A Your Song 26 éves előadója eredetileg idén dobta volna piacra második lemezét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tovább késik Rita Ora második stúdiólemezének megjelenése
2017. augusztus 08. 09:52
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 08. 10:08
Nevetséges...Minek ígérget ha nem bírja betartani?
2017. augusztus 08. 10:27
Azért ez már szerintem is röhej. Nem azzal van a baj, hogy késik de legalább ne hitegesse a rajongóit.
2017. augusztus 08. 10:30
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Szerintem ki se adja. Mindenkinek jobb lesz így.
2017. augusztus 08. 11:57
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Nem mintha annyira várnánk a dalnak nevezett próbálkozásait.
2017. augusztus 08. 13:21
Most komolyan ez kit érdekel? 5 évig készít egy albumot és még most sincs kész?
Felőlem akár 2025-ben is kiadhatja, akkor sem fogom venni a fáradtságot, hogy meghallgassam, mert egy nagy sz*r úgy, mint a többi a számai. Mégis kinek képzeli magát? A világon a legtöbben azt se tudják ez ki.
2017. augusztus 08. 20:24
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Hát a Szigetes visszalépése óta véglegesen elásta magát előttem ez a nő. Amikor az első lemezét kiadta, szerettem a dalait és a stílusát, de azóta csak a botrányait meg az egyre tucatabbá váló számait látom csak. Ez meg, hogy évekig rágódik egy albumon és még egy fél év haladékot képes kérni, tényleg vérlázító. A rajongói helyében én a közelébe sem mennék az új albumának, akkor talán sietősebben dolgozna a következőn.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: