A Pretty Little Liarsben Emilyt alakító színésznő horrorfilmben kapott főszerepet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shay Mitchell alig várja, hogy rajongói új szerepben láthassák
2017. augusztus 08. 06:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 08. 07:00
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Kíváncsi vagyoook!
Mondjuk a mostani horrorfilmek nem olyan jók...
2017. augusztus 08. 11:39
sokat nem tudtunk meg, de azért kíváncsi vagyok, milyen lesz. Shay nem a legjobb színésznő, legalábbis a PLL-ben néha nagyon gyenge volt, talán egy kis környezet változás jót tesz majd neki.
2017. augusztus 08. 11:42
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 138321 Azonosító: 155975 offline
|
Mindenképp megnézném majd, már csak Stana miatt is, de Shay alakítására is kíváncsi vagyok. A PLL-ben nem volt a legjobb, de hátha egy nagyobb kaliberű filmben kibontakozhat
2017. augusztus 08. 13:04
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Miért írjátok, hogy nem a legjobb színésznő és a PLL-ben gyenge volt? Shay a való életben vad, pörgős és vidám, nagyon jó személyisége van és igenis jó színésznő, mert hitelesen játszotta a szürke kisegér, gyenge Emily-t
Olyan hitelesen játszotta Emilyt, hogy sokan azt hiszitek a való életben is olyan mint Em, pedig nem
A filmre pedig kíváncsi vagyok
Olyan hitelesen játszotta Emilyt, hogy sokan azt hiszitek a való életben is olyan mint Em, pedig nem
A filmre pedig kíváncsi vagyok
1 felhasználónak tetszik:
Vick019
2017. augusztus 08. 22:26
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Sokan írjátok, hogy nem volt jó a PLLben. Ez igaz, ezt én is bevallom, de lehet, hogy Emily karakterével nem igen tudott azonosulni, hiszen Shay pörgős, bulizós csaj, míg Emily kicsit visszafogottabb. Lehet, hogy ebben a filmben nagyon jól fogja játszani a karakterét, mert ez pedig egy másmilyen karakter, amivel jobban tud azonosulni.
2017. augusztus 22. 11:43
Én is nagyon várom már, hogy lássam ebben a szerepben:)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.