A színésznőnek forr a vére – jóformán egy napot sem bír ki pasi nélkül, így megint beújított magának valakit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megint új pasija van Bella Thorne-nak
2017. augusztus 05. 07:59
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. augusztus 05. 08:05
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Fura egy srác...remélem bella megmarad nála, ha annyira oda meg vissz van érte
2017. augusztus 05. 08:40
Idézet
felhagy jelenlegi életmódjával, mely feslett nő képét vetíti rá.
Éli az életét és randizik. Nem is tudom, hogy merészeli...
2017. augusztus 05. 09:29
|
|
Aely Waiteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.03. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 252889 offline
|
Ez a csaj direkt olyan emberekkel jön össze akikért rajongok :')
2017. augusztus 05. 09:44
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Aely Waite, a csajnak neve is van..
egyebkent meg ez a nemtudom milyen, lejarato stilus amit megengednek maguknak a cikkirok teljesen nevetseges es szanalmas.
egyebkent meg ez a nemtudom milyen, lejarato stilus amit megengednek maguknak a cikkirok teljesen nevetseges es szanalmas.
2017. augusztus 05. 10:17
Blackbear egy nagyon rendes srác, legalábbis amennyit tudok róla, abból ezt szűrtem le. Remélem, hogy Bella megtalálja a boldogságot, végre valahára.
Pár ember pedig magába nézhetne, mielőtt ítélkezik, és utána járhatna a dolgoknak. Bella egy fiatal lány, aki éli az életét, és randizik; mert egyébként sokmillió másik tinédzserlány nem teszi ugyanezt... ja, de ők nem a kedves cikkírók kiszemeltjei, hogy mindennek szidják őket, ami csak eszükbe jut. Értem én. Logika.
Pár ember pedig magába nézhetne, mielőtt ítélkezik, és utána járhatna a dolgoknak. Bella egy fiatal lány, aki éli az életét, és randizik; mert egyébként sokmillió másik tinédzserlány nem teszi ugyanezt... ja, de ők nem a kedves cikkírók kiszemeltjei, hogy mindennek szidják őket, ami csak eszükbe jut. Értem én. Logika.
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. augusztus 05. 10:20
|
tw2005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.05. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 260167 offline
|
már megsem lepődöm,komolyan került volna az utcára mert ezektől a hírektől frászt kapok! Én a Disney helyében egy ilyen csajt,aki mindenkivel összefekszik otthagytam volna az utcán kinek kellene? (elnézést ha valakit megbántottam de azért szólók hozzá mert véleményme van akinek meg nem tetszik azt sajnálom)
2017. augusztus 05. 10:49
|
|
Eviiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 258330 offline
|
Az őelete az ő döntései, ha most ezt akarja csinálni azért nem hibáztathatjuk , egy csomó lány csinálja ezt annyi különbséggel hogy ok nem ismertek. Es szerintem az első fotó egész jo lett, es most itt nem kell gondolni semmi melyre csak a kép kombinációja szerintem jo.
2017. augusztus 05. 10:55
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
És akkor most mi van? Összedőlt a világ? Szegény Bella már egy ideje ki sem léphet úgy az utcára, hogy ne szólnák meg valamiért. Had randizzon, élje az életét, hiszen fiatal. Ti meg inkább foglalkozzatok a saját szerelmi életetekkel, az biztos még ennél is izgalmasabb...bár akkor nem lenne időtök állandóan máséval foglalkozni.
2017. augusztus 05. 11:18
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Ez a csaj egy akkora ribanc...
2017. augusztus 05. 11:30
Miért kell minden áldott kapcsolatáról tudósítani mindenkit? T_T Az ő élete, jó lenne ha már végre nem csámcsognának rajta az emberek.
2017. augusztus 05. 11:30
miért nem várnak legalább 2-3 hónapot míg ilyen képeket tesznek közzé? akkor kevesebb lenne az utálkozó, és a kapcsolatuk is erősebb lenne. de mivel nem vártak, így ha az elkövetkezendő 1 hónapban szakítanak, akkor újra Bellát fogják támadni.
okos húzás, mint mindig.
okos húzás, mint mindig.
2017. augusztus 05. 11:40
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Ribanclife még mindig
2017. augusztus 05. 12:02
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Tamcsy2001, számból vetted ki a szót...
2017. augusztus 05. 12:48
|
|
ImagineDragonsGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.20. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 264400 offline
|
Kit érdekel? Ez az ő magánélete és szerintem tök nornális ,hogy az ember lánya randizgat. Fiatal és megteheti . A cikkírók pedig legyenek olyan kedvesek, hogy csak akkoe irogatnak a szerelmi életéeől ,ha végleg lehorgonyozott egy ember mellett. Most keresi a párját és megesik ,hogy sgy ideig nem találja. Az számomra ia túlzás lenne, ha mindenkivel összefekszene ,dehát ez az ő élete. Addig is pedig szurkolok neki, hogy megtalálja azt akivel végleg lenni szeretne. Addig pedig minek a pletykálkodás. Nevetségesek vagytok. ;D
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.