Teen Choice Awards 2017: Ők a nyertesek!
2017. augusztus 15. 02:30
|
|
Lanellaʚ♡ɞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 1022 Csatolások: 0 Azonosító: 255197 offline
|
megcsináltuk, Arianatorok!
és még mennyi mindent fogunk elérni.. és persze Camzinak is gratulálok teljes szívből, megérdemelte ő is! na meg igazából mindenkinek nagy gratula:')
2017. augusztus 15. 10:51
|
|
ILOVEMINYOONGIúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 266054 offline
|
HOL VAN A BTS EMBEREK???
2017. augusztus 15. 14:55
A cikk író kicsit lehetne figyelmesebb, nem szép dolog kihagyni egy nyertest a listáról
Igaz én nem vagyok BTS fan, de ha már egyszer nyertek akkor itt lenne a helyük.
2017. augusztus 15. 18:23
|
punkrockraquelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266066 offline
|
Az egész show egy nagy kamu.A szavazatok nem is számítanak, a producerek választanak nyertest. Amit meg a Dolan ikrekkel csináltak.....gusztustalan.
2017. augusztus 15. 21:01
|
|
Afrodité22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.18. Hozzászólás: 6 Csatolások: 1 Azonosító: 196298 offline
|
BTS-t "kedves cikkírónk" kifelejtette? ><
2017. augusztus 15. 21:26
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Harry Styles mióta mozog rock szakmában? He?
Legjobb internetes zenész Jake Paul?? Ó jézusom, ezt nem mondjátok komolyan!
azzal a dallal lett ennyire felkapva amiben a szerencsétlen Alissa-t oltogatja, addig énekesi karrierjének se híre se hamva nem volt (vagyis szerintem) erre most, oltsuk be a megcsalt volt nőmet egy spanyol ikerpárral mert mért' ne végül is...meg a testvérünket is g*ecizzük végülis nem ő támogatott minket, nem, neem, de a hátán felkapaszkodni jó...
jó ég...
de még mindig harry styles a döbbenet
Legjobb internetes zenész Jake Paul?? Ó jézusom, ezt nem mondjátok komolyan!
azzal a dallal lett ennyire felkapva amiben a szerencsétlen Alissa-t oltogatja, addig énekesi karrierjének se híre se hamva nem volt (vagyis szerintem) erre most, oltsuk be a megcsalt volt nőmet egy spanyol ikerpárral mert mért' ne végül is...meg a testvérünket is g*ecizzük végülis nem ő támogatott minket, nem, neem, de a hátán felkapaszkodni jó...
jó ég...
de még mindig harry styles a döbbenet
2017. augusztus 15. 22:20
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Family Guy, Selena, Emma Watson.
Gratulálok nekik!
2017. augusztus 15. 23:41
Oda képzelem a lista végére a BTS-t is. Ha már kifelejtették.
♡
2017. augusztus 16. 07:57
Zara nem nyert:( Nembaj, az én szemembe ő nyerte meg
2017. augusztus 16. 09:46
Idézet (punkrockraquel @ 2017.08.15. 18:23)
Az egész show egy nagy kamu.A szavazatok nem is számítanak, a producerek választanak nyertest. Amit meg a Dolan ikrekkel csináltak.....gusztustalan.
Igazad van. De mi történt a Dolan ikrekkel?
2017. augusztus 16. 12:35
|
|
BeatlesFan9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 253794 offline
|
Wonder Woman, A szépség és a szörnyeteg, A galaxis őrzői vol. 2., The Flash, Spider-Man: Homecoming és Szenilla nyomában
És persze a színészeknek, akik ezekben a csodákban szerepeltek és elnyerték méltó jutalmukat
És persze Melissának is gratulálok
És persze a színészeknek, akik ezekben a csodákban szerepeltek és elnyerték méltó jutalmukat
2017. augusztus 19. 16:19
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
A Spidermannek örülök nagyon
De komolyan nem találtak rockabb zenét Harry Stylesnál és az Imagine Dragonsnél? wtf
És persze... BTS *w* Nem vagyok akkora fan, de OMO
De komolyan nem találtak rockabb zenét Harry Stylesnál és az Imagine Dragonsnél? wtf
És persze... BTS *w* Nem vagyok akkora fan, de OMO
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: