Samuel személyében plusz egy fiatal tehetséggel bővült a k-pop zenei palettája.
A teljes cikkhez kattints ide!
K-pop szólódebütálás: Samuel
2017. augusztus 03. 14:34
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
FruFruChan
2017. augusztus 03. 15:07
Sok sikert kivánnok neki,remélem összejön neki minden,aranyos!
2017. augusztus 03. 16:24
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Csalódott voltam, hogy nem lett benne a top 11-ben, ő volt a kedvencem az összes trainee közül. Nagyon örültem, amikor meghallottam, hogy szólóban fog debütálni. Imádom az összes számot az albumról, és sok sikert kívánok neki a továbbiakban is
2017. augusztus 03. 19:24
Imádom ezt a srácot. Én nem követtem figyelemmel a Produce 101-et (sajnos, már bánom), de amikor hallottam róla, hogy kiesett, és hogy mennyien siratják, utána néztem, kiről is van szó. Elképesztően tehetséges ez a fiú, fantasztikus a mozgása, és nem utolsó sorban borzasztó intelligens. Teljes szívemből gratulálok neki a sikeres debüthöz, és nagyon szurkolok neki a továbbiakban is! ♡
A dal és a klip nekem nagyon tetszik első meghallgatásra is, csodás hangja van, a mozgása pedig szintén nem elhanyagolandó tényező. Nagyon várom már azt az időd, amikor ő is befut már az iparba. ♡
A dal és a klip nekem nagyon tetszik első meghallgatásra is, csodás hangja van, a mozgása pedig szintén nem elhanyagolandó tényező. Nagyon várom már azt az időd, amikor ő is befut már az iparba. ♡
2017. augusztus 03. 20:29
rettentően vártam Samu debütálásat, mert egy hatalmas tehetség ez a srác és nagyon bántam, hogy nem jutott be a top 11-be. most már egyébként kevésbé bánom, hogy nem került be, így legalább nem lesz az a probléma, hogy kevés részt kap.
2017. augusztus 03. 20:30
Én sem követtem a Produce 101-et, de miután ma láttam a sixteent utánanéztem hogy kiről is van szó. Örülök, hogy debütált, nekem a sixteen nagyon tetszik és jó kis debüt dal lett. Nagyon tehetséges srác.
2017. augusztus 03. 21:41
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
A kommenteket olvasva valami sokkal ütősebbre számítottam. Szerintem teljesen felejthető a dal.
2017. augusztus 03. 22:09
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
én nagyon vártam, hogy bekerüljön a 11be, sajnáltam is mikor nem sikerült neki. :/ de pont a napokban olvastam, hogy debütálni fog és vártam is, de őszintén szólva jobbra számítottam, valami hiányzik belőle, legalábbis én így érzem.
2017. augusztus 04. 14:12
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Nagyon vártam a debütjét, szerintem nagyon aranyos es tehetséges a srác. Bár meg kell hogy mondjam nekem a dal nem tetszik,valami ütősebbre számítottam én is, de ezt leszámítva szerintem nagy tehetség,és sikeres jövő áll előtte szóval támogatni fogom~
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.