Mind kisebb, mind nagyobb gyerekeknek mindennél jobban szükséges a szeretet, ami számos dologban megnyilvánulhat.
Most 10 olyan helyzetet fogunk megmutatni nektek, amelyben néhány szülő hivatalosan is kiérdemelte a "szuperanyu" vagy a "szuperapu" címet.
A teljes cikkhez kattints ide!
10 helyzet, ami bizonyítja, hogy a szülők is elképesztően menők
2017. augusztus 06. 15:33
Az utolsót nem nevezném jó megoldásnak. Az elválasztókat stabilan kéne rögzíteni 3 helyen, így az első bukkanónál kieshetnek és felnyársalhatják a gyerekeket. Lehet kapni szíjjal rögzíthető ülés elválasztókat, szerintem akkor lenne igazán menő az apuka, ha beszerezne pár ilyet.
2017. augusztus 06. 16:36
Maiko: teljesen egyetértek, sajnos az ilyen igazán menő szülőkből kevesebb van, aminek nyilván sok oka van, de akkor is... Ennek kellene lennie a legfontosabbnak. De amúgy van néhány tényleg szívet melengető dolog, az én kedvencem talán az autista kisfiú esete. :3
2017. augusztus 06. 17:23
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
Igen én is furcsálom az utolsót.... Reméljük csak egy kép erejéig volt ott.
2017. augusztus 06. 20:21
|
|
Alison DiLaurentisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.18. Hozzászólás: 82 Csatolások: 1 Azonosító: 265510 offline
|
Olyan cuki képek.❤️
2017. augusztus 07. 17:42
Az elsőről láttam egyszer egy videót nagyon profi
2017. augusztus 08. 17:12
|
|
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline
|
A hallókészülékes brutál. Fantasztikus szíve lehet
2017. augusztus 08. 18:50
|
|
Medeah.ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴅᴇᴀᴅ ᴘᴏᴇᴛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.01. Hozzászólás: 2533 Csatolások: 656 Azonosító: 264638 offline
|
A 10.-be muszáj belekötnöm nekem is. A két szélső gyereknek még ,,jó'' dolga van. Legalábbis a középsőhöz képest. Mit csinál egy hosszabb úton szerencsétlen? Bámul maga elé, teszem azt, két órán keresztül? A másik kettő legalább tud nézelődni az ablakokon keresztül.
2017. augusztus 21. 23:20
A 10.-ben számomra is van kivetnivaló, a többi viszont nagyon szép és tiszteletre méltó.(:
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: