Kylie Jenner szerint rajongói nem tudják, hogyan kell használni a TV-t
2017. augusztus 12. 15:54
Rég láttam ilyen béna reklámot. Úgy tűnik, azt hiszi, hogy az emberek nem tudják, hogyan kell használni a TV-t.
2017. augusztus 12. 16:44
|
|
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 offline
|
Ez a nő tényleg hülye úr isten
Hogy kell használni a Tv-t ? le ülsz oszt nézed
de szerintem inkább a Tv használ minket.
Hogy kell használni a Tv-t ? le ülsz oszt nézed
de szerintem inkább a Tv használ minket.
2017. augusztus 12. 17:42
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Ahogy díszes családjának többi tagja, úgy Kylie se egy IQ-ninja, ami eddig is világos volt, de ez a dolog csak poénos és figyelemfelkeltő akart lenni. Nekem nem úgy jött le, hogy azt gondolnák, az emberek nem tudják kezelni a tv-t. Ezt abszolúte nem venném magamra, ha a rajongói táborát erősíteném. Amúgy nem lenne rossz, ha az emberek tényleg nem tudnák kezelni azt az agyrohasztó készüléket.
2017. augusztus 12. 17:46
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Na jóó... xdd
2017. augusztus 12. 19:40
Mi lesz a következø részben?? Hogy mikrózz magadnak popcornt?? Vagy tableten hogy hallgass zenét???? Esetleg a pislogásról?
2017. augusztus 13. 02:49
|
|
Annie13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.18. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 263733 offline
|
Nem vagyok Kylie rajongó,de ezzel szerintem nem lenézni akar minket.Ez csak egy reklám,amiről azt hitték hogy vicces meg kreatív lesz,de sajnos nem sikerült nekik : )
2017. augusztus 13. 03:32
|
|
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 offline
|
legközelebb mit magyaráz el? hogyan nyomjam le a kilincset vagy mi?XD
2017. augusztus 13. 09:47
|
|
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline
|
Nem ő a hülye egyébként. Csak azt akarja bemutatni, hogy nem csak a telefon létezik, de ja. Végül is éljünk snapchatben, meg twitteren, meg instán. Adom. Hajrá generáció...
2017. augusztus 13. 09:47
" csak minden hátulütő nélkül élvezni a showt." - Persze mert a tv nem akar minden szennyet letuszkolni a torkunkon, vagy belénk verni más véleményét, termék megjelenítésekkel befolyásolni, esetleg az ilyen műpicsák miatt elhitetni, hogy az ő életük a normális. Áhh dehogy.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: