Néhány évvel az utolsó epizód után a valóságshow-szereplők ismét összejöttek, hogy immár megállapodott, komoly felnőttekként bizonyítsák ugyanolyan partiállatok-e, mint egykoron.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újraegyesülnek a Jersey Shore szereplői
2017. augusztus 15. 08:43
Nem volt több értelme ennek a sorozatnak se, mint a hazai Való Világnak. Bár mondjuk ezt még szerettem is nézni. Emiatt pedig kíváncsi vagyok milyenek most a szereplők
2017. augusztus 15. 12:41
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Sose néztem egy valóságshowt sem, de azt kell mondjam a Jersey Shore nekem is nagyon tetszett és szerettem minden évadot, így én is kíváncsi vagyok milyen lesz az újraegyesülés. ^.^
2017. augusztus 15. 21:39
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Sosem láttam belőle egy részt sem, de mindig örömmel tölt el az, ha valamelyik sorozat tagjai újraeggyesülnek.
2017. augusztus 15. 23:32
|
|
Zsófii_kavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 141910 offline
|
A Jersey Shore volt az igazi, minden részét láttam, mindenki egyéniség volt, a később készült utánzatok viszont botrányosan rosszak, a szereplők majmok. Kíváncsi vagyok mit hoz össze ebben a műsorban az utánozhatatlan csapat.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: