A 18 éves énekesnő ismét szót ejtett az őt rendszeresen terrorizáló internetes trollokról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Madison Beer: „Nem változok meg mások kedvéért”
2017. augusztus 07. 13:12
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 07. 13:48
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ki a tököm ez a szakadék?
2017. augusztus 07. 15:09
Picsa. De komolyan miért van erről ennyi cikk? Senkit nem érdekel.
2017. augusztus 07. 15:31
Istenem ezek a kommentek...
Nem tudom hogy ki ő de szerintem ebben a témában abszolút helyesen gondolkozik.Amugy meg szerintem nem ertem hogy az emberek miért ilyen köcsögök.Ha nem tettszik neki egy kép vagy egy poszt akkor kattintson el vagy görgessen tovább...
Nem tudom hogy ki ő de szerintem ebben a témában abszolút helyesen gondolkozik.Amugy meg szerintem nem ertem hogy az emberek miért ilyen köcsögök.Ha nem tettszik neki egy kép vagy egy poszt akkor kattintson el vagy görgessen tovább...
2017. augusztus 07. 16:39
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Ő lesz az új Starity kurva, akiről minden nap cikket írnak?
2017. augusztus 07. 23:19
Van igazság abban, amit mond. Viszont az oldal cikk-politikáját nem igazán értem.
Mi a jó abban, hogy mindig felkaptok egy nem annyira ismert vagy nagyon népszerű csajt, akinek aztán minden mozdulatáról naponta többször írtok? O.o Attól, hogy fel vannak kapva itt, nem lesz több rajongójuk, csak többen utálják meg őket. Már gyomorforgató, amit egy-két ember nyilatkozik itt. Ha majd tesz le valami komolyabbat ez a lány, akkor oké, hogy címlapon van, de fel nem foghatom, mi annyira kiemelkedő abban, hogy hírbe hozták a Beckham gyerekkel meg, hogy kétszer "fellépett" azoknak a sztároknak a nevében, akiknek utálkozó kommenteket küldenek.
Mi a jó abban, hogy mindig felkaptok egy nem annyira ismert vagy nagyon népszerű csajt, akinek aztán minden mozdulatáról naponta többször írtok? O.o Attól, hogy fel vannak kapva itt, nem lesz több rajongójuk, csak többen utálják meg őket. Már gyomorforgató, amit egy-két ember nyilatkozik itt. Ha majd tesz le valami komolyabbat ez a lány, akkor oké, hogy címlapon van, de fel nem foghatom, mi annyira kiemelkedő abban, hogy hírbe hozták a Beckham gyerekkel meg, hogy kétszer "fellépett" azoknak a sztároknak a nevében, akiknek utálkozó kommenteket küldenek.
2017. augusztus 08. 19:36
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Iszonyatosan büszke vagyok rá, és a mostani hozzászólásaihoz, mert Mad-nek is volt olyan időszaka, ahol nem éppen lehetett érett lánynak nevezni. Megváltozott, és egy érett, pozitív összképet kaptam róla. Igaz, nem ismerem teljesen, és ahogy írta, senki se. Mai napig nem értem, hogy léteznek olyan emberek, akik azt mondják, öljék meg magukat. Szánalmas. Madison viszont nagyon erős, mert nem egy negatívum érte az életében.
Egyébként meg teljesen egyetértek Gothic01-el.
Egyébként meg teljesen egyetértek Gothic01-el.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: