Jessica új, immáron harmadik középlemezével hivatott megünnepeli debütálásának tizedik évfordulóját.
A teljes cikkhez kattints ide!
#KPOP: Tízéves évfordulót ünnepel Jessica
2017. augusztus 09. 20:55
Imádom Jessicát, és még mindig fáj a szívem a kilépése miatt. De annak örülök, hogy még mindig képes sikereket sikerekre halmozni, és hogy boldog a mostani életével, végtére is csak ez számít. A szám nagyon tetszik, Jessica hangja még mindig fantasztikus, a klipnek pedig szerintem csodálatosan megragadó hangulata van. :3♡ Fantasztikus lett, mint mindig. c:
2017. augusztus 10. 20:09
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Legalább annyira vártam Jessica visszatérését, mint az SNSD-jét. ^^ Hát el kell mondanom, az előző projekt dala, az It's Spring, amit a születésnapja alkalmából adott ki, kellemes volt ugyan, de semmi különleges. A Summer Storm-ot viszont annyira jó hallgatni, hogy leírhatatlan!! Imádom azt az érzést, amit kivált belőlem. A klip meg csak dob a dolgon, igazán esztétikus, ahogy a színes, boldog múltból átvált a szürke, szomorkás jelenbe. A szövege is, wooow.
Ezt vártam tőle! A kirúgása nagyon fáj, de reménykedek benne, egyedül megvan és a barátjával boldogan élnek. :3 Naggggyon szeretem ezt a nőt~♥
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: