A Fantiago ügynökség új lánycsapatnak adott lehetőséget a debütálásra és a bizonyításra – bemutatkozott a Weki Meki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hallgasd meg a Weki Meki bemutatkozó dalát!
2017. augusztus 09. 19:55
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Nem vagyok egy nagy Kpop guru, de nekem kifejezetten tetszett. Fiatalos, vidám, pörgős, csajos, olyan kis laza, jól esik hallgatni
1 felhasználónak tetszik:
exoverdose
2017. augusztus 09. 20:51
Nekem nagyon tetszik. Szimpatikusak a lányok, jó mozgásuk van, és tetszik a szám is. :3 Ma este még meghallgatom az egész albumot, az biztos. c:♡
2017. augusztus 09. 21:14
Kellemesen csalódtam a lányokban, szinte biztos voltam benne, hogy egy újabb cuki lánybandaként fognak debütálni, de nem.
Remélem a továbbiakban is ezt a stílust fogják képviselni.
Az albumon található dalok is elnyerték a tetszésemet, örülök nekik.
De ez a Weki Meki név nekem nagyon nem...
Nem tudtak már valami menőbbet kitalálni?
Mellesleg nem tudom ki találta ki, hogy kopizták a Blackpinket. XD ég és föld.. Azért mert nem az a cuki lánycsapat, mint a többség?
Az albumon található dalok is elnyerték a tetszésemet, örülök nekik.
De ez a Weki Meki név nekem nagyon nem...
Mellesleg nem tudom ki találta ki, hogy kopizták a Blackpinket. XD ég és föld.. Azért mert nem az a cuki lánycsapat, mint a többség?
2017. augusztus 09. 22:12
A hangjuk jó és mindegyik lány szép, de ez a szám nagyon nem jön be...
2017. augusztus 10. 00:40
Weki Meki :'DD Mondjuk jobb, mint az i-Teen Girls. Egyébként nem is tudtam, hogy most debütálnak, kicsit le vagyok maradva...
Ez a dal nem igazán tetszik, viszont a többit mindenképpen meg fogom hallgatni, mivel Yoojungot és Doyeont is nagyon szeretem, és a többi lány is szimpatikus. És mint mindig, #YoojungSlayedIt.
Ez a dal nem igazán tetszik, viszont a többit mindenképpen meg fogom hallgatni, mivel Yoojungot és Doyeont is nagyon szeretem, és a többi lány is szimpatikus. És mint mindig, #YoojungSlayedIt.
2017. augusztus 10. 20:28
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nekem nem szimpatikus a csapat egyelőre. :\ A dal nem rossz, elsőre különlegesebbnek tűnt, de annyira mégsem az. A Weki Meki pedig állandóan a McDonalds-ra emlékeztet, nem tehetek róla.. xdd Amit sajnálok, hogy nagyjából három tagot nyomatnak végig; Doyeon-t, Yoojung-ot meg még egy lányt, akit nem ismerek. Elhiszem, hogy az I.O.I miatt az ő nevüket sokat tudják, már rendelkeznek rajongói táborral, ezért ki kell használnia ezt a cégnek, de a többiek teljesen háttérbe szorultak. :\ Pedig biztosan vannak tehetséges egyedek közöttük, nem hiába kerültek be a csapatba, nem?
2017. augusztus 19. 13:55
|
|
Toffifyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.27. Hozzászólás: 416 Csatolások: 0 Azonosító: 254314 offline
|
Idézet (Hana-chanxX @ 2017.08.10. 20:28)
Nekem nem szimpatikus a csapat egyelőre. : A dal nem rossz, elsőre különlegesebbnek tűnt, de annyira mégsem az. A Weki Meki pedig állandóan a McDonalds-ra emlékeztet, nem tehetek róla.. xdd Amit sajnálok, hogy nagyjából három tagot nyomatnak végig; Doyeon-t, Yoojung-ot meg még egy lányt, akit nem ismerek. Elhiszem, hogy az I.O.I miatt az ő nevüket sokat tudják, már rendelkeznek rajongói táborral, ezért ki kell használnia ezt a cégnek, de a többiek teljesen háttérbe szorultak. : Pedig biztosan vannak tehetséges egyedek közöttük, nem hiába kerültek be a csapatba, nem?
Egy véleményen vagyunk!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.