy a következő lemezen lesz egy dal, amit erről az esetről írt, hiába vagy 4 éve történt, a médiaszenzáció friss és ezt ki kell használnia. Mindig mindennek akkora feneket kerít, és ez az, amit ki nem állhatok benne.
2017. augusztus 15. 21:58
|
|
xx_kyla_xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 110 Csatolások: 1 Azonosító: 265070 offline
|
Ugyanmár, csak azért mert ő Taylor Swift, már mennek is a bíróságra. Én adtam volna egy nagy pofont és elhúztam volna onnan. Vagy Taylor esetében ráküldeni a biztonságiakat. Akkor sem ekkora ügyet csinálni belőle.../ráadásul 4 éve/
bestdamnfan: teljesen egyetértek.
bestdamnfan: teljesen egyetértek.
2017. augusztus 15. 22:26
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Szerintem max a fenekét megfogta, de nem nyúlt be a szoknyája alá. De tényleg a képen úgy néz ki, mintha még örülne is neki
Megoldhatta volna egy pofonnal, vagy ott hagyja. Eléggé túl reagálta ezt.
2017. augusztus 15. 23:31
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Nem mintha támogatnám a nőkkel szembeni tiszteletlenséget, mert valóban elég nagy bunkóság csak úgy összefogdosni valakit az illető engedélye nélkül, mintha szerencsétlen csak valami zöldség vagy gyümölcs lenne a piacon. De azért vannak ebben az ügyben erős túlzások... Lelkileg tönkretette őt az incidens? Hagyjuk már. Nem szabad szó nélkül elmenni az ilyen esetek mellett, de négy éves pereket csapni meg életre szóló sebekről beszélni szerintem már nevetséges.
2017. augusztus 16. 00:17
És amíg a művésznőt taperálta az idegen faszi, a testőr Lúdas Matyit olvasott? Neki kellett volna lekoptatni azt az embert, elvégre ezèrt kapja a mánit.
Btw ez iszonyatosan túl lett reagálva. Nem értem mièrt kell eljátszani a hattyú halálát. Én sem örülnék neki ha valaki letapizna,de ezért nem pereskedni kell, hanem visszakézből akkora pofont adni az úriembernek, hogy a fal adja a másikat.
Btw ez iszonyatosan túl lett reagálva. Nem értem mièrt kell eljátszani a hattyú halálát. Én sem örülnék neki ha valaki letapizna,de ezért nem pereskedni kell, hanem visszakézből akkora pofont adni az úriembernek, hogy a fal adja a másikat.
2017. augusztus 16. 08:00
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Attól még hogy több barátja volt nem érdemli ezt. Elég gyakori probléma ez, lehet hogy hihetetlennek hangzik de én még soha nem mentem el úgy bulizni hogy ne taperoltak volna le hasonlò vagy durvább módon mint Taylort. Ez egy komoly probléma és minden tiszteletem az övé hisz kiállt egy olyan jelenség mellett ami szinte "normálissá' vállt sok nő életében.
2017. augusztus 16. 08:43
|
|
CeCeLovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 241240 offline
|
Na ezért különb mindenki másnál.
Míg a többi sztárocska magamutogatás és seggrázás által jut reflektorfénybe, addig Taylor mindenért megdolgozott, és nem hiszem , hogy az egy dolláron van a hangsúly, amikor tisztán látszik, hogy nem ez az üzenet. Meg akarta ragadni a lehetőséget, hogy szembesítse a világot, hogy nagyon sok nőt és gyereket inzultálnak szexuálisan. Segíteni akart. És nem, nem ezt veszik észre a mélyen tisztelt kommentelők, hanem hogy jaj most nagyon megérte, meg hogy ennyiért ők is molesztálnák Taylort. Gondoltam. Most meg majd jön a dolog azon része, hogy most minek ugrál, rengeteg pasi fogdosta stb... Szègyenlem magam előre is. Egyes emberek még az önmaguk kiszolgálására is lusták, de a net előtt ugye jó trollkodni valakin, aki el is ért valamit az életében, és annyi szervezetnek adakozik, amennyinek csak tud. Tényleg nagyon vicces az egy dollár.
Míg a többi sztárocska magamutogatás és seggrázás által jut reflektorfénybe, addig Taylor mindenért megdolgozott, és nem hiszem , hogy az egy dolláron van a hangsúly, amikor tisztán látszik, hogy nem ez az üzenet. Meg akarta ragadni a lehetőséget, hogy szembesítse a világot, hogy nagyon sok nőt és gyereket inzultálnak szexuálisan. Segíteni akart. És nem, nem ezt veszik észre a mélyen tisztelt kommentelők, hanem hogy jaj most nagyon megérte, meg hogy ennyiért ők is molesztálnák Taylort. Gondoltam. Most meg majd jön a dolog azon része, hogy most minek ugrál, rengeteg pasi fogdosta stb... Szègyenlem magam előre is. Egyes emberek még az önmaguk kiszolgálására is lusták, de a net előtt ugye jó trollkodni valakin, aki el is ért valamit az életében, és annyi szervezetnek adakozik, amennyinek csak tud. Tényleg nagyon vicces az egy dollár.
2017. augusztus 16. 10:32
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Homer általánosságba beszéltem a sok okos ember reakciójáról ha nők ellen követnek ellen erőszakot. Az erőszak nem csak magát a szexuális aktust jelentheti bármilyen olyan cselekedett amibe a másik fél nem egyezett bele erőszak és bűntetni kell de ezek szerint egyes emberek itt úgy vélik tök normális ha egy idegen pasi a nők csupasz hátsóját tapogatja mert joga van hozzá a nő meg fogja be. Ha meg lepofozta volna a fickót mindenki előtt a pasi simán feljelentheti testi sértésért ráadásul tanúi is lettek volna. Szánalmas hogy olyan világban élünk ahol a férfi nyiltan fogdoshat egy nőt engedély nélkül és még a nő reagálja túl meg szánalmas a viselkedése de mit csodálkozok ilyen kommentek után de abba nem gondol bele senki ha a szőnyeg alá söprik azzal gyakorlatilag azt mondják teljesen rendben van ha egy férfi engedély nélkül fogdos egy nőt
2017. augusztus 16. 17:03
|
|
Xabi03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.31. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 263371 offline
|
Mennyi buta ember van itt...
Az eset 2013-ban történt. Egy Meet and Greet-en. A képen látszik hogy Taylor a mellette álló nő felé húz és hogy a szemeiben is látszik a félelem. Nem szólt semmit, hisz több száz rajongó állt sorban hogy találkozzon vele. Így folytatta.
2015-ben is turnézott. A színpad egy méterre volt a közönségtől. Régebben mindig lement a közönséghez, velük táncolt, akkor nem. Videó is van róla hogy egy fan megfogja bokáját és nagyon megrémül.
Több ezer ilyen eset van évente és nem merik jelenteni mert... A komment szekció tökéletes példa. "cssk a fenekét fogta meg, a hírnevét védi" stb.
De ha Ariana Grande vagy Selena Gomez lett volna az áldozat akkor mindenki sajnálná őket.
Az emberek támogatnak mindenkit addig amíg az a valaki nem Taylor. Undorító.
Az eset 2013-ban történt. Egy Meet and Greet-en. A képen látszik hogy Taylor a mellette álló nő felé húz és hogy a szemeiben is látszik a félelem. Nem szólt semmit, hisz több száz rajongó állt sorban hogy találkozzon vele. Így folytatta.
2015-ben is turnézott. A színpad egy méterre volt a közönségtől. Régebben mindig lement a közönséghez, velük táncolt, akkor nem. Videó is van róla hogy egy fan megfogja bokáját és nagyon megrémül.
Több ezer ilyen eset van évente és nem merik jelenteni mert... A komment szekció tökéletes példa. "cssk a fenekét fogta meg, a hírnevét védi" stb.
De ha Ariana Grande vagy Selena Gomez lett volna az áldozat akkor mindenki sajnálná őket.
Az emberek támogatnak mindenkit addig amíg az a valaki nem Taylor. Undorító.
2017. augusztus 17. 14:24
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
Xabi03... Ez a koment minden ami epp a fejembe van! Egy-egy koment lejebb mar olyan szinten undorito hogy hanyingerem van ezektol az emberektol. Mueller egy olyan dolgot vett el tolunk es tole amit nem hiszem hogy valaki is vissza tud adni.
A lejebb levo negativ komentelok legyen fiu vagy epp lanynak mondanam hogy anyukatok sirna ha latna a komentetek...
A lejebb levo negativ komentelok legyen fiu vagy epp lanynak mondanam hogy anyukatok sirna ha latna a komentetek...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.