A 30 éves színésznő hét évet áldozott életéből a Pretty Little Liarsre, mely sorozatban Emilyt keltette életre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shay Mitchell elárulta, mi nem fog hiányozni neki a PLL forgatásáról
2017. augusztus 07. 12:14
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 07. 12:50
nagyon hiányzik a PLL
egyébként nem gondoltam az úszódresszre.
2017. augusztus 07. 13:10
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Hát nem igazán erre számítottam !
De mondjuk van benne valami...én is tanultam úszni , ugyan az úszó dresszem csak egy sima fürdőruha volt, de a szemcsi és a sapka tényleg kényelmetlen..úgyhogy együtt érzek !
2017. augusztus 07. 15:29
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
De édes befejezést gondol Emily-nek <3
Annyira örülök, hogy Alisonnal egymásra találtak és együtt nevelik a gyerekeiket, bár szegény Wrennel szemben igazságtalan a helyzet, hogy nem láthatta a gyerekeit, meg az is ahogy végezte, dehát valahol mégis örülök, hogy nem zavar be a tökéletes Emison-képbe.xd Mégis tök nehéz elképzelni, hogy ezek a lányok, akik ilyen fiatalkort éltek meg, egy átlagos és zökkenőmentes felnőtt életet élnek xd. Kár, hogy nem mutathatta be a sorozat az egész életüket, de ez így szokott lenni xd.
Annyira örülök, hogy Alisonnal egymásra találtak és együtt nevelik a gyerekeiket, bár szegény Wrennel szemben igazságtalan a helyzet, hogy nem láthatta a gyerekeit, meg az is ahogy végezte, dehát valahol mégis örülök, hogy nem zavar be a tökéletes Emison-képbe.xd Mégis tök nehéz elképzelni, hogy ezek a lányok, akik ilyen fiatalkort éltek meg, egy átlagos és zökkenőmentes felnőtt életet élnek xd. Kár, hogy nem mutathatta be a sorozat az egész életüket, de ez így szokott lenni xd.
2017. augusztus 07. 15:55
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Olyan szépek!!
2017. augusztus 23. 15:33
Valahogy meg tudom érteni. Egy időben én is jártam úszni rendszeresen és az úszósapka azóta sem hiányzik.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: