Megint új pasija van Bella Thorne-nak
2017. augusztus 06. 10:18
Reira EGYETÉRTEK !!!!
De most komolyan kinek árt ezzel?? Maximum kankós lesz vagy chlamidyás vagy szifiliszes, mindegyikre van gyógyszer tudtommal nem?? Amúgy meg nem mondaná mindenki rá azt hogy "figyelem hiányos" vagy hogy "miért kell minden cikknek róla szólnia?" Ha a sajtó nem hozná le cikként mindent ami vele kapcsolatos !! Nem vagyok Bella legnagyobb rajongója sőt, de ha most ő így érzi jól magát akkor mi van ?!!? Netán rosszul fogtok aludni miatta vagy mi? A nagymama pörköltje nem fog ugyanúgy ízleni ettől?? Akkor meg mit foglalkoztok vele? Sokan mondják magukra azt hogy ők mennyire feministák közben meg hogy ők kiállnak a női jogokért, akkor mi a fasznak ribancozzátok le a másikat egyből ha arróp van szó hogy nem csak 1 pasija volt életében? Jesus Christ Thank god that i'm asexual in this stupid and idiot world !!!
De most komolyan kinek árt ezzel?? Maximum kankós lesz vagy chlamidyás vagy szifiliszes, mindegyikre van gyógyszer tudtommal nem?? Amúgy meg nem mondaná mindenki rá azt hogy "figyelem hiányos" vagy hogy "miért kell minden cikknek róla szólnia?" Ha a sajtó nem hozná le cikként mindent ami vele kapcsolatos !! Nem vagyok Bella legnagyobb rajongója sőt, de ha most ő így érzi jól magát akkor mi van ?!!? Netán rosszul fogtok aludni miatta vagy mi? A nagymama pörköltje nem fog ugyanúgy ízleni ettől?? Akkor meg mit foglalkoztok vele? Sokan mondják magukra azt hogy ők mennyire feministák közben meg hogy ők kiállnak a női jogokért, akkor mi a fasznak ribancozzátok le a másikat egyből ha arróp van szó hogy nem csak 1 pasija volt életében? Jesus Christ Thank god that i'm asexual in this stupid and idiot world !!!
2017. augusztus 06. 13:10
|
|
viharsolyomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.19. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 259835 offline
|
Ez a nő egy ribi. Szegény pasikat csak kihasználja.
2017. augusztus 06. 14:21
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
wow. Ti úgy beszéltek róla, mintha ismernétek, és 100%-osan tudnátok, hogy minddel lefeküdt. Nem kedvencem Bella, de hogy adhattok hitelt mindennek, aminek megjelenik? Igen képek. Azt mutatják, hogy nem fogja magát vissza, de ettől r*bi lenne? Szerintem az életben is elég sok van. Nem kéne ennyire álszenteskedni. Egyik sztárnál még elmegy, ha vadul, de másiknál már egy nagy K? *bitch please*
Amúgy meg nem értem minek izgatjátok magatokat miatta?
Amúgy meg nem értem minek izgatjátok magatokat miatta?
2017. augusztus 06. 16:00
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Távol áll tőlem Bella Thorne és az életműve, illetve, hogy kicsoda is ő, de azt gondolom, hogy sokan túlzásba esnek, amikor szidják. Pasizik? Hát hagy csinálja, 19 éves. Ha naponta mással akar kefélni, ahhoz sincsen semmi közünk.
Ha meg valami pasas csinálná ezt, rögtön menne a "Mekkora macsó" szöveg... Ennyit arról, hogy mit lehet egy nőnek és egy pasinak a mai világban.
Ha meg valami pasas csinálná ezt, rögtön menne a "Mekkora macsó" szöveg... Ennyit arról, hogy mit lehet egy nőnek és egy pasinak a mai világban.
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
2017. augusztus 06. 19:32
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Idézet (CandUs @ 2017.08.06. 16:00)
Örülök, hogy ez nem csak az én fejemben fordult meg. Minden harmadik másodpercben az ember arcába van üvöltve, hogy márpedig az egyenjogúság így meg úgy, aztán közben maguk a nők azok akik leginkább felállítják a kettős mércét, és azonnal utcasarokra küldik azt, aki egy férfinél többel kezdeményez viszonyt viszonylag rövidebb időintervallumon belül. Hogy is van ez?
Cikkhez hozzászólva, nekem a Famous In Love óta Bella színésznőként szimpatikus, az meg egyáltalán nem érdekel, hogy a magánéletében mit csinál. Szíve joga. Bár azt nem értem, hogy egyeseknek ez miért ekkora probléma.
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. augusztus 08. 20:47
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Idézet (liliom555 @ 2017.08.05. 21:38)
itt írjátok, hogy "mostanság csak lejárató cikkek jelennek meg róla" "csak negatív cikkek íródnak róla manapság". ha ez ennyire zavar akkor írjatok egy olyan cikket ami pozitív, jó színben tünteti fel Bellát és IGAZ is. kíváncsi leszek rá. ha annyira sajnáljátok, tessék, írjatok róla egy kedves cikket.
Annyira egyetertek
2017. augusztus 10. 13:50
|
|
Monalysavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.02. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 261695 offline
|
Ha egy nő csinál ilyeneket akkor csak egy ribanc lehet, ha férfi akkor mekkora egy menő csávó.
Tudjátok mit? miért ne élvezhetné ki Bella a fiatalságát? Nincs még meg a nagy ő. Hát próbálkozik. Ne hurrogjátok már le megint kedves starity csapat... (nem vagyok fan, de ez már röhejes ami itt megy)
Tudjátok mit? miért ne élvezhetné ki Bella a fiatalságát? Nincs még meg a nagy ő. Hát próbálkozik. Ne hurrogjátok már le megint kedves starity csapat... (nem vagyok fan, de ez már röhejes ami itt megy)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.