Megható levéllel vallott rajongóinak Justin Bieber
2017. augusztus 05. 17:56
De véditek Justint! mi az talán szerelmesek vagyok belé???
2017. augusztus 05. 18:01
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Justin szereti a rajongoit es amiert egyesek nem szeretik nem kell verig serteni nehany ember olyan szanalmas......es nekem Justin barmit is csinal akkor is o lesz az egyik kendvenc sztarom es akkor is imadni fogom ot ♡ es fogjatok mar fel h 18 honapon keresztul turnezzott neki is kell egy kis piheno .. os csak ember es eltud faradni nem ertem miert nem tudjak felfogni egyesek es h lehetnek ilyen onzooek masra nem is gondolva 18 honap nem keves ido megertem ha szeretne egykis pihenest
2017. augusztus 05. 19:32
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Ezen nem kell meglepődni, respect, hogy eddig végigcsinálta a turnét, én legalábbis nem tudtam volna. Kapcsolódjon ki, gyűjtsön energiát, és legyen boldog, aztán jöjjön vissza, mert rengeteg rajongója van akik várják őt. (hozzátenném, hogy nekem kicsit sem a szívem csücske, de képes vagyok emberként tekinteni rá)
2017. augusztus 06. 13:54
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
Jeez, még mindig nem értem mit kell ennyit szenvedni. Tüsszent egyet már le kell mondani a soron következő koncertet betegségre hivatkozva... Jó, lehet mondani hogy a pop világot ne mérjük össze az alternatív előadókkal, de azért mégis, vegyük példának: Andy Biersack törött bordákkal, törött orral végignyomta a koncertjét. Chester Bennington (nyugodjon békében) törött kézzel fejezte be a showt. Ez a fiatalember meg ilyen semmilyen indokokkal lemondja a koncertjeit, cserbenhagyja a fanokat. Essetek nekem drága belieberek, szidjatok, köpködjetek, de nem tagadhatjátok hogy egy csöppet cserben lettetek hagyva.
2020. május 27. 14:20
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Jajj, mindjárt sírok.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: