Rengeteg váratlan fordulatnak lehettek tanúi a Shadowhunters rajongói a második évad tizenkilencedik részében. A széria eheti epizódját Bryan Q. Millernek köszönhetjük, aki exkluzív interjút adott, illetve említést tett a jövőheti évadzáróról is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Exkluzív interjút adott a Shadowhunters eheti részének írója
2017. augusztus 12. 10:13
2017. augusztus 12. 10:18
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
De Maleckel mi lesz?!
2017. augusztus 12. 13:07
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Én vagyok az egyedüli, aki nem shippeli Claryt és Jacet?
Egyébként nagyon remélem, hogy Sebastiant vissza fogják hozni valamilyen úton-módon, mert ha nem, akkor számomra vége lesz a sorozatnak, a könyvet már én sem veszem alapul.
Egyébként nagyon remélem, hogy Sebastiant vissza fogják hozni valamilyen úton-módon, mert ha nem, akkor számomra vége lesz a sorozatnak, a könyvet már én sem veszem alapul.
2017. augusztus 12. 14:26
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Már nagyon várom a finálét, csak sajnálom, hogy utána sokat kell majd várni a 3. évadra! Clacenek örülök, de még jobb lenne Raphabelle, de az igazi akkor is Malec!
Simon meg mehet Maiaval...nem bánom, csak "maradjon távol" a többiektől, mert őt nem igazán bírom!
2017. augusztus 12. 15:47
|
ramsaysbaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 261380 offline
|
Egyetértek veled ScreamQueen.
2017. augusztus 13. 15:41
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Sebastian szerepel az évadzáróban.
Úgyhogy ezzel nem lesz gond. Hogy utána mi lesz, az jó kérdés. Clace-t én sem shippelem annyira. Sokkal inkább Malec fan vagyok. Tetszett amúgy az utolsó előtti rész, de az évadfinálé trailere meg még jobban.
2017. augusztus 14. 22:06
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Végre Clace
remélem Raphael és Izzy összejönnek, már régóta szurkolok nekik, és Malec is béküljön ki
Remélem az évadzáró nagyon jó lesz, kíváncsi vagyok már a 3. évadra is
Esküszöm ez a sorozat egyre jobb,nagyon imádom
Remélem az évadzáró nagyon jó lesz, kíváncsi vagyok már a 3. évadra is
Esküszöm ez a sorozat egyre jobb,nagyon imádom
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: