Előkerültek a valóságshow-sztárról régebbi fotók, amik 21 éve készültek róla.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem fogsz hinni a szemednek! Így nézett ki Kim Kardashian 15 évesen
2017. augusztus 13. 15:37
|
|
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline
|
Harmadikként megírhatom én is a cikket?
http://starity.hu/magazin/69811-nem-fog-rajta-az-ido-igy-nezett-ki-15-evesen-kim-kardashian/
http://starity.hu/magazin/69811-nem-fog-rajta-az-ido-igy-nezett-ki-15-evesen-kim-kardashian/
2017. augusztus 13. 15:53
A "Minden héten egy Khardasian cikk" szlogen, megváltozott arra, hogy "Minden héten ugyanaz a Khardasian cikk" ?
2017. augusztus 13. 17:12
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
HaEun nem csak te, nyugi.
2017. augusztus 13. 17:14
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Most megyek elbújok az ágy alá, hogy mindjárt 16 leszek és nincs giga seggem meg a jövőben nem tervezem plasztikáztatni magam.... Csak tudnám miért tartják őt szépnek. Mondjuk 15 évesen még jól is nézett ki, talán felfedezhető rajta némi természetesség.
2017. augusztus 13. 17:14
|
|
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 offline
|
Én sem tudom hogy mit esznek rajta
2017. augusztus 13. 18:08
Hol van most az a nagy szelektálási szabály, ami szerint ugyanarról a dologról nem lehet több cikket megjelentetni? Vagy az csak a kis kezdőkre vonatozik, akik még veszik a fáradságot, hogy hosszú, tartalmas cikkeket írjanak és körbejárják, hogy valaki elsütötte-e már ezt az ötletet?
Miféle színvonalromlás van ezen az oldalon?!
Először bejött az a rengeteg fogyós, gombás és szőrtelenítős ábrával teli reklám, amiket ha blokkolni próbált az ember, kapott a képébe egy olyan vastag "kapcsold ki a reklámblokkolót" sávot, ami kitakarta a fél képernyőt, most meg ugyanazt írjátok meg többször is? Mi van veletek? O.o Eddig ez egy igényesebb hely volt.
2017. augusztus 13. 18:37
Idézet (Gothic01 @ 2017.08.13. 18:08)
Hol van most az a nagy szelektálási szabály, ami szerint ugyanarról a dologról nem lehet több cikket megjelentetni? Vagy az csak a kis kezdőkre vonatozik, akik még veszik a fáradságot, hogy hosszú, tartalmas cikkeket írjanak és körbejárják, hogy valaki elsütötte-e már ezt az ötletet?
Először bejött az a rengeteg fogyós, gombás és szőrtelenítős ábrával teli reklám, amiket ha blokkolni próbált az ember, kapott a képébe egy olyan vastag "kapcsold ki a reklámblokkolót" sávot, ami kitakarta a fél képernyőt, most meg ugyanazt írjátok meg többször is? Mi van veletek? O.o Eddig ez egy igényesebb hely volt.
Kár, hogy csak az volt.
Nagyon igazad van.
De vigyázz, mert ha nem tetszik nekik a hozzászólásod törlik ezt is.
2017. augusztus 13. 18:50
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Nadj Dániel @ 2017.08.13. 17:36)
Most ez kit érdekel.
Akit igen, az úgy is követi a közösségi oldalakon... Akit meg nem, azt itt se fogja érdekelni
Pasi szemmel nézve ez a nő, egy ronda múmia... 15 évesen meg tök átlagos volt.
2017. augusztus 13. 18:55
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Ha szembe jönne velem valaki, aki így néz ki, és megkérdezném hogy hány éves, és véletlenül azt mondaná, hogy 15, asszem megölném magam
2017. augusztus 13. 19:51
Idézet (Gothic01 @ 2017.08.13. 18:08)
Bármennyire is kedvellek, a nyersséged miatt a hozzászólásaiddal az esetek többségében nem értek egyet... Na ez nem egy ilyen alkalom. Örülök, hogy leírtad ezt és nem nekem kellett.
Úgy érzem, kezd az oldal visszaesni a 2011-es színvonalára, amikor 3 mondatos igénytelen cikkek voltak (vagy épp nem voltak) megfogalmazva és még az akkori 13 éves kis idióta énem sem azért járt fel, hogy cikkeket olvasson, hanem, hogy elbaromkodja az időt a beszélgetős topikokban és hetente egyszer balhézzon egyet (hogy aztán kitiltsák, jupí). Azt vettem észre, hogy a tagok sokkal normálisabbak, mint akkoriban mi voltunk, kevesebb a szimpla tagok közti balhé (hála a beszélgetős topikok felszámolásának), viszont képbe jöttek a szimpla tag-moderátor nézeteltérések. Amikor én még csak elkezdtem használni ezt az oldalt, a moderátorok nem éltek vissza a hatalmukkal (vagy csak nem tűnt fel), na de a szimpla tagok sem álltak le szemétkedni velük. Ha egy moderátor azt mondta, hogy "ha még egyszer balhézol, tiltalak", akkor vagy meghúztad magad, vagy tiltva lettél, nem volt mese. Nem voltak olyanok, hogy "eh, nekem nem tetszik ez a hozzászólás, törlöm", csak olyan volt, hogy "ez egy valaki számára sértő hozzászólás" és azért törlik.
Mindegy, amit ebből ki akartam hozni, az az, hogy teljes mértékben egyetértek veled, csökken az oldal színvonala.
2017. augusztus 13. 20:50
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
sztem egy darabig nem is jövök fel ide.. megbeszélem a barátokkal hogy majd facen beszélgessünk inkább. eléggé idegesítő hogy mikor feljövök mindenhol ezeket a libákat látom
2017. augusztus 13. 20:54
Én már sokszor láttam ezt a képet,de szerintem semmi különös nnincs benne.Tökre átlagosan nézett ki,most meg mint egy.....na nemtudom mihez hasonlítani,ez már régen rossz
2017. augusztus 13. 21:19
Idézet (khalifa @ 2017.08.13. 18:37)
De vigyázz, mert ha nem tetszik nekik a hozzászólásod törlik ezt is. 
Nem nagy ügy, már megszoktam
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: