Starity

Hallgasd meg a Weki Meki bemutatkozó dalát!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. augusztus 09. 18:20 #1
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
A Fantiago ügynökség új lánycsapatnak adott lehetőséget a debütálásra és a bizonyításra – bemutatkozott a Weki Meki.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. augusztus 09. 19:55 #2
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Nem vagyok egy nagy Kpop guru, de nekem kifejezetten tetszett. Fiatalos, vidám, pörgős, csajos, olyan kis laza, jól esik hallgatni smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: exoverdose
2017. augusztus 09. 20:51 #3
- törölt felhasználó -    
Nekem nagyon tetszik. Szimpatikusak a lányok, jó mozgásuk van, és tetszik a szám is. :3 Ma este még meghallgatom az egész albumot, az biztos. c:♡
2017. augusztus 09. 21:14 #4
- törölt felhasználó -    
Kellemesen csalódtam a lányokban, szinte biztos voltam benne, hogy egy újabb cuki lánybandaként fognak debütálni, de nem. happy.gif Remélem a továbbiakban is ezt a stílust fogják képviselni.
Az albumon található dalok is elnyerték a tetszésemet, örülök nekik. smileeee.gif
De ez a Weki Meki név nekem nagyon nem... rohog.gif Nem tudtak már valami menőbbet kitalálni?
Mellesleg nem tudom ki találta ki, hogy kopizták a Blackpinket. XD ég és föld.. Azért mert nem az a cuki lánycsapat, mint a többség? dry.gif
2017. augusztus 09. 22:12 #5
- törölt felhasználó -    
A hangjuk jó és mindegyik lány szép, de ez a szám nagyon nem jön be...
2017. augusztus 10. 00:40 #6
- törölt felhasználó -    
Weki Meki :'DD Mondjuk jobb, mint az i-Teen Girls. Egyébként nem is tudtam, hogy most debütálnak, kicsit le vagyok maradva...
Ez a dal nem igazán tetszik, viszont a többit mindenképpen meg fogom hallgatni, mivel Yoojungot és Doyeont is nagyon szeretem, és a többi lány is szimpatikus. És mint mindig, #YoojungSlayedIt.
2017. augusztus 10. 03:13 #7
oranje31
oranje31
visszatérő vendég

Státuszpuskas, messi, szoboszlai ,haaland river plate, jenna ortega <3
Hozzászólás: 444
Csatolások: 0
Azonosító: 49968
kim do yeon nagyon szep
ha valaki akar nekem ajanlani ilyen zenet nyugodtan irjon
2017. augusztus 10. 20:28 #8
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Nekem nem szimpatikus a csapat egyelőre. :\ A dal nem rossz, elsőre különlegesebbnek tűnt, de annyira mégsem az. A Weki Meki pedig állandóan a McDonalds-ra emlékeztet, nem tehetek róla.. xdd Amit sajnálok, hogy nagyjából három tagot nyomatnak végig; Doyeon-t, Yoojung-ot meg még egy lányt, akit nem ismerek. Elhiszem, hogy az I.O.I miatt az ő nevüket sokat tudják, már rendelkeznek rajongói táborral, ezért ki kell használnia ezt a cégnek, de a többiek teljesen háttérbe szorultak. :\ Pedig biztosan vannak tehetséges egyedek közöttük, nem hiába kerültek be a csapatba, nem?
2017. augusztus 19. 13:55 #9
Toffify
Toffify
visszatérő vendég

StátuszThe more that you say The less I know
Hozzászólás: 416
Csatolások: 0
Azonosító: 254314
Idézet (Hana-chanxX @ 2017.08.10. 20:28)
Nekem nem szimpatikus a csapat egyelőre. : A dal nem rossz, elsőre különlegesebbnek tűnt, de annyira mégsem az. A Weki Meki pedig állandóan a McDonalds-ra emlékeztet, nem tehetek róla.. xdd Amit sajnálok, hogy nagyjából három tagot nyomatnak végig; Doyeon-t, Yoojung-ot meg még egy lányt, akit nem ismerek. Elhiszem, hogy az I.O.I miatt az ő nevüket sokat tudják, már rendelkeznek rajongói táborral, ezért ki kell használnia ezt a cégnek, de a többiek teljesen háttérbe szorultak. : Pedig biztosan vannak tehetséges egyedek közöttük, nem hiába kerültek be a csapatba, nem?

Egy véleményen vagyunk! thumbsup.gif (McDonald's XDDD)
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Kim Do Yeon Kim Do Yeon 11838.