Nézzük, hogy néznek ki napjaink legkeresettebb modelljei smink nélkül, természetesen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így néznek a leghíresebb modellek smink nélkül
2017. augusztus 06. 14:36
2017. augusztus 06. 14:46
Lehet hogy velem van a baj de én speciel csak 2-at ismerek közülük.Amúgy szerintem a nagy többség smink nélkül is szép!
2017. augusztus 06. 14:46
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Miranda és Irina a legszebbek <3
Valamiért Gigit sose láttam szépnek s ez most se változott xd. De amúgy a legtöbbjük valóban szép smink nélkül, most is bebizonyosodott, hogy megérdemelt helyük van a szakmájukban.
Valamiért Gigit sose láttam szépnek s ez most se változott xd. De amúgy a legtöbbjük valóban szép smink nélkül, most is bebizonyosodott, hogy megérdemelt helyük van a szakmájukban.
2017. augusztus 06. 15:00
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Én csak néhányuk sűrű szemöldökén vagyok kiakadva.(mint mindig) Mi szép benne???
2017. augusztus 06. 15:11
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Azért ezek a smink nélküli képek is csalókák tudnak lenni, mert itt sem mindegy, hogy milyen a fény és a beállítás. Az is lehet, hogy lőttek előtte 10 rosszabb képet aztán a 11. sikerült jól. Ráadásul a többségük méregdrága és professzionális kozmetikai kezelést kap heti rendszerességgel és profi fodrászok festik és szárítják be a hajukat és ez is sokat számít. De egyébként tényleg szépek és páran nagyon bájosak smink nélkül is.
2017. augusztus 06. 15:29
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
Gigi nekem így se tetszikxd Cara egyértelműen a celebrity crush-aim között van, ha van rajta smink ha nincs♥ Páran tényleg egêsz aranyosak, páran jobban tetszenek így mint sminkkel, dehát ízlések és pofonok..
2017. augusztus 06. 15:32
|
|
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline
|
Minden cikknél, ami Gigi-ről szól vagy csak feltűnik benne, mindig akad olyan aki szerint nem szép... Nos hát ez nevetséges, nem rajongok érte, nem is kedvelem különösebben de hagyjuk már ezt, gyönyörű ez a nő, és a listán is ő a legszebb...Szóval az olyanoknak, akik szerint nem szép, el sem tudom képzelni ki számít annak....
2017. augusztus 06. 15:40
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
alltimelover, ha észrevetted, hogy több mindenkinek nem tetszik annyira a csaj, akkor lehet, hogy van ennek valami alapja. Szebb, mint az átlag, de nem különleges szépség! Persze mindenkinek más az ízlése, de nála ezerszer szebbek is vannak, ezen a listán is.
2017. augusztus 06. 15:46
Nagyon szépek. Alessandrán csak én látok némi szempillaspirált?
2017. augusztus 06. 18:21
|
|
Fleurdanicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.06. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 265907 offline
|
Szerintem Miranda és Alessandra a legszebbek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: