Starity

Megint új pasija van Bella Thorne-nak

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. augusztus 05. 13:06 #21
Picy
Picy

Státuszlast night was the last time of my past life
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 0
Azonosító: 261338
én elhiszem hogy ez az ő élete meg minden, de minek teszi akkor közzé? nektek ez a normális? és akkor még példát is tesztek rá, hogy minden lány ilyen?! elmondanám nektek hogy nem minden lány hónaponként váltogatja a palikat, csak a ribizlik..
2017. augusztus 05. 13:16 #22
MissB.
MissB.
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 264011
Ezen az oldalon akárhány cikk van erről a lányról, mindig úgy írnak róla, mintha egy könnyűvérű szajha lenne. Nem értem miért baj az, ha randizik, ha éli az életét, ha úgy öltözik, ahogy akar. Rengeteg ilyen fiatal van, annyi különbséggel, hogy ők nincsenek a köztudatban. Nem gondolom, hogy bárkinek joga lenne ítélkezni fölötte, mert semmi olyat nem csinál, amit sok korabeli lány.
2017. augusztus 05. 14:24 #23
MissMikaelson
MissMikaelson
új tag
Hozzászólás: 73
Azonosító: 264801
Azért Bellaról nem kéne úgy írni, mint egy ribancról, neki is van magánélete, mint mindenkinek, nem fogadott szüzességi esküt. Arról meg nem is beszélve, hogy a Starityvel együtt az összes bulvársajtó sokszor többet lát bele néhány kapcsolatba a marketing miatt, az meg nem érdekel senkit, hogy mennyire teszik ezzel tönkre az adott személy életét, mert nem fognak elé állni személyesen.
2017. augusztus 05. 15:22 #24
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

StátuszMerj elni meghalni barki tud
Hozzászólás: 417
Azonosító: 255101
Hat vannak akik meg mindig vedik ezt az undormany not amit nem ertek h miert kb 8 honap alatt (javitsatok ki ha nem igy van ) volt vagy 5-6 fiuja ha szerintetek ez rendben van es ez normail akkor jo persze h a bulvar sajto is ugy alitja be mint egy konnyu veru kis nocske hisz ugyis viselkedik ..
2017. augusztus 05. 15:23 #25
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

StátuszMerj elni meghalni barki tud
Hozzászólás: 417
Azonosító: 255101
Normalis**
2017. augusztus 05. 16:02 #26
Nuti
Nuti

Státuszdanger! mouth operates faster than brain
Hozzászólás: 775
Csatolások: 216
Azonosító: 263544
Normális emberekről nem lehetne cikket írni? :/
2017. augusztus 05. 16:05 #27
- törölt felhasználó -    
Oda-vissza fekszik össze mindenkivel.
2017. augusztus 05. 17:51 #28
- törölt felhasználó -    
Sokan milyen álszentek. Írják, hogy Bella csak keresi önmagát, közben meg az ugyanilyen lányismerőseiket leribancozzák.
2017. augusztus 05. 18:06 #29
- törölt felhasználó -    
Tamcsy2001 én is ezt akartam írni...
2017. augusztus 05. 18:30 #30
Majida
Majida
új tag
Hozzászólás: 68
Azonosító: 265643
Szégyen az egész
2017. augusztus 05. 18:47 #31
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Oke randizgason az ember de ez minden héten más szájába van meg ilyenek meg jó hogy le ri*ancozak mert azok csinaljak ezt biggrin.gif
2017. augusztus 05. 18:59 #32
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Már úgyis mindent megírtak előttem, akik itt jártak, újat nem tudok mondani.
Undorító, hogy az elmúlt hetekben és hónapokban csak és kizárólag lejárató hangnemben jelentek meg cikkek erről a nőről. "Reméljük, hogy felhagy ezzel az életmóddal", "reméljük, hamarosan megtalálja az igazit" és így tovább, mintha legalább is minden cikkíró személyes ismerőse lenne a csaj. Fiatal, keresi a párját, kapcsolatokba bonyolódik, aztán pedig szakít velük, vagy ők szakítanak vele, ez az élet rendje, és ezért senkit sem lehet elítélni. Amúgy is imádom, amikor a partnerei száma alapján ítélik el a nőket, mintha bárkinek lenne joga elítélni valakit ismeretlenben. Tudtommal embert még nem ölt, mégis mindenki úgy viselkedik, mintha főben járó bűnöket követne el, ha összejön valakivel. Az meg külön tetszik, hogy nem tud senki semleges hangvételben írni róla...
2017. augusztus 05. 19:25 #33
ninnalany
ninnalany
visszatérő vendég
Hozzászólás: 218
Azonosító: 246183
Mindenki aki sértegeti őt, menjen a.... minek olvassátok el egyáltalán a hírt, ha nem szeretitek Bellát? Ha nem tudsz jót írni, rosszat se írj. Vagy a "Kit érdekel?" hozzászólások. Hát basszus.. úgy látszik téged is érdekel, mert elolvastad. Ennyi bunkó embert nem látott a Föld esküszöm. ^^"

Egyébként örülök, hogy Bella keresi önmagát, keresi a párját, valószínűleg minden normális ember ezt csinálja. Remélem boldog lesz Blacbearrel, nagyon édesek együtt. ♥
2017. augusztus 05. 19:25 #34
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo

Státuszmikrokosmos
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Remélem mostmár tényleg boldog!
2017. augusztus 05. 20:31 #35
- törölt felhasználó -    
Tudjátok mit, nekem őszintén nem lenne bajom vele. Még azzal sem, hogy minden héten más pali dugja, hisz rengeteg ribanc mászkál a világban, van olyan 13-14 lány akinek hasonlóan aktív a szexuális élete. De ő nem rakja kirakatba a kapcsolatait. Bella viszont igen, amivel nem csak, hogy az emberek szemében is hatalmasat zuhan, de elvonja a figyelmet a magánéletével a munkásságáról. Én például, csak nemrég tudtam meg, hogy van egy sorozata és egy filmje is készül. És őszintén, Bella nem rossz színésznő. Nem annyira kiemelkedő, de mondjuk milliószor jobb a sok színésszé avanzsált modell kislánynál. Másik ok pedig, amiért nem kéne kirakatba tennie az életét az az, hogy mivan ha egyszer meg akar állapodni. Sok-sok "keresgélés" után meg találja az igazit akibe ténylel szerelmes és a férfi is belé. A srác gyomra, hogy fogja bevenni, hogy ennyien voltak előtte? De mondjuk tegyük fel, hogy az emberünk elfogadta, hogy van múltja Bellának. Gyerekük születik. Na neki, hogy fogják elmagyarázni azt a rengeteg képet amin Bella különböző férfiakkal van? Vagy a sok képet amin alig takaró ruhákban? Mert hiába törli le addigra az instagram fiókját, ami egyszer felkerül a netre az örökre ott marad. Vagy a maszturbálós videóját? Mert, ha nem is ő van rajta az emberek azt hiszik, hogy ő van rajta és tett azért, hogy ezt higgyék. "Jajj, kicsim az úgy volt, hogy annó nyolcvanban sokat pasiztam ezért mindenki feltételezte rólam, hogy felvenném magam videóra. De te ne csináld!" Mert higgyétek a gyerek megfogja találni. Szóval szerintem nem baj, hogy fiatalon kiéli magát az ember, de legalább ne legyen róla bizonyíték. És akkor nem íródnának róla cikkek ilyen támadó vagy lejárató hangnemben. (És az én arcomba sem nyomnák a különböző hírportálok) Mert nem hiszem, hogy Bella szívesen mesélne arról a nagymamájának, hogy mit csinált tegnap este.
2017. augusztus 05. 20:58 #36
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo

Státuszmikrokosmos
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Hell_Girl, adlak smileeee.gif
2017. augusztus 05. 21:38 #37
liliom555
liliom555
qυееห Ν

Státusznow it's like we're scared of getting good
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 1
Azonosító: 244832
itt írjátok, hogy "mostanság csak lejárató cikkek jelennek meg róla" "csak negatív cikkek íródnak róla manapság". ha ez ennyire zavar akkor írjatok egy olyan cikket ami pozitív, jó színben tünteti fel Bellát és IGAZ is. kíváncsi leszek rá. ha annyira sajnáljátok, tessék, írjatok róla egy kedves cikket.
2017. augusztus 05. 22:10 #38
Taissa.
Taissa.
visszatérő vendég

Státuszbroken
Hozzászólás: 299
Csatolások: 30
Azonosító: 256288
Hell_Girl ugyan ezt gondolom én is biggrin.gif
2017. augusztus 05. 23:20 #39
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Hell_Girl
Tudom, hogy nem rosszindulatból írtad ezt, és szépen megfogalmaztad a véleményed másokkal ellentétben meghajolo.gif és van benne igazság, de a magánélete sem most sem 10-20 év múlva nem fog rád tartozni, az már az ő dolga, hogy, hogy neveli majd a gyerekeit vagy mit fog mondani nekik laugh.gif

Egyébként már tényleg nagyon unalmas ez a sok utálkozó komment, ha engem nem érdekel vagy már elegem van valakiből, akkor el sem olvasom a cikket, nemhogy jobban szapulom, hogy "undorító" r és k betűs szavak stb. Úgy csinál mindenki mintha közeli ismerősök lennének Bellával, úgy írjátok ezeket a szövegeket, hogy hány palija volt, hánnyal kavart blink.gif holott rajta és a közeli barátain kívül ezeket senki nem tudja jobban thumbsup.gif de csak úgy megsúgom, hogy nem hetente váltogatja a pasijait, DE még mindig senkinek semmi köze hozzá tongue.gif
2017. augusztus 06. 01:20 #40
Reira
Reira
új tag
Hozzászólás: 93
Azonosító: 259530
Úgy bírom, hogy számtalan férfi híresség van, akik konkrétan hetente váltogatják a barátnőiket, de róluk nem cikkeznek, ha róluk van szó, akkor tök okés.
De ha máris egy lányról van szó, akkor egy feslett nőszemély, világ szégyene.
Miért vagyunk mi lányok egymás ellen? Miért kritizáljuk, mászunk bele a másik életébe? Miért bántjuk a saját nemünket?

Akik szerint amiatt, hogy sokszor van új kapcsolata, az utcára kellett volna kerülnie, Az tegye a kérdést: Árt ezzel bárkinek is? Miért olyan rossz, ha valakinek talán most éppen nincs szüksége hosszútávú kapcsolatra, ezért csak szórakozni akar, amíg úgy nem érzi, hogy eljött az ideje? Manapság már beleette magát az a felfogás a köztudatba, hogy csak az a normális, ha valaki csakis fülig szerelmesen, fél év járás után teszi be a lábát a másik ágyába. Bella még fiatal, várhat rá a komoly, felnőtt kapcsolat, ha úgy szeretné. Miért nem ismerkedhet, szórakozhat addig másokkal? És miért nem rakhat ki valakivel egy közös fotót, mert jól érzi magát az illetővel, anélkül, hogy jönne a hőbőrgés, hogy "figyelemhiányos ribanc" vagy "csak kirakatba helyezi már megint az új áldozatát". Miért kell mindig kombinálni? Gondolom ti se azért szoktatok kitenni képeket mondjuk a legjobb barátnőtökkel, hogy mutogassad hogy vannak barátaid vagy ilyesmi.

A másik, hogy ehhez mindig két ember kell. A fiúk ugyanúgy beleegyeztek ebbe a nem komoly kalandba, de róluk egy rossz szót sem szóltok.
2 felhasználónak tetszik: Pityang, CandUs
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok