Starity

Segítség / Kérdés / Fórum Hiba Topik

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2025. május 14. 16:40 #221
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Csajok, megtennétek, hogy leírjátok részletesen, mi a probléma? Szívesen továbbítom Balázs felé, szerintem a munkánkból kifolyólag én beszélek vele a leggyakrabban és akkor jelzem neki, hogy mi a gond. Előre is köszi! smileeee.gif
2025. május 16. 17:33 #222
Pezzie92
Pezzie92
*Flower Power*

StátuszI am a Nobody. Nobody is Perfect. Therefore I am Perfect.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7670
Csatolások: 458551
Azonosító: 206112
Idézet (LexiCobain @ 2025.05.14. 16:40)
Csajok, megtennétek, hogy leírjátok részletesen, mi a probléma? Szívesen továbbítom Balázs felé, szerintem a munkánkból kifolyólag én beszélek vele a leggyakrabban és akkor jelzem neki, hogy mi a gond. Előre is köszi!  smileeee.gif

Röviden és tömören annyi, hogy nem lehet feltölteni 2MB-os képeket vagy annál nagyobbat, csak a 2MB alatti képeket engedi feltölteni és ez a 2MB a legtöbb HQ képnél kevésnek számít. smileeee.gif
Mi is előre köszönjük, hogy ha tudod jelezni ezt annak a személynek aki ebben jártas. meghajolo.gif
2025. május 16. 19:03 #223
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Idézet (Pezzie92 @ 2025.05.16. 17:33)
Röviden és tömören annyi, hogy nem lehet feltölteni 2MB-os képeket vagy annál nagyobbat, csak a 2MB alatti képeket engedi feltölteni és ez a 2MB a legtöbb HQ képnél kevésnek számít.  smileeee.gif 
Mi is előre köszönjük, hogy ha tudod jelezni ezt annak a személynek aki ebben jártas.  meghajolo.gif

Köszi szépen a visszajelzést, továbbítottam a panaszt. smileeee.gif Ezt a moderátorok nem tudják javítani, ezért is nem történt semmi az ügyben – egyszerűen nem az ő hatáskörük. Emiatt ne ostorozzátok őket, mert nem tehetnek róla.

Remélhetőleg, megoldódik a probléma rövidesen. Igyekszem visszajelezni, ha megtudok valamit, addig is a türelmeteket kérem. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Alysia, Selz, Pezzie92
2025. május 16. 19:36 #224
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Csajok, a hiba helyreállt elvileg. Kérlek, próbáljátok ki és jelezzetek vissza! smileeee.gif Legyen szép hétvégétek!
3 felhasználónak tetszik: Pezzie92, Szandi0820, Selz
2025. május 16. 19:46 #225
Selz
Selz
leighade™

Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
Hozzászólás: 4448
Csatolások: 137003
Azonosító: 155975
Idézet (LexiCobain @ 2025.05.16. 19:36)
Csajok, a hiba helyreállt elvileg. Kérlek, próbáljátok ki és jelezzetek vissza! smileeee.gif Legyen szép hétvégétek!

Én most kipróbáltam, rendben működik. Köszönjük szépen a segítséget! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LexiCobain
2025. május 16. 19:48 #226
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Idézet (Selz @ 2025.05.16. 19:46)
Én most kipróbáltam, rendben működik. Köszönjük szépen a segítséget! smileeee.gif

Nagyon szívesen! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Pezzie92
2025. május 16. 20:14 #227
Pezzie92
Pezzie92
*Flower Power*

Itt is működik. Nagyon szépen köszönöm neked is és annak a személynek is aki ilyen gyorsan kijavította ezt a problémát. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: LexiCobain
2025. május 16. 22:01 #228
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785

Harmadikként megerősíteném én is, hogy helyreállt a dolog. Köszönjük szépen neked a közben járást, Lexi, Freeze-nek pedig a gyors helyreállítást! meghajolo.gif
2025. május 17. 07:32 #229
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Szívesen! Jelezzétek bármikor, ha gond van, igyekszem közbenjárni. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Pavia
2025. május 31. 01:46 #230
cdamnverss
cdamnverss
visszatérő vendég

Státuszgold cage; hostage to my feelings
Hozzászólás: 311
Csatolások: 6
Azonosító: 284914
Sziasztok, remélem jó helyen járok. smileeee.gif

Pár hónapja áll fenn nálam ez a probléma, és nem igazán tudom, hová kéne fordulnom vele. Régebben, amikor csatoltam a tulajdonomban álló sztár életrajzába képet (természetesen a 700 képpont szélesség határain belül), akkor gépen és telefonon is megfelelően jelentek meg: tehát, nem lógtak ki semmelyik oldalt meg ilyesmi. Azonban pár hónappal ezelőtt kezdődött, hogy míg a csatolt kép gépen úgy néz ki, ahogy kell neki, addig telefonon olvashatatlanná teszi az adatlapot (következtetés alapján valamiért megőrzi a kép eredeti méretét ahelyett, hogy a beírt értékre csökkenne?). Demonstrációként feltöltök 3 képet ugyanarról a részéről egy adatlapnak: az egyiken a gépen, helyesen megjelenve van, míg a másik kettőn ("telefonos" verzióban és "teljes" verzióban) a telefonon, rosszul kinézve. Azok a képek egyébként, amiket e bizonyos 'pár hónappal ezelőtt' előtt csatoltam (még mindig, 700 képpont szélességen belül), azok telefonon is jól jelennek meg, mindkét verzióban - tehát, nem lógnak ki és nem értelmetlenül nagyok. Csak azoknál a képeknél áll fenn ez a probléma, amiket azóta csatoltam.

Ha valaki tudna ebben segíteni esetleg, azért nagyon hálás lennék! laugh.gif Előre is köszönöm az utánajárást és a választ!
2025. június 02. 09:17 #231
vikimumus
vikimumus
Hozzászólás: 984
Csatolások: 68
Azonosító: 125739
Sziasztok!
Hová tűnt Sinead Burgess adatlapja? Én szerkesztettem.
2025. június 02. 18:20 #232
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Idézet (vikimumus @ 2025.06.02. 09:17)
Sziasztok!

Szia Viki!

Kis türelmedet kérem, amíg felgöngyölítjük az ügyet. Egyelőre még nem tudom megmondani, visszaállítható-e a lapod, de azon leszünk. smileeee.gif
2025. június 02. 18:23 #233
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Idézet (cdamnverss @ 2025.05.31. 01:46)
Pár hónapja áll fenn nálam ez a probléma, és nem igazán tudom, hová kéne fordulnom vele. Régebben, amikor csatoltam a tulajdonomban álló sztár életrajzába képet (természetesen a 700 képpont szélesség határain belül), akkor gépen és telefonon is megfelelően jelentek meg: tehát, nem lógtak ki semmelyik oldalt meg ilyesmi. Azonban pár hónappal ezelőtt kezdődött, hogy míg a csatolt kép gépen úgy néz ki, ahogy kell neki, addig telefonon olvashatatlanná teszi az adatlapot (következtetés alapján valamiért megőrzi a kép eredeti méretét ahelyett, hogy a beírt értékre csökkenne?). Demonstrációként feltöltök 3 képet ugyanarról a részéről egy adatlapnak: az egyiken a gépen, helyesen megjelenve van, míg a másik kettőn ("telefonos" verzióban és "teljes" verzióban) a telefonon, rosszul kinézve. Azok a képek egyébként, amiket e bizonyos 'pár hónappal ezelőtt' előtt csatoltam (még mindig, 700 képpont szélességen belül), azok telefonon is jól jelennek meg, mindkét verzióban - tehát, nem lógnak ki és nem értelmetlenül nagyok. Csak azoknál a képeknél áll fenn ez a probléma, amiket azóta csatoltam.
Ha valaki tudna ebben segíteni esetleg, azért nagyon hálás lennék!  laugh.gif  Előre is köszönöm az utánajárást és a választ!

Szia!

Továbbítottam az észrevételedet, jelzek, amikor megtudok valamit vagy ha helyreállt a hiba. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: cdamnverss
2025. június 03. 17:14 #234
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Idézet (cdamnverss @ 2025.05.31. 01:46)
Ha valaki tudna ebben segíteni esetleg, azért nagyon hálás lennék!  laugh.gif  Előre is köszönöm az utánajárást és a választ!

Szia! A probléma helyreállt! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: cdamnverss
2025. június 03. 17:15 #235
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Idézet (vikimumus @ 2025.06.02. 09:17)
Sziasztok!

Szia! Itt is jelzem, sajnos a lap nem visszaállítható. sad.gif
2025. június 05. 01:58 #236
cdamnverss
cdamnverss
visszatérő vendég

Státuszgold cage; hostage to my feelings
Hozzászólás: 311
Csatolások: 6
Azonosító: 284914
Idézet (LexiCobain @ 2025.06.03. 17:14)
Szia! A probléma helyreállt! smileeee.gif

Szia!
Nekem sajnos még mindig rosszul mutatja telefonon a képeket. sad.gif Előfordulhat, hogy hogyha újra beillesztem őket, akkor utána már jól fognak megjelenni? unsure.gif
Mindenesetre köszönöm a gyors segítséget! Remélem a hiba már csak nálam áll fenn, és gyorsan tudom majd orvosolni. smileeee.gif
2025. június 05. 06:20 #237
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Idézet (cdamnverss @ 2025.06.05. 01:58)
Szia!
Nekem sajnos még mindig rosszul mutatja telefonon a képeket. sad.gif Előfordulhat, hogy hogyha újra beillesztem őket, akkor utána már jól fognak megjelenni? unsure.gif 
Mindenesetre köszönöm a gyors segítséget! Remélem a hiba már csak nálam áll fenn, és gyorsan tudom majd orvosolni. smileeee.gif

Hmmm, ez egy jó kérdés. Igen, kérlek, próbáld meg, és szólj vissza. smileeee.gif
2025. szeptember 26. 22:09 #238
Selz
Selz
leighade™

Sziasztok!

Tudom, hogy régebben is volt rá precedens, de mostanában egyre többször fordul elő, hogy az oldal nem a megfelelő képet tölti fel, hanem az előzőleg feltöltött képet duplikálja. A fájl neve az, aminek lennie kéne, de a kép nem. Nem tudom valaki találkozott-e még ezzel. Engem főleg a sok képet tartalmazó témáknál zavar, mert van, hogy csak utólag veszem észre és már bonyolultabb cserélgetni.

Ha javítható ez a dolog, akkor hálás lennék, ha valaki rá tudna nézni. meghajolo.gif
2025. szeptember 26. 22:24 #239
Pezzie92
Pezzie92
*Flower Power*

Idézet (Selz @ 2025.09.26. 22:09)
Sziasztok!
Tudom, hogy régebben is volt rá precedens, de mostanában egyre többször fordul elő, hogy az oldal nem a megfelelő képet tölti fel, hanem az előzőleg feltöltött képet duplikálja. A fájl neve az, aminek lennie kéne, de a kép nem. Nem tudom valaki találkozott-e még ezzel. Engem főleg a sok képet tartalmazó témáknál zavar, mert van, hogy csak utólag veszem észre és már bonyolultabb cserélgetni.
Ha javítható ez a dolog, akkor hálás lennék, ha valaki rá tudna nézni. meghajolo.gif

Szia smileeee.gif
Tudom nem tőlem vársz választ, de úgy rémlik ezt már én is jeleztem korábban valamelyik topikban és sajnos ez nem újdonság. Akkor kezdte ezt csinálni a fórum amikor lelett cserélve az egész feltöltési rendszer, mert a flash vagy java vagy mi fene megszűnt (vagy a támogatása, erre nem emlékszem) és ez miatt cserélték. Legtöbbször a 2048x képeknél fordul elő vagy kisebbeknél, de van hogy nagyobb HQ-nál is. A lényeg, hogy akkor szokott előfordulni (ahogy én megfigyeltem) amikor a képek nem foglalnak nagy helyet (pl. kevesebb mint 1 MB) és így gyorsan egyszerre tölt fel több képet, így pedig pár kép ugyanolyan lesz a végén (van hogy összenyomott vagy nyújtott lesz). Személy szerint nem hiszem, hogy ezt kitudnák javítani az egész feltöltési rendszer cseréje nélkül, de aztán ki tudja. Esetleg ha eljutna az illetőhöz aki az oldalt tartja karban. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Selz
2025. szeptember 26. 22:48 #240
Selz
Selz
leighade™

Idézet (Pezzie92 @ 2025.09.26. 22:24)
Szia  smileeee.gif 
Tudom nem tőlem vársz választ, de úgy rémlik ezt már én is jeleztem korábban valamelyik topikban és sajnos ez nem újdonság. Akkor kezdte ezt csinálni a fórum amikor lelett cserélve az egész feltöltési rendszer, mert a flash vagy java vagy mi fene megszűnt (vagy a támogatása, erre nem emlékszem) és ez miatt cserélték. Legtöbbször a 2048x képeknél fordul elő vagy kisebbeknél, de van hogy nagyobb HQ-nál is. A lényeg, hogy akkor szokott előfordulni (ahogy én megfigyeltem) amikor a képek nem foglalnak nagy helyet (pl. kevesebb mint 1 MB) és így gyorsan egyszerre tölt fel több képet, így pedig pár kép ugyanolyan lesz a végén (van hogy összenyomott vagy nyújtott lesz). Személy szerint nem hiszem, hogy ezt kitudnák javítani az egész feltöltési rendszer cseréje nélkül, de aztán ki tudja. Esetleg ha eljutna az illetőhöz aki az oldalt tartja karban.  smileeee.gif

Köszi, ezzel is sokat segítettél. Megpróbálok akkor figyelni rá, ha van kedvem, inkább egyesével feltöltögetni és akkor talán el tudom valamennyire kerülni, ha nem lesz rá megoldás. smileeee.gif
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!